Beoordelingen Autobedrijf Peter Bakker

8,5
35 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Klantvriendelijkheid 7,8
  • Bereikbaarheid 8,8
21 t/m 30 van 35 beoordelingen

Sjoerd uit Breda

17-04-2013
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto (Renault Kangoo) voor de eerste keer gebracht met diverse klachten (o.a. haperende elektrische portier, fluitende V-snaar, lek koelvloeistofsysteem). Alles voor een zeer schappelijke prijs gerepareerd. Na enkele weken begon de nieuwe V-snaar opnieuw te fluiten. Een kort bezoekje was voldoende om dit volledig te verhelpen, zonder kosten.


Ja, ik beveel dit aan

jeroen uit BREDA

31-03-2013
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: gisteren bij autobedrijf peter bakker een auto gekocht,netjes en correct behandeld.
koffie staat altijd klaar, peter,corina,maurice, bedankt voor de snelle service.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Breda

28-02-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf staat altijd direct voor je klaar en werken goed en ongelooflijk snel. Het is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, dat waar voor je geld levert en doet wat het belooft.


Ja, ik beveel dit aan

joop uit breda

02-12-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Stefan uit Breda

08-11-2012
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Zeer deskundig en zeer bijzonder vriendelijk personeel. Zou deze garage zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Chielbert uit Bavel

30-10-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sinds ik Garage Peter Bakker heb ontdekt, kom ik beslist bij geen enkele andere garage. De bediening is perfect, altijd zijn de mensen vriendelijk en wat ook heel voornaam is, is het feit dat je nergens goedkoper tercht kunt.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Breda

24-10-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer goed bedrijf. en echt hele goede service, en vriendelijkheid.

een Verdiende 10 voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bets uit Breda

05-08-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben al jaren klant van Peter Bakker.Altijd goed en correct en deskundig behandeld.Ik kan altijd een snelle afspraak regelen. Voor mijn auto van 23 jaar oud is altijd een goede reparatie te laten uitvoeren.Ik kan daze garage 100 procent aanbevelen bij mijn grote vrienden kring.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Dorst

29-06-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ben er vaste klant, altijd goed en gedegen advies en service! Kan er altijd binnenrijden als er iets niet goed klinkt in de auto en wordt er dan meteen geholpen:)


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Breda

21-06-2012
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Banden online besteld bij EJ Banden. Als montagebedrijf uitgekozen Bovagbedrijf Peter Bakker.
Na een afspraak te hebben gemaakt, de banden voor een goede prijs laten monteren met een kop koffie en een krant! Na afloop nog gevraagd wat een stadslichtje kost en deze werd kosteloos vervangen!! Zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan