Beoordelingen Autobedrijf Pels B.V.

8,7
870 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 870 beoordelingen

Co uit Huis ter Heide

26-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We hebben de contacten met autobedrijf Pels als bijzonder vriendelijk, correct en klantvriendelijk ervaren.
Onze auto gekocht in oktober 2016 had 2 weken geleden een defecte Aircopomp dus zeer hoge kosten.
Na contact met de heer Jan Pels deed hij ons een voorstel dat neer kwam op nagenoeg de helft van de werkelijke kosten van de reparatie, inclusief een leenauto!!!
Vandaag is de reparatie gedaan tot volle tevredenheid👍 Ook het personeel is bijzonder correct en deskundig


Ja, ik beveel dit aan

ramon uit Harmelen

23-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: geweldig❤


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Den Haag

22-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Nieuwerbrug aan den Rijn

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: we zijn er voor het eerst geweest zeer goede eerste ervaring gelijk een tweede afspraak gemaakt


Ja, ik beveel dit aan

R.C van Leeuwen uit Woerden

13-06-2017
5,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Over het algemeen goed


Ja, ik beveel dit aan

Pc uit Woerden

08-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Mary uit Woerden

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snelle service, klantvriendelijk en afspraak is afspraak bij dit bedrijf!!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Woerden

07-06-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben heel veel vertrouwen in Autobedrijf Pels. Geen verrassingen op de rekening (hooguit positieve als ze iets "gewoon" hebben gedaan als service en dat niet in rekening hebben gebracht).
Ook als er onverwacht iets vervangen moet worden, overleggen ze eerst.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Woerden

01-06-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima in orde!


Ja, ik beveel dit aan