Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

9,0
22 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

g uit holwerd

20-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke mensen, goede service mooi bedrijf. Wij zouden er zo weer een auto kopen .


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Eerbeek

06-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig autobedrijf, ook voor mensen met een kleinere beurs. Men is vriendelijk, neemt alle tijd voor goed advies en uitleg en komt afspraken na!! Heb onlangs een Hyundai occasion gekocht en na mijn ervaring gaat nu ook m'n dochter voor onderhoud auto en in toekomst aankoop andere auto naar Pelta Cars. TOP bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

JCPM uit Doesburg

05-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had op een vrijdagavond een versnellingsbak van een Honda Aerodeck die niet meer schakelde, omdat de drukgroep waarschijnlijk kapot was. De ANWB kwam erbij en adviseerde om de auto door Pelta te laten repareren. Dat zou snel en vakkundig gebeuren. Nadat de ANWB monteur gebeld had, kreeg ik een prijsopgave via de telefoon inclusief het gebruik van een leenauto. De auto zou dan waarschijnlijk, als de onderdelen in huis waren, de volgende dag al weer klaar zijn. Ik ben akkoord gegaan met de prijsopgave. Hierop werd de auto binnen korte tijd opgehaald door Pelta en werd er een leenauto achtergelaten. Doordat er, na controle, ook iets mis was met de hevel, lukte het niet om de auto de volgende dag al klaar te hebben. Het werd de woensdag na het weekend. Ik was blij verrast toen ik de auto kwam ophalen door de geweldige showroom. Het zag er allemaal goed uit. Nadat ik had afgerekend, heb ik de auto meegenomen en....................................hij rijdt/schakelt weer uitstekend. Afkloppen misschien, maar toch! Geruststellend is de gedachte dat er een jaar garantie op de reparatie van toepassing is en zelfs na 13 maanden mag ik gewoon bellen bij problemen. Daar doen zij niet moeilijk over. Ik neem aan dat ze die belofte nakomen en ik die garantie niet nodig heb.
Kortom: een geweldige service met een kwalitatief uitstekende reparatie voor een goede prijs. Deze garage is wat mij betreft een aanrader en met recht door de ANWB aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Garderen

22-12-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kijk dat is wat ik noem service. Vanaf het eerste telefoontje sympathiek en verstand van zaken.
Een complete motor revisie later , body panelen gespoten en overig onderhoud werd in goed overleg zeer snel gedaan.
Dank voor de goede service !


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hilversum

08-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige tijd zoeken naar een leuke VW Polo kwamen wij uit eindelijk terecht bij Pelta Cars. Zij hadden de Polo die voldeed aan onze eisen. Bij aankomst werden wij vriendelijke ontvangen, onder een genot van een heerlijke bak koffie werden al onze vragen goed beantwoord door de verkoper. Na een klein proefritje gemaakt te hebben was het al snel duidelijk dat dit DE auto is die wij zochten! Via deze weg willen wij de heren van Pelta Cars enorm bedanken voor hun medewerking, adviezen en eerlijkheid! Wij raden Pelta Cars van harte aan, wij komen hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Doetinchem

05-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto gekocht Hyundai.
De dag dat we ging kijken,werden we ontzetten aardig ontvangen.
Hebben ook een auto gekocht,later bleek dat ze zich vergist hadden met de a.p.k maar dat was geen probleem die kregen wij van hun.
De a.p.k was klaar er was niets aan de auto.ik zei dat de ruitenwissers strepen vertoonde toen kreeg ik nieuwe ruiterwissers.
Ik kom uit Doetinchem,maar ik heb het ervoor over om mijn auto bij Pelta Cars voor onderhoud te brengen dan rij ik liever een stukje verder en dat je weet dat je goed en vriendelijk geholpen word.
Je kunt ook zien dat ze plezier in hun werk hebben,stralen ze uit.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit zutphen

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatst hebben we een Suzuki Alto bij Pelta Cars gekocht.
Vriendelijke en beleefde ontvangst. Helaas gingen na een week een lampje. De volgende dag zonder afspraak te maken terug gegaan naar Pelta Cars en over het euvel verteld wij zijn wat boodschappen gaan doen, toen wij naar een uur terug kwamen, stond de auto al weer klaar voor ons! Voor de reparatie hoefden we NIETS te betalen! Waar vind je tegenwoordig nog zoveel service? De auto rijdt weer als een zonnetje!! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Horn

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze week onze nieuwe VW Golf bij Pelta opgehaald, super service! We werden netjes op het station te Zutphen opgehaald zodat we meteen in onze nieuwe auto terug konden rijden. (En niet extra met 2 auto's hoefde te rijden). Bedankt voor alles was prettig zaken doen met jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Aniek uit Zutphen

10-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht bij Peltacars. Vriendelijk geholpen, meedenkend personeel, snelle levering en een mooi Opel Corsa waar ik hopelijk nog weer jaren plezier van heb!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Amsterdam

10-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier mijn droomauto gevonden! Meteen bij aankomst werd ik uitstekend geholpen. Al mijn vragen werden met veel geduld beantwoordt en na een proefrit was ik verkocht en de auto dus ook! Ik raad Autobedrijf Pelta van harte aan, ik kom hier zeker weer terug. Nu genieten van mijn mooie bakkie!


Ja, ik beveel dit aan