Beoordelingen Autobedrijf Pelta Cars

8,8
34 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

werner uit Vorden

15-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben zeer tevreden over de hele gang van zaken. De monteur vertelde dat de auto niet ter plekke gerepareerd kon worden. Hjj stelde voor om achter hem aan te rijden naar een ANWB servicepunt, de firma Pelda, dat sinds kort in Zutphen actief is voor de ANWB.
Daar bleek dat er een onderdeel defect was, men zou het maandag bestellen en kon woensdag ingebouwd worden. De monteur, die tevens eigenaar van Pelda Cars is, heeft alles in het werk gesteld om mij, als klant tevreden te stellen. Naar mijn mening is de combinatie ANWB en Pelda Cars een goede zet voor alle partijen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettig bedrijf, denken mee en staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Holten

28-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor het aanschaffen van een occasion: ze waren klantvriendelijk, beantwoorden al je vragen netjes en eerlijk en zijn flexibel in het maken van afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

ilona uit 's-Heerenberg

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: fijne ervaring met dit bedrijf..vriendelijk ook meedenken doordat mijn eigen auto niet meer oké was en het nieuwe kenteken op zich liet wachten hebben ze wel de service van een leenauto geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Zutphen

11-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Apeldoorn

04-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed,
De verkoper helpt me goed wat mijn wensen zijn


Ja, ik beveel dit aan

ronny uit Zutphen

27-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Danique uit Warnsveld

03-12-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Helaas moet ik terugkomen op mijn vorige refertentie. Na aankoop van mijn auto bij Pelta heb ik ontzettend veel gedoe gehad in het begin.
-Auto zonder beschadigingen kopen, na 1 keer door de wasstraat onder de steenslag plekjes.
-Terug gegaan, ik had het over het hoofd gezien volgens de eigenaar aangezien ik in een roes was... Mijn vriend en broertje hadden daarnaast volgens hen ook over alle witte punten op een zwarte auto heen gekeken... (krijgen wij nu de schuld)
- Ze boden een polijstbeurt aan, dit zou het verbeteren. Bij ophalen: 1e keer dat ik mijn gepoetste auto op kwam halen waren ze hem vergeten. Na nog een keer brengen was hij prachtig gepoetst, de steenslag beschadigingen zaten er alleen nog.
- Ik wou mijn geld terug voor de auto maar dit konden ze niet doen. Het tegen bod was dat ze de bumper en moterkap zouden overspuiten. En ik zou een goede referentie schrijven als het naar wens was. Beide zijn gedaan.

Helaas een paar weken later gaat het weer mis. Mijn tankdop gaat niet meer open. Nadat ik heb gebeld kan ik direct terecht, fantastisch! De dop is open gemaakt zodat ik kan tanken. Er moeten onderdelen besteld worden en maandag kan ik hem brengen.
- bij het tanken kom ik er alleen achter dat de hele tankdop beschadigd is. Deze is waarschijnlijk open gebroken met een metalen voorwerp. De moed zakt in mijn schoenen....

Maandag bel ik. De monteur weet nergens wat vanaf, maar als er beschadigingen zijn moeten ze worden opgelost. Ook zijn de onderdelen weer niet besteld dus had ik er vandaag weer voor niks gestaan.

Ik geef het op bij deze garage! Ik heb een heerlijke auto maar bij klachten of reparaties krijg je meer frustratie terug om over de communicatie nog maar niks te zeggen. Ik ga opzoek naar een garage die mijn auto repareert met kennis en aandacht!

Geen aanrader dus!


Danique uit Warnsveld

22-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een fantastisch bedrijf waar je terecht kunt voor een betrouwbare auto. Je wordt goed geadviseerd en het personeel helpt met het maken van een passende keuze. Zo kwam ik binnen met de gedachte om een BMW te kopen, maar na advies over mijn wensen ben ik naar huis gegaan met een Corsa. Ik ben ontzettend blij met deze auto! Nu met 2 kleine dingetjes terug geweest wat deskundig is opgelost. Dit bedrijf vindt de klant even belangrijk als de kwaliteit van de auto’s die verkocht worden.

Nogmaals bedankt voor de fantastische service mannen!

Groetjes Danique


Ja, ik beveel dit aan