Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

8,8
18 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Maarten uit Hilversum

08-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na enige tijd zoeken naar een leuke VW Polo kwamen wij uit eindelijk terecht bij Pelta Cars. Zij hadden de Polo die voldeed aan onze eisen. Bij aankomst werden wij vriendelijke ontvangen, onder een genot van een heerlijke bak koffie werden al onze vragen goed beantwoord door de verkoper. Na een klein proefritje gemaakt te hebben was het al snel duidelijk dat dit DE auto is die wij zochten! Via deze weg willen wij de heren van Pelta Cars enorm bedanken voor hun medewerking, adviezen en eerlijkheid! Wij raden Pelta Cars van harte aan, wij komen hier zeker weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Mascha uit Doetinchem

05-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto gekocht Hyundai.
De dag dat we ging kijken,werden we ontzetten aardig ontvangen.
Hebben ook een auto gekocht,later bleek dat ze zich vergist hadden met de a.p.k maar dat was geen probleem die kregen wij van hun.
De a.p.k was klaar er was niets aan de auto.ik zei dat de ruitenwissers strepen vertoonde toen kreeg ik nieuwe ruiterwissers.
Ik kom uit Doetinchem,maar ik heb het ervoor over om mijn auto bij Pelta Cars voor onderhoud te brengen dan rij ik liever een stukje verder en dat je weet dat je goed en vriendelijk geholpen word.
Je kunt ook zien dat ze plezier in hun werk hebben,stralen ze uit.


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit zutphen

29-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Laatst hebben we een Suzuki Alto bij Pelta Cars gekocht.
Vriendelijke en beleefde ontvangst. Helaas gingen na een week een lampje. De volgende dag zonder afspraak te maken terug gegaan naar Pelta Cars en over het euvel verteld wij zijn wat boodschappen gaan doen, toen wij naar een uur terug kwamen, stond de auto al weer klaar voor ons! Voor de reparatie hoefden we NIETS te betalen! Waar vind je tegenwoordig nog zoveel service? De auto rijdt weer als een zonnetje!! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jim uit Horn

18-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Deze week onze nieuwe VW Golf bij Pelta opgehaald, super service! We werden netjes op het station te Zutphen opgehaald zodat we meteen in onze nieuwe auto terug konden rijden. (En niet extra met 2 auto's hoefde te rijden). Bedankt voor alles was prettig zaken doen met jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Aniek uit Zutphen

10-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een auto gekocht bij Peltacars. Vriendelijk geholpen, meedenkend personeel, snelle levering en een mooi Opel Corsa waar ik hopelijk nog weer jaren plezier van heb!


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Amsterdam

10-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier mijn droomauto gevonden! Meteen bij aankomst werd ik uitstekend geholpen. Al mijn vragen werden met veel geduld beantwoordt en na een proefrit was ik verkocht en de auto dus ook! Ik raad Autobedrijf Pelta van harte aan, ik kom hier zeker weer terug. Nu genieten van mijn mooie bakkie!


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit enschede

22-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf..
Heb hier een volkswagen polo gekocht.
Volgende dag vind ik wat olie op de plaats waar ik hem geparkeerd had..
Heb pelta cars opgebeld waarna zij er naar hebben gekeken en het probleempje (lekke kering stuurbekrachtiger) keurig en kostenloos verholpen..
mocht ik in de toekomst weer een aan een andere auto toe zijn ga ik zeker weer daar kijken ..


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

20-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdagochtend werd ik vriendelijk ontvangen, door de manager en door andere werknemers.
Er werd direct koffie/thee aangeboren, of iets dergelijks.
Tevens kreeg ik een rondleiding en kreeg informatie te horen, over het algemeen.
Verder ben ik goed en duidelijk geholpen, dus ik raad ECHT aan om hier langs te komen!
De administratie werd ook goed afgehandeld en kon zonder zorgen naar huis rijden­čśŐ


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Ruurlo

30-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 29 maart 2017 ben ik naar Autobedrijf Pelta gegaan, nadat ik een scherpe aanbieding op Marktplaats had gevonden. Ik heb eerst even opgebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Drie kwartier later ben ik langsgekomen om een proefrit te maken in een Citroen C1. Ik werd direct geholpen en kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord. Op sommige inhoudelijke vragen kon de verkoper geen antwoord geven en was daar eerlijk in. Echter werden deze vragen na het inwinnen van informatie alsnog eerlijk en oprecht beantwoord. De service en de uitstraling van het bedrijf is fantastisch. Uiteindelijk is er een voorlopige overeenkomst gesloten. Naar mijn insziens een goed en eerlijk bedrijf, ongeacht sommige reacties die ik elders op internet heb gelezen. Ter illustratie ben ik een onafhankelijke, oplettende, nuchtere consument uit de Achterhoek die zich een dag heeft geori├źnteerd op een goede deal voor een tweedehands auto die qua aanschaf, onderhoud, kosten en verbruik laag in prijs was.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Nunspeet

15-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed ontvangen, Leuke Opel Astra gekocht bij Pelta Cars! Rijdt prima een zekere aanrader!


Ja, ik beveel dit aan