Beoordelingen Autobedrijf P.A. van Dijk VOF

9,1
221 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 221 beoordelingen

Erik uit Heerlen

16-01-2019
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Den Haag

09-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen. Ter zake kundig. Keurig verzorgde gebruikte Fiat Panda. Tevreden en een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

nico uit schinveld

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kende dit bedrijf slechts van het gedurende 30 jaar voorbijrijden.
Rond de jaarwisseling 2018-2019 zag ik een voor mij aantrekkelijke renault automaat staan.
Eenmaal binnen werd ik uiterst vriendelijk te woord gestaan.
Men had alle tijd voor mij en vriendelijkheid nam niet af.
Mijn kritische benadering en vraagstelling werd uiterst vriendelijk en professioneel beantwoord.
Mijn enthousiasme werd steeds groter.
In een resumee kan ik stellen dat op 7 januari de koop werd gesloten en mijn renault werd afgeleverd.
Echt een kombinatie van vakbekwaamheid, vriendelijkheid en vertrouwdheid wat wordt uitgestraald
Alleen al voor verhouding prijs-kwaliteit zeer zeer goed.
Bedankt heren van Dijk zo hoort het


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Landgraaf

07-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst deskundig en klantgericht. Hier wordt Service met een hoofdletter geschreven. Een echte aanrader als je opzoek bent naar een auto. Top heren, hartelijk bedank voor de wijze waarop jullie ons begeleid hebben in onze keuze.


Ja, ik beveel dit aan

Nadja uit Landgraaf

22-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf, dat -kenbaar gemaakte- gebreken bij aankoop, ook netjes oploste en afhandelde. Echt een aanrader, ook voor occasions waarop geen garantie zit.


Ja, ik beveel dit aan

Youri uit Willem II laan 2

19-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer aangenaam


Ja, ik beveel dit aan

Annette uit Geleen

17-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en zeer deskundige eigenaren!! Prima service. Goede prijs kwaliteit!! Ook administratieve aspecten prima in orde! Top!


Ja, ik beveel dit aan

Kathy uit Heerlen

02-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijk, behulpzaam en alles ziet er ook netjes en verzorgd uit. Ik was er voor het eerst maar voelde meteen al goed.


Ja, ik beveel dit aan

Toin uit HEERLEN

30-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Maastricht

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig en het bedrijf. Met vriendelijke eigenaar


Ja, ik beveel dit aan