Beoordelingen Autobedrijf Paul Wilting

9,0
713 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 713 beoordelingen

Johan uit Nijmegen

15-08-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf waar ik al jaren met veel genoegen mijn autobom onderhoud heb


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Duiven

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Oss

14-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een occassion gekocht , superfijn wagentje , goede service , vriendelijke mensen , toppie 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Jorina uit Nijmegen

13-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deskundig en eerlijk.Zeldzame combinatie helaas,hier gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Alex uit Gennep

12-08-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Annemie uit Mook

30-07-2018
7,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ging om plaatsen dakkoffer. Tip: had een sleuteltje meegekregen om evt zelf de koffer eraf te kunnen halen, maar had toch graag uitleg gehad of willen zien hoe dat in zijn werk gaat.


Ja, ik beveel dit aan

A.R. uit Wijchen

29-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prettige service, verstand van zaken, altijd heel open en eerlijk over wat er aan de auto gebeuren moet en denkt altijd goed mee met het kostenplaatje. Ben niet voor niets al jaren vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Oss

28-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Lin uit Nijmegen

24-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: top


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Wijchen

23-07-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekend gewerkt.
Wat het af zou maken is even met een doekje langs de velg. Nu erg veel vegen. Niet erg maar maakt van een 8 een 10.


Ja, ik beveel dit aan