Beoordelingen Autobedrijf PECO

8,7
396 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
381 t/m 390 van 396 beoordelingen

Roel uit Zeist

26-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto (Volvo uit 2004) komt regelmatig voor onderhoud bij PECO. In alle gevallen werden problemen vooraf duidelijk uitgelegd en vervolgens naar tevredenheid - en voor redelijke bedragen - opgelost. Door PECO rijd ik altijd met een vertrouwd gevoel in mijn al wat oudere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit ZEIST

26-04-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer vriendelijke personeel en je wordt tijdig op de hoogte gehouden . ik had een leenfiets aangevraagd, die was men vergeten maar ik kreeg meteen zonder moeite een leenauto mee.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Bilhoven

25-04-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Dirk-Jan uit Zeist

25-04-2015
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Zeist

25-04-2015
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: prima, klantgericht, goede prijs kwaliteit, vriendelijk, meedenkend, goed bereikbaar, deskundig.
Kortom een tevreden klant !


Ja, ik beveel dit aan

Yvette uit Zeist

25-04-2015
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Erg klantvriendelijk en voor mijn gevoel ook eerlijk


Ja, ik beveel dit aan

kelsey uit zeist

24-04-2015
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede klantenservice. Nette werknemers.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Austerlitz

24-04-2015
3,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: slecht...Zodanig dat ik niet meer kom. Ik gunde Peter het onderhoud van de auto, maar jullie zijn duur, houden je niet aan de afspraken en ik kan alleen een fiets krijgen als er aan de auto wordt gewerkt. APK beurt op 17/01 (€313), niet opgemerkt dat de waterpomp uit zijn lagers loopt. Vervangen op 22/04 voor €250


Eric-Jan uit Soest

24-04-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mooi bedrijf, ruim en netjes met deskundige medewerkerd die bovendien snel werken en waar je ook toevallig even tussendoor kan komen met grote kans dat je geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolle uit Nieuwegein

10-03-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto bij PECO gebracht voor APK en grote beurt.
Vooraf goede uitleg gekregen over de reparatie.
Toen ik mijn auto weer ging ophalen, was hij ook nog schoongemaakt en was er binnenin gestofzuigd.
Super goede service!
Ik ben erg tevreden, een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan