Beoordelingen Autobedrijf Parkstad

9,1
144 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 144 beoordelingen

Klazina. uit Heerlen

07-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Toen ik in de vroege ochtend naar het werk wilde gaan startte mijn auto,ik rijd geen schakel maar automaat niet zoals het hoorde.
Gelukkig ben ik onderweg niet stil komen te staan!
Gebeld voor advies wat nu het beste was om te doen?
Het eerste plan was om de auto direct na het werk naar de werkplaats te brengen om zo ook het risico te voorkomen van verdere gebreken.
Na het overleg dat Jan de monteur met de gouden handjes heeft gehad met Lars over de situatie.
Heeft Lars doen besluiten om mij terug te bellen op het werk en het voorstel te doen om zelf met nog een medewerker van de zaak naar mijn werk te komen wanneer mijn dienst erop zat.
Dan waren er ook twee auto's en kon er al ter plekke gekeken worden of de auto wel zou starten en zo niet dan kwam ik ik in ieder geval wel goed thuis omdat ik naar huis gebracht zou worden!
Wat een service!
Hier werd ik wel even stil van omdat ik dit totaal niet verwacht had.
Natuurlijk is hier ook duidelijk rekening gehouden met mijn fysieke beperking.
Grote hilariteit op het werk onder de collega's toen "Auto Parkstad" voor de deur stopte met deze service dit hadden ze nog nooit meegemaakt.
Was wel lachen en mijn antwoord hierop was, ja ik ook niet!
Auto meteen ook maar laten keuren want dit moest ook gebeuren.
Goed gekeurd.
Volgende week krijgt hij nog een kleine beurt en dan is alles weer op de rit.
Ben een zeer tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Heerlen

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede service en goed van mijn probleem aan de auto afgeholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Math en Vivian uit Heerlen

04-05-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat vooral fijn is dat ze de klant serieus nemen en goed luisteren naar de klant. Daarnaast spelen ze adequaat in op hetgeen deze aangeeft. Op welk moment we ook komen er wordt altijd even tijd vrij gemaakt als dat nodig is om eerste hulp te bieden en daarna een afspraak te plannen voor een eventuele reparatie. Met andere woorden je wordt niet onnodig in de wachtstand
gezet! Dat waarderen we ten zeerste.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Den bosch

22-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en vakkundig geholpen met de aanschaf van een andere auto. Paar kleine punten die hersteld zouden moeten worden, en dat is heel netjes en schappelijk geregeld. Aflevering buiten openingstijden, omdat dit voor mij beter uit kwam. Helemaal tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jean uit Berg En Terblijt

09-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel en vakkundig!


Ja, ik beveel dit aan

Nicol uit Kerkrade

30-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Lodewijk

29-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Eelze uit Simpelveld

29-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom bij Auto Parkstad geweest nu voor omwisselen van winter naar zomerbanden. Tevens advies gekregen voor een behandeling tav polijsten en daarbij extra korting gekregen als het via Lars geregeld word. 👍👍 Zit nu 3 jaar bij Autobedrijf Parkstad, via Lars zelfs de nieuwe auto gekocht en alleen maar positief.


Ja, ik beveel dit aan

Remco

27-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super bedrijf!! Aardige eigenaar


Ja, ik beveel dit aan

Mariusz

05-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Great experience - the purchase went smooth and my car was ready to be picked up in a week, all clean and shiny - looking and working great.


Ja, ik beveel dit aan