Beoordelingen Autobedrijf Peter Bakker

8,5
35 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Klantvriendelijkheid 7,8
  • Bereikbaarheid 8,8
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Michel uit Breda

31-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb mijn auto hier gekocht en nog steeds in onderhoud, zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

M uit Breda

30-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk en grote beurt


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit breda

30-01-2019
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Peter Bakker heeft een koppelingsset in mijn toyota aygo vervangen. Na 5000 km is deze versleten, 2 andere garages bevestigen dat deze reparatie niet goed is uitgevoerd. Peter bakker weigert hier naar te kijken en wil hier niets meer aan doen. En liegt hierbij. Zegt dat hij als bovag garage 3 mnd garantie hanteert, bovag zelf 6 mnd. dat kan toch niet.


Danielle uit Breda

13-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goed! Uitstekend geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco

03-01-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu meerdere keren bij autobedrijf Peter Bakker geweest en heb er zonder uitzondering altijd prettige ervaringen gehad. Je wordt er vriendelijk te woord gestaan en vlot geholpen. Ik heb kunnen wachten onder het genot van een kopje koffie. De kwaliteit van de werkzaamheden is uitstekend en dat tegen een scherpe prijs. Dit bedrijf wekt vertrouwen en geeft de klant het gevoel een gewaardeerd klant te zijn. Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Marci uit Breda

03-07-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren trouwe klant. Ik word hier altijd goed geholpen, vriendelijk en deskundig te woord gestaan, en alles wordt naar volle tevredenheid voor scherpe prijzen uitgevoerd. APK, grote beurt, nieuwe banden, remschijven vervangen, nergens klachten over. Vanmorgen met m'n Toyota Aygo geweest, ik hoorde laatst een gierend geluid (V-snaar/multiriem dacht ik). Vanmorgen niks meer te horen. Toch naar laten kijken, goeie uitleg gekregen, advies om nog even te wachten met vervanging. Kijk, dat vind ik fijn. Niet onnodig repareren voor de centen, maar goed en eerlijk advies. Daarom blijf ik hier komen. Top.


Ja, ik beveel dit aan

marieke uit breda

13-05-2014
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Van de week voor de 1ste keer geweest voor een apk,er waren een paar afkeurpunten.
Ze hebben me keurig een offerte aangeboden en toen ik de auto kwam halen,heeft ie me alles laten zien(op de hefbrug).
Verder een ouderwetse sfeer en vriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Breda

11-05-2014
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laatst via Groupon een bon gekocht en ze voeren de helft maar uit. Waarschijnlijk hebben ze sowieso niks gedaan


Joost uit Breda

11-05-2014
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Laat hier je auto niet keuren!


Ruth uit Breda

17-02-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ze bestaan dus toch nog!De kleinschalige bedrijven waar je super deskundig en zeer klant-vriendelijk all-round wordt geholpen. Een welkome verbetering nadat we 3 keer de ANWB om hulp moesten vragen terwijl wij recent voor onderhoud en APK bij de grote dealer langs waren geweest. Dit familiebedrijf kijkt naar onze auto zoals wij dat het liefste zien: met respect ookal is ze al ietsje ouder! Onze Toyota is nu in goede handen en wij zijn blij met de leuke sfeer en eerlijke factuur, Super!Fam.Cholet Breda


Ja, ik beveel dit aan