Beoordelingen Autobedrijf PECO

8,7
206 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 206 beoordelingen

André uit Zeist

24-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede ervaring, netjes geholpen, alleen noodzakelijke reparaties worden besproken en uitgevoerd


Ja, ik beveel dit aan

Léon (Eldeo Massages) uit Zeist

22-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na een lange tijd van Lease-auto's weer een auto laten keuren bij mijn oude vertrouwde garage PECO.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harmen

20-03-2017
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, zoeken dingen grondig voor je uit en overleggen met je over de prijs/kosten. Reparaties worden altijd deskundig uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Zeist

18-03-2017
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super vriendelijk en komen afspraken na


Ja, ik beveel dit aan

Maria uit Utrecht

13-03-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: prima, heel klantvriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Zeist

10-03-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Zeist

10-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben positief met name door de reparatie van afgelopen keer.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zeist

07-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: positief. na het ontdekken van een gebroken hoofdveer en een daardoor beschadigde band direct geholpen en dezelfde dag nog klaar.
er werd actief meegedacht om de reparatie betaalbaar te houden.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Bosch en Duin

03-03-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een brandend lampje ten bewijze van een storing wordt voortvarend meteen beoordeeld en een afspraak is snel te maken. De reparatie is evensnel gedaan en een tegenvaller qua levering van onderdelen wordt met een leenauto opgelost


Ja, ik beveel dit aan