Beoordelingen Autobedrijf Pals & van Tilburg

8,9
411 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
  • Wachttijd 9,1
  • Communicatie 9,2
  • Klantvriendelijkheid 9,3
401 t/m 410 van 411 beoordelingen

Anoniem

23-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan

gerard uit emmeloord

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Heeft u een merk/ type voorkeur? nee


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Ermelo

21-06-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Ja, binnen 3 tot 6 maanden


Heeft u een merk/ type voorkeur? Beetle cabrio of CLK


Ja, ik beveel dit aan

ans uit Lelystad

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Emmeloord

20-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kundig en zeer klantgericht bedrijf. Ik kan me geen autobedrijf herinneren die service zo hoog in het vaandel heeft staan. En als het een keer wat anders loopt lossen ze het in overleg prima met je op. Ik heb 3 auto's en allemaal hier in onderhoud. Top bedrijf


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Heeft u een merk/ type voorkeur? Audi


Ja, ik beveel dit aan

G B uit Rutten

19-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Heeft u een merk/ type voorkeur? KIA


Ja, ik beveel dit aan

Franklin uit Marknesse

19-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren lang laten we al onze prive en zakelijke auto's hier onderhouden. Niet alleen wij zelf, maar ook onze beide zoons. Alles wordt piekfijn uitgezocht, wanneer men het niet meteen weet. Mankementen die zelfs door de merkdealer niet verholpen konden worden, omdat men het niet wist, werden bij Pals onmiddellijk juist gediagnosticeerd en verholpen; zeer deskundig.
Uitstapjes omdat de merkdealer 'om de hoek zit' zijn derhalve snel teruggedraaid: we gaan gewoon weer naar Pals terug. Zeer goed overleg/communicatie, zodat het altijd weer perfect geregeld wordt. Menig autobedrijf kan hier nog een voorbeeld aan nemen. ( en we zien er een hoop... beroepsmatig)
Menen die elders meerdere slechte ervaringen hebben opgelopen -en iedereen kan fouten maken- sturen we door naar Pals. Tot wederzijdse tevredenheid.


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Kraggenburg

18-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en hulpvaardig. Zeer vriendelijk personeel. Vlotte afhandeling en uitstekende communicatie. Ik beveel Autobedrijf Pals en van Tilburg zeker aan bij andere mensen!


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Marknesse

17-06-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gewoon top


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan

Johanna uit Zwolle

14-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Bent of gaat u op zoek naar een andere auto? Nee


Ja, ik beveel dit aan