Beoordelingen Autobedrijf P. Martens B.V.

9,5
12 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

Marciano uit Apeldoorn

03-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn allereerste auto hier gekocht. Geholpen door Gerben Martens. Hij is een zeer deskundige verkoper die jouw gevoel laat spreken. En je niet de auto wilt aansmeren.

Zelf ben ik ook een verkoper dus weet ik hoe mijn mede collega verkopers kunnen zijn. Maar dit gevoel had ik totaal niet bij Gerben Martens. Hij is eerlijk en oprecht!

Kortom top service en mooie auto's!


Ja, ik beveel dit aan

Rashied uit Rotterdam

27-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Martens autobedrijf is een top bedrijf mijn verhaal ik had mijn audi gezien op internet op de side van DTC lease daarna contact gehafd met autobedrijf martens en bijdese kreeg ik een kanjer aan de lijn Robin .
Deze jongenman heeft eerst een prachtige video van de audi A1 gemaakt en naar mij gestuurd waarop ik de auto heel goed kon zien en de vertrouwen was enorm de wijze hoe Robin met mij sprak en alles regelde dus besloot ik zonder de auto hezien te hebben tot koop overte gaan en jaar hoor in een week tijd tijd was alles geregeld zoals nieuwe apk ,onderhoudsbeurt ,4 nieuwebanden ik en mn dochter reden vanaf rotterdam naar autobedrijf Martens en we zagen de auto en ja Robin had de auto netjes klaar gelegd en na een paar hantekeningen kon mn dochter haar Audi A1 in ontvangst nemen dus zo zie je t maar dat martens heel hoog bij ons geprijsd staat Respect hele nette bedrijf je kan blind op deze mensen vertrouwen .
Auto bedrijf Martens heel erg bedankt en niet te vergeten onze kanjer Robin een topvent .....julie becijfer ik met uitmunten een dikke 10....


Ja, ik beveel dit aan

Rashied uit Rotterdam

27-01-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Martens autobedrijf is een top bedrijf mijn verhaal ik had mijn audi gezien op internet op de side van DTC lease daarna contact gehafd met autobedrijf martens en bijdese kreeg ik een kanjer aan de lijn Robin .
Deze jongenman heeft eerst een prachtige video van de audi A1 gemaakt en naar mij gestuurd waarop ik de auto heel goed kon zien en de vertrouwen was enorm de wijze hoe Robin met mij sprak en alles regelde dus besloot ik zonder de auto hezien te hebben tot koop overte gaan en jaar hoor in een week tijd tijd was alles geregeld zoals nieuwe apk ,onderhoudsbeurt ,4 nieuwebanden ik en mn dochter reden vanaf rotterdam naar autobedrijf Martens en we zagen de auto en ja Robin had de auto netjes klaar gelegd en na een paar hantekeningen kon mn dochter haar Audi A1 in ontvangst nemen dus zo zie je t maar dat martens heel hoog bij ons geprijsd staat Respect hele nette bedrijf je kan blind op deze mensen vertrouwen .
Auto bedrijf Martens heel erg bedankt en niet te vergeten onze kanjer Robin een topvent .....julie becijfer ik met uitmunten een dikke 10....


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit vaassen

11-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service fijne mensen goede uitstraling top auto


Ja, ik beveel dit aan

Wytse uit Koekange

09-04-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste auto kocht ik in 1970. Bij Martens zijn wij klant vanaf 2002. In de loop der jaren tot heden bij dit bedrijf 8 auto's gekocht, zowel gebruikt als nieuw. Zonder uitzondering probleemloos, zowel qua inruil/koop als onderhoud/service. Buitengewoon plezierig contact. Er geldt hier slechts 1 credo: Kwaliteit!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Den Haag

21-03-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend vriendelijke, daarnaast ook zeer professionele en klantgerichte mensen. Ze leveren echt top service!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Alteveer

18-03-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen 100 maar 200 procent service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-11-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ben al lang op zoek naar een gebruikte auto in een bepaalde prijsklasse en dit bedrijf heeft deze auto gewoon staan.
ben niet tot aankoop overgegaan.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit asten

09-04-2013
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

pieter uit arnhem

09-12-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige eigenaar.jammer dat we het niet eens konden worden.


Ja, ik beveel dit aan