Beoordelingen Autobedrijf P.A. van Dijk VOF

9,1
230 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 230 beoordelingen

C. uit Geleen

16-03-2019
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Autobedrijf P.A. van Dijk heeft mijn auto ingekocht voor een marktconforme prijs. Erg tevreden over de gang van zaken. Vriendelijk geholpen en alles conform afspraak afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Alessia uit Badhoevedorp

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Auto verkocht aan Autobedrijf P.A van Dijk! Hele vriendelijke mensen, goed geholpen. Ontzettend snelle betaling en super service!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Schin op Geul

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Familiebedrijf, dat merk je meteen. Gemoedelijk doch deskundig, verre van opdringerig, vertrouwd gevoel. Nemen de tijd én geven jou die ook. Doen alles zelf, van poetsen tot de meest ingrijpende reparatie. Én afspraak is afspraak, ook als dat nadelig voor hen uitkomt. Goede prijs teruggekregen voor mijn inruiler en niet teveel betaald voor mijn meenemer. De vraagprijs blijft de koopsom, geen bijbetaling voor garantie, nieuwe APK, ‘rijklaar maken’. Wél een extra optie voor een grote beurt. Een bedrijf waar je graag naar terug gaat, goede service, sympathieke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Maasbree

06-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en advies over aanschaf gebruikte auto zijn ook zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Landgraaf

06-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nu een paar maanden geleden een tweedehands auto hier gekocht, nadat ik al jaren mijn andere auto hier in onderhoud had. Men staat hier altijd klaar, onderhoudt en repareert deskundig, betrouwbaar en binnen nette tarieven. Nu een fijne occasion afgeleverd gekregen. Op en top verzorgd en hij heeft de eerste koude periode glansrijk doorstaan!
Autobedrijf van Dijk, een garage die ik van harte aanbeveel voor zowel onderhoud als aanschaf van een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Dana uit Geleen

06-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettende vriendelijke mensen die een goede hulp verlenen voor een mooie prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Remy uit Poortugaal

04-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben zaterdag met mij vader langs geweest om een kia sportage te verkopen. We haden van tevoren een bedrag af gesproken toen ik aan kwam was er niks om aan temerken en kreeg ik mijn afgesproken bedrag .de afhandeling ging ook goed. goede service Groetjes remy


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kerkrade

25-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Hele vriendelijke mensen bedrijf is echt aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Heerlen

16-01-2019
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan