Beoordelingen Autobedrijf Peter Bakker

8,5
35 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Klantvriendelijkheid 7,8
  • Bereikbaarheid 8,8
11 t/m 20 van 35 beoordelingen

Petra uit Breda

18-12-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren vaste klant bij dit bedrijf en ben ook zeer tevreden over de service en reparatie's.
Alles wordt vaak snel gerepareerd niets is teveel gevraagd en krijg vooraf keurig een prijsopgave!!
Hele vriendelijke eigenaren en personeel die altijd wel tijd maken voor een praatje en of bakje koffie.
Onlangs een andere auto daar gekocht die gewoon "nieuw" afgeleverd werd top!!
Ben gewoon zeer tevreden an zal er zo lang als mogelijk ook klant blijven.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Breda

11-12-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wederom mijn autotje weer APK gekeurd!
Altijd TOP service en goede prijs, en een gezellig praatje.
Dit is toch wat ik zeker op prijs stel!


Ja, ik beveel dit aan

hanneke uit terheijden

11-12-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: dit is een prima bedrijf, met een uitstekende service, en erg vriendelijk personeel. het banden probleem dat ik met mijn camper had, heeft hij prima opgelost, zonder extra kosten.


Ja, ik beveel dit aan

manuela uit sint willebrord

29-11-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service ! Mijn auto vorige week helemaal onder gekrast. Schade laten bepalen daar en alles netjes door Peter en Corina verder geregeld. Kreeg ook nog een leen auto mee die ik mocht gebruiken zolang mijn auto voor herstelling weg was. Vandaag mijn auto opgehaald en in perfecte staat. Autobedrijf peter bakker ontzettend bedankt voor de geweldige en snelle service !


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Breda

29-11-2013
2,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Te duur en onbeschaafd.
Nare ervaring.
Advies: vermijden.

Kwam hier al jaren voor mijn banden verwisselen.
Niet de goedkoopste, maar kon het goed vinden met de heer Bakker junior.

Ze adverteren met 12,50 per band. Niet de goedkoopste, maar ik kwam er graag.

Vandaag kreeg ik een rekening van 131,40 voor het verwisselen van mijn banden. ( 56,- euro teveel)

Het verhaal: we moesten 2 binnenbanden (ongevraagd) vervangen a 36,50 per stuk, en erop leggen is ook moeilijker.
Toen ik mijneer Bakker zei dat ik de prijs niet correct vond, werd hij redelijk agressief:
Het was mijn probleem, hij zat al 50 jaar in het vak, hij wist wel wat de prijzen zijn. Ik zou nooit meer mogen komen, ik moest maar buiten op mijn auto wachten en als ik nog een keer binnen komt krijg je 2 blauwe ogen.

Vreemde manier van zaken doen, zeker omdat ik zeer correct en beleefd bleef.

Ik had echt een gevoel op een woonwagenkamp te staan. Onbehagelijk.

Heel vervelend dit te zeggen.
Nogmaals ik was er altijd met plezier geweest, en Bakker junior is echt een top vakman en een aardige kerel, maar zoals de heer senior mij behandeld heeft vind ik geen stijl, en te hoge prijzen achteraf doorgeven en op agressieve manier zijn klanten wegjagen is niet zakelijk. Wees eerlijk en open in je prijzen en blijf beschaafd.


Achtergrond info: van de zomer een spijker in mijn band gehad. In Den Haag. Vriendelijk geholpen door Garage bedrijf Wim Kok (Den Haag), echt top!. Kosten verwisselen inclusief binnenband: 25 euro. In vergelijk met de heer Bakker: 50,70 euro en een onbeschaafde behandeling.
Dit was ook de binnenband die meneer Bakker zonodig vervangen moest: nog geen 1/2 jaar oud.

Advies: als het even kan, de heer Bakker vermijden. Vraag ieder geval een prijsopgave vooraf, en vergelijk deze met een ander bedrijf.

Voor mij een no-go.
Service: ok
Deskundigheid: niet zakelijk, platvloers, riekt naar oplichterij.
Prijs/kwaliteit: 2x duurder dan elders.
Prijs is vanaf, en kan achteraf flink tegenvallen. Communicatie niet mogelijk.

(ik kreeg wel een tientje terug "uit coulance" ... Wat wil meneer Bakker daarmee zeggen?)


joost uit breda

17-11-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Breda

24-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aan mijn huidige auto een Peugeot 206 zijn in de loop der jaren zoveel reparaties nodig geweest, dat deze bijna in zijn geheel van nieuwe onderdelen is voorzien.
Alle werkzaamheden heb ik altijd bij Peter laten uitvoeren, dit tot mijn volle tevredenheid, altijd tegen een schappelijke prijs en een uitstekende service.
Daarom kan garagebedrijf Peter Bakker ook in de toekomst verzekerd zijn van mijn klandizie.


Ja, ik beveel dit aan

andre uit purmerend

04-09-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Gernot uit Oosterhout

24-07-2013
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Banden gewisseld op zeer korte termijn.Zelfs in hun vakantie! Prima service, goede prijs en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Katrina uit Ulvenhout

17-06-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nieuwe band monteren - prima service tegen een hele goede prijs. Ook heel vriendelijk - en dat maakt een verschil.


Ja, ik beveel dit aan