Beoordelingen Autobedrijf P.A. van Dijk VOF

9,1
157 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 157 beoordelingen

Dhr./mevr. uit Warmond

10-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een leuke en gastvrije mensen .... Bij autobedrijf van Dijk !
Je word op een prima manier geholpen en reden weer 2,5 uur in een voor ons "nieuwe" auto met een zeer tevreden gevoel weer naar huis.
Bedankt mannen👍🏽😃


Ja, ik beveel dit aan

Armand uit Landgraaf

23-05-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakmensen, duidelijk en bekwaam , topservice !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Petra uit Sittard

06-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf eerlijke verkoop alles netjes geregeld en erg attent om na een paar dagen even te bellen of de auto bevalt.


Ja, ik beveel dit aan

Reinout uit Brunssum

25-04-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tweedehands auto gekocht zonder garantie, na 125 km liep er een riem af zodat accu niet meer werd geladen en stuurbekrachtiging niet meer werkte.
1 telefoontje en werd keurig opgelost gratis een nieuwe riem erom gehangen. Ben bijzonder tevreden dus.


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Landgraaf

23-04-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en hulpvaardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hellendoorn

14-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig zaken gedaan. Werd vriendelijk ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit Breda

04-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: hartstikke goed geholpen om mijn eerste mx 5 te kopen! vriendelijke mensen en een proper terrein met een nette werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Ell

23-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Ohe en laak

21-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super service en klantgericht!


Ja, ik beveel dit aan