Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

8,8
26 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 26 beoordelingen

Danique uit Warnsveld

03-12-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige refertentie. Na aankoop van mijn auto bij Pelta heb ik ontzettend veel gedoe gehad in het begin.
-Auto zonder beschadigingen kopen, na 1 keer door de wasstraat onder de steenslag plekjes.
-Terug gegaan, ik had het over het hoofd gezien volgens de eigenaar aangezien ik in een roes was... Mijn vriend en broertje hadden daarnaast volgens hen ook over alle witte punten op een zwarte auto heen gekeken... (krijgen wij nu de schuld)
- Ze boden een polijstbeurt aan, dit zou het verbeteren. Bij ophalen: 1e keer dat ik mijn gepoetste auto op kwam halen waren ze hem vergeten. Na nog een keer brengen was hij prachtig gepoetst, de steenslag beschadigingen zaten er alleen nog.
- Ik wou mijn geld terug voor de auto maar dit konden ze niet doen. Het tegen bod was dat ze de bumper en moterkap zouden overspuiten. En ik zou een goede referentie schrijven als het naar wens was. Beide zijn gedaan.

Helaas een paar weken later gaat het weer mis. Mijn tankdop gaat niet meer open. Nadat ik heb gebeld kan ik direct terecht, fantastisch! De dop is open gemaakt zodat ik kan tanken. Er moeten onderdelen besteld worden en maandag kan ik hem brengen.
- bij het tanken kom ik er alleen achter dat de hele tankdop beschadigd is. Deze is waarschijnlijk open gebroken met een metalen voorwerp. De moed zakt in mijn schoenen....

Maandag bel ik. De monteur weet nergens wat vanaf, maar als er beschadigingen zijn moeten ze worden opgelost. Ook zijn de onderdelen weer niet besteld dus had ik er vandaag weer voor niks gestaan.

Ik geef het op bij deze garage! Ik heb een heerlijke auto maar bij klachten of reparaties krijg je meer frustratie terug om over de communicatie nog maar niks te zeggen. Ik ga opzoek naar een garage die mijn auto repareert met kennis en aandacht!

Geen aanrader dus!


Danique uit Warnsveld

22-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een fantastisch bedrijf waar je terecht kunt voor een betrouwbare auto. Je wordt goed geadviseerd en het personeel helpt met het maken van een passende keuze. Zo kwam ik binnen met de gedachte om een BMW te kopen, maar na advies over mijn wensen ben ik naar huis gegaan met een Corsa. Ik ben ontzettend blij met deze auto! Nu met 2 kleine dingetjes terug geweest wat deskundig is opgelost. Dit bedrijf vindt de klant even belangrijk als de kwaliteit van de auto’s die verkocht worden.

Nogmaals bedankt voor de fantastische service mannen!

Groetjes Danique


Ja, ik beveel dit aan

Winston uit Landgraaf

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In Juli 2018 een auto gekocht en werd op een zeer vriendelijke manier geholpen. Ik kreeg hier nog een paar maanden garantie op die ik helaas ook moest gebruiken. Ik had het gevoel dat mijn auto wat meer verbruikte dan hij zou moeten. Ze hebben de hele auto nagekeken en merkte meteen verschil nadat bepaalde onderdelen in de motor werden gereinigd. Ook was er wat mis met mijn radio. Binnen een korte tijd kon ik meteen terecht voor all mijn problemen. Deze zijn binnen een dag helemaal verholpen en ze hebben zelfs nog een box vervangen. Ik hoefde geen cent te betalen. De klant is hier letterlijk koning! Geen woord aan vuil te maken! Goed werk jongens! een vooral Minko ;)


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit almelo

13-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een Suzuki Swift gekocht, een import uit Duitsland.
De prijs van de auto en inruilprijs van de oude auto was goed.
Gekocht met een half jaar garantie. Bij aflevering zag alles er goed en strak uit.
Na een dag bleek stationeer toerental niet goed.
Auto terug en na wat zoeken en heen en weer is het probleem op gelost.
Toe bleek er een olie lekkage bij de versnellingsbak .
Al met al is de auto een paar keer opgehaald van huis. Maar nu is alles zoals het hoort.
Zonder gezeur zijn de problemen opgelost, en de sfeer bleef goed tussen ons.
Petje af voor PELTA. Heb dit ook wel anders meegemaakt. Dikke 10.


Ja, ik beveel dit aan

g uit holwerd

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, goede service mooi bedrijf. Wij zouden er zo weer een auto kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Eerbeek

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig autobedrijf, ook voor mensen met een kleinere beurs. Men is vriendelijk, neemt alle tijd voor goed advies en uitleg en komt afspraken na!! Heb onlangs een Hyundai occasion gekocht en na mijn ervaring gaat nu ook m'n dochter voor onderhoud auto en in toekomst aankoop andere auto naar Pelta Cars. TOP bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

JCPM uit Doesburg

05-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had op een vrijdagavond een versnellingsbak van een Honda Aerodeck die niet meer schakelde, omdat de drukgroep waarschijnlijk kapot was. De ANWB kwam erbij en adviseerde om de auto door Pelta te laten repareren. Dat zou snel en vakkundig gebeuren. Nadat de ANWB monteur gebeld had, kreeg ik een prijsopgave via de telefoon inclusief het gebruik van een leenauto. De auto zou dan waarschijnlijk, als de onderdelen in huis waren, de volgende dag al weer klaar zijn. Ik ben akkoord gegaan met de prijsopgave. Hierop werd de auto binnen korte tijd opgehaald door Pelta en werd er een leenauto achtergelaten. Doordat er, na controle, ook iets mis was met de hevel, lukte het niet om de auto de volgende dag al klaar te hebben. Het werd de woensdag na het weekend. Ik was blij verrast toen ik de auto kwam ophalen door de geweldige showroom. Het zag er allemaal goed uit. Nadat ik had afgerekend, heb ik de auto meegenomen en....................................hij rijdt/schakelt weer uitstekend. Afkloppen misschien, maar toch! Geruststellend is de gedachte dat er een jaar garantie op de reparatie van toepassing is en zelfs na 13 maanden mag ik gewoon bellen bij problemen. Daar doen zij niet moeilijk over. Ik neem aan dat ze die belofte nakomen en ik die garantie niet nodig heb.
Kortom: een geweldige service met een kwalitatief uitstekende reparatie voor een goede prijs. Deze garage is wat mij betreft een aanrader en met recht door de ANWB aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Garderen

22-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kijk dat is wat ik noem service. Vanaf het eerste telefoontje sympathiek en verstand van zaken.
Een complete motor revisie later , body panelen gespoten en overig onderhoud werd in goed overleg zeer snel gedaan.
Dank voor de goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hilversum

08-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige tijd zoeken naar een leuke VW Polo kwamen wij uit eindelijk terecht bij Pelta Cars. Zij hadden de Polo die voldeed aan onze eisen. Bij aankomst werden wij vriendelijke ontvangen, onder een genot van een heerlijke bak koffie werden al onze vragen goed beantwoord door de verkoper. Na een klein proefritje gemaakt te hebben was het al snel duidelijk dat dit DE auto is die wij zochten! Via deze weg willen wij de heren van Pelta Cars enorm bedanken voor hun medewerking, adviezen en eerlijkheid! Wij raden Pelta Cars van harte aan, wij komen hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Doetinchem

05-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto gekocht Hyundai.
De dag dat we ging kijken,werden we ontzetten aardig ontvangen.
Hebben ook een auto gekocht,later bleek dat ze zich vergist hadden met de a.p.k maar dat was geen probleem die kregen wij van hun.
De a.p.k was klaar er was niets aan de auto.ik zei dat de ruitenwissers strepen vertoonde toen kreeg ik nieuwe ruiterwissers.
Ik kom uit Doetinchem,maar ik heb het ervoor over om mijn auto bij Pelta Cars voor onderhoud te brengen dan rij ik liever een stukje verder en dat je weet dat je goed en vriendelijk geholpen word.
Je kunt ook zien dat ze plezier in hun werk hebben,stralen ze uit.


Ja, ik beveel dit aan