Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

8,8
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Bas uit Sittard

24-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In juni 2019 heb ik een Kia Rio gekocht bij Pelta. Ik heb hierbij een super goede service gehad. Allereerst ben ik een testrit gaan maken, toen daar echter nog enkele problemen waren hebben ze de auto na aanpassingen naar Sittard gebracht met oplegger zodat ik een nieuwe testrit mocht maken en alles was piekfijn in orde. Vervolgens had ik nog enkele wensen voor de auto, waarbij verkoper Minco werkelijk alles in werking heeft gesteld om deze aanpassingen mogelijk te maken. Hij heeft erg veel tijd en moeite gestoken om alle aanpassingen bij de verschillende partijen rond te krijgen, inclusief onderhoud bij de Kia dealer. Daarnaast geeft Pelta ook nog een half jaar garantie bij de auto's. In mijn geval heb ik nog 2 jaar Kia garantie en Minco heeft voor mij op papier laten zetten dat de half jaar garantie die Pelta via een externe partij biedt pas ingaat na de 2 jaar Kia garantie, of indien een reparatie niet onder Kia garantie valt eerder. Ik ben daarom vol lof over Pelta en in het bijzonder over verkoper Minco.


Ja, ik beveel dit aan

werner uit Vorden

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. De monteur vertelde dat de auto niet ter plekke gerepareerd kon worden. Hjj stelde voor om achter hem aan te rijden naar een ANWB servicepunt, de firma Pelda, dat sinds kort in Zutphen actief is voor de ANWB.
Daar bleek dat er een onderdeel defect was, men zou het maandag bestellen en kon woensdag ingebouwd worden. De monteur, die tevens eigenaar van Pelda Cars is, heeft alles in het werk gesteld om mij, als klant tevreden te stellen. Naar mijn mening is de combinatie ANWB en Pelda Cars een goede zet voor alle partijen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig bedrijf, denken mee en staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Holten

28-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het aanschaffen van een occasion: ze waren klantvriendelijk, beantwoorden al je vragen netjes en eerlijk en zijn flexibel in het maken van afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

ilona uit 's-Heerenberg

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: fijne ervaring met dit bedrijf..vriendelijk ook meedenken doordat mijn eigen auto niet meer oké was en het nieuwe kenteken op zich liet wachten hebben ze wel de service van een leenauto geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Zutphen

11-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Apeldoorn

04-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed,
De verkoper helpt me goed wat mijn wensen zijn


Ja, ik beveel dit aan

ronny uit Zutphen

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Warnsveld

03-12-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige refertentie. Na aankoop van mijn auto bij Pelta heb ik ontzettend veel gedoe gehad in het begin.
-Auto zonder beschadigingen kopen, na 1 keer door de wasstraat onder de steenslag plekjes.
-Terug gegaan, ik had het over het hoofd gezien volgens de eigenaar aangezien ik in een roes was... Mijn vriend en broertje hadden daarnaast volgens hen ook over alle witte punten op een zwarte auto heen gekeken... (krijgen wij nu de schuld)
- Ze boden een polijstbeurt aan, dit zou het verbeteren. Bij ophalen: 1e keer dat ik mijn gepoetste auto op kwam halen waren ze hem vergeten. Na nog een keer brengen was hij prachtig gepoetst, de steenslag beschadigingen zaten er alleen nog.
- Ik wou mijn geld terug voor de auto maar dit konden ze niet doen. Het tegen bod was dat ze de bumper en moterkap zouden overspuiten. En ik zou een goede referentie schrijven als het naar wens was. Beide zijn gedaan.

Helaas een paar weken later gaat het weer mis. Mijn tankdop gaat niet meer open. Nadat ik heb gebeld kan ik direct terecht, fantastisch! De dop is open gemaakt zodat ik kan tanken. Er moeten onderdelen besteld worden en maandag kan ik hem brengen.
- bij het tanken kom ik er alleen achter dat de hele tankdop beschadigd is. Deze is waarschijnlijk open gebroken met een metalen voorwerp. De moed zakt in mijn schoenen....

Maandag bel ik. De monteur weet nergens wat vanaf, maar als er beschadigingen zijn moeten ze worden opgelost. Ook zijn de onderdelen weer niet besteld dus had ik er vandaag weer voor niks gestaan.

Ik geef het op bij deze garage! Ik heb een heerlijke auto maar bij klachten of reparaties krijg je meer frustratie terug om over de communicatie nog maar niks te zeggen. Ik ga opzoek naar een garage die mijn auto repareert met kennis en aandacht!

Geen aanrader dus!