Beoordelingen Autobedrijf Paul van Bergen B.V.

8,8
164 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 164 beoordelingen

Robert uit Baarn

18-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Perry uit Driel

12-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit is een top bedrijf, het fijne gevoel, het gewoon zijn ondanks de schitterende auto's die er staan.
Geld is hier niet het belangrijkste, beide moeten tevreden zijn, de klant uiteraard....maar ook de verkoper, het bedrijf Paul Bergen. Het samen gevoel van een goede deal, of goede reparatie, of de lekkere bak koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Vladimir uit Haarlem

11-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nijmegen

06-03-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Naar jarenlang klant geweest te zijn bij een MB-dealer toch maar eens de overstap gewaagd naar een MB-specialist. De reden voor de overstap was dat mijn "oude" dealer steeds meer steken liet vallen. Ook het onpersoonlijke vond ik steeds meer worden. Bij Paul van Bergen geinformeerd hoe ze daar omgaan met onderhoud. Uiterst fij telefoongesprek gehad en meteen een afspraak gemaakt. Op datum van afspraak stond er een gratis leenauto klaar (erg verrarst). Bij het ophalen van de auto een compleet gespecificeerde factuur ontvangen. Hetgeen mij blij maakte was dat de complete servicebeurt € 250 goedkoper was t.o.v de dealer. Ik blijf bij Paul van Bergen met mijn auto is onderhoud. Ook denk ik erover op korte termijn daar een andere te kopen !!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2017
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

sander uit Amersfoort

06-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: tegenwoordig kom je het maar zelden tegen dat alles gewoon klopt bij een bedrijf. Ruim 2 maanden geleden zijn we bezig geweest met het zoeken naar een mooie Mercedes B-klasse automaat. al meteen bij het eerste mailcontact werden we uiterst serieus genomen, binnen twee uur hadden we een mailtje terug waarin al onze vragen werden beantwoord, de volgende de dag zijn we gelijk naar Druten gereden. Bij aankomst waren we blij verrast, een keurig bedrijf met aller aardigste mensen en de auto was precies zoals omschreven. We hebben uiteindelijk tijdens het verkoopgesprek nog 400,- euro meer voor onze inruil auto gekregen en zodoende goed zaken gedaan.
We zijn erg tevreden over Autobedrijf Paul van Bergen !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Hagestein

06-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sinds 2011 heb ik contact met autobedrijf Paul van Bergen.
De contacten verlopen altijd zeer vriendelijk, zij zijn zeer deskundig m.b.t. Mercedes en geven waardevolle adviezen.
Sinds 2011 heb ik bij dit bedrijf twee keer een Mercedes E klasse gekocht. Met de eerste auto heb ik vijf jaar en 120.000 km zonder problemen gereden. De tweede auto bezit ik pas een week dus daar kan ik nog geen oordeel over geven. Maar omdat het hier om een Demo gaat met slechts 2500 km op de teller heb ik er alle vertrouwen in dat ook deze auto volledig aan de verwachting zal voldoen.


Ja, ik beveel dit aan

Brooklyn

18-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk personeel. Goede bereikbaarheid. Prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Tilburg

18-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf


Ja, ik beveel dit aan