Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

8,3
12 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

patrick uit enschede

22-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf..
Heb hier een volkswagen polo gekocht.
Volgende dag vind ik wat olie op de plaats waar ik hem geparkeerd had..
Heb pelta cars opgebeld waarna zij er naar hebben gekeken en het probleempje (lekke kering stuurbekrachtiger) keurig en kostenloos verholpen..
mocht ik in de toekomst weer een aan een andere auto toe zijn ga ik zeker weer daar kijken ..


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

20-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zaterdagochtend werd ik vriendelijk ontvangen, door de manager en door andere werknemers.
Er werd direct koffie/thee aangeboren, of iets dergelijks.
Tevens kreeg ik een rondleiding en kreeg informatie te horen, over het algemeen.
Verder ben ik goed en duidelijk geholpen, dus ik raad ECHT aan om hier langs te komen!
De administratie werd ook goed afgehandeld en kon zonder zorgen naar huis rijden­čśŐ


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Ruurlo

30-03-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 29 maart 2017 ben ik naar Autobedrijf Pelta gegaan, nadat ik een scherpe aanbieding op Marktplaats had gevonden. Ik heb eerst even opgebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Drie kwartier later ben ik langsgekomen om een proefrit te maken in een Citroen C1. Ik werd direct geholpen en kreeg op al mijn vragen een duidelijk antwoord. Op sommige inhoudelijke vragen kon de verkoper geen antwoord geven en was daar eerlijk in. Echter werden deze vragen na het inwinnen van informatie alsnog eerlijk en oprecht beantwoord. De service en de uitstraling van het bedrijf is fantastisch. Uiteindelijk is er een voorlopige overeenkomst gesloten. Naar mijn insziens een goed en eerlijk bedrijf, ongeacht sommige reacties die ik elders op internet heb gelezen. Ter illustratie ben ik een onafhankelijke, oplettende, nuchtere consument uit de Achterhoek die zich een dag heeft geori├źnteerd op een goede deal voor een tweedehands auto die qua aanschaf, onderhoud, kosten en verbruik laag in prijs was.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Nunspeet

15-03-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed ontvangen, Leuke Opel Astra gekocht bij Pelta Cars! Rijdt prima een zekere aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Janniek uit Raalte

24-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Diana uit Groningen

16-02-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vorig jaar en toyota aygo gekocht bij pelta car
Waar ik met veel plezier in rij.
Aangezien ik veel bij de weg zit en de vele kilometers maak nooit problemen met de auto gehad.
De service en de vriendelijkheid ben ik zeer tevreden over.
Als er wat met de auto is zijn ze bereid om een oplossing te zoeken.
Dit over kwam mij 14 febr pech met de auto en hebben mij opgehaald met de auto
Gerepareerd en kon mijn weg vervolgen.
Dit noem ik service


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Drenthe

14-02-2017
1,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mensen laat de auto goed checken en check het na bij vorige eigenaar iets wat we nagelaten hebben op goed vertrouwen in de verkoper wat een grote fout bleek. Distriebitie riem zou zijn vervangen is ook met pen in onderhoudboekje geschreven maar bij navraag bij desbetreffende garage noet gebeurd. Verkoper laat niets meer horen en weet nergens van lekker verschuilen in ongewisse


John uit Steenderen

01-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Pelta cars een leuke Toyota aygo gekocht
ik ben goed tevreden over de auto ik werd netjes behandeld en de service staat daar hoog in het vaandel.
Daar kun je met een gerust hart een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Doetinchem

28-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zojuist een hele nette Ford Fiesta gekocht hier! Top Service!!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Hoogeveen

11-01-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Net een leuke Corsa gekocht bij Pelta Cars als tweede auto. Klantvriendelijk en eerlijk advies! Heb hier gelijk ook mijn huidige auto een grote beurt laten geven.


Ja, ik beveel dit aan