Beoordelingen Autobedrijf Peter Janssen

9,7
25 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,6
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

Jan uit Weert

12-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We gingen in eerste instantie voor een gebruikte auto kijken. Eenmaal in de showroom zagen we de i10 die meteen ons hart sneller deed kloppen. Na een gesprek met Peter maakten we een proefrit. Vervolgens gepraat over de inruil van onze auto. Alles viel mooi in elkaar en uiteindelijk hebben we een nieuwe i10 gekocht. Het mooiste was dat de directeur zelf in overall rondliep. Dat zie je nergens meer. Ook Johan gaf zeer goede uitleg over alles. We zullen iedereen aanbevelen om naar jullie toe te komen. Groeten Jan en Christine uit Weert.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit weert

31-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geweldig bedrijf met een goede service
Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Winnie uit Weert

01-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snelle service, klant-vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

marco uit eindhoven

01-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super! qua inruil en communicatie echt een super bedrijf!ik heb onlangs mijn 2e hyundai Tucson besteld. Ga zo door, en ik bestel mijn volgende ook weer bij jullie!


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Kerkrade

07-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Als kerkradenaar die in Weert werkt kwam ik met mijn "oude" I20 in contact met autobedrijf Janssen voor de onderhoudsbeurten (leenauto altijd geen probleem). Vervolgens mijn nieuwe I20 aangeschaft na een prima offerte en uitleg nadien. Ondanks dialect verschillen was communicatie nooit een probleem.
Zeer vriendelijke en innemende Crew leden !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Wessem

28-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en klantvriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Leon uit Weert

11-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 21-03-2016 een Occasion gekocht. Mijn vrouw en ik werden hartelijk welkom geheten door verkoper Johan Reemers met een heerlijk bakje koffie. Na enige zeer heldere uitleg kwam de directeur (in overall waar zie dat nog) even over de inruil auto praten.Tot mijn verbazing kreeg ik een heel goed bod aangeboden waardoor de koop vrij snel beklonken was. Mijn vorige auto was trouwens een Hyundai en nu is het weer een Hyundai geworden. Heb ook meteen een autoverzekering afgesloten met een zeer concurrerende premie.
Onze dank gaat uit naar Peter en Johan die zeer vriendelijk zijn en zeer kundig.
P.s. bedankt voor de heerlijke bonbons.
Ik heb vanmorgen toevallig in de krant gelezen over gesjoemel met afleveringskosten van een auto. Toch als je op site kijkt staan er altijd heel netjes de afleveringskosten bij vermeld!!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Leeuwarden

18-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Speciaal vanuit Leeuwarden naar
Weert gereden. van begin tot eind een een TOP ervaring.
Dat de directeur in overal aan het werk is.. geweldig! een no nonsens bedrijf dat je oprecht weet te verrassen in positieve zin.
met name ervaring gehad met Peter en Johan die ervoor zorgen dat ik vrienden en familie rustig naar Weert stuur.

De Hyundai i40 wagon voldoet echt grandioos!
Mannen bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Gameren

14-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na kennismaking gelijk een goed gevoel omdat er met open vizier en alle tijd onderhandeld werd. Fijne verkoper ( Johan) die duidelijk alles uitlegde en verstand van zaken had. Eigenaar in blauwe overal droeg bij tot de ontspannen sfeer. Goed gevoel overgehouden, en zaterdag onze nieuwe auto opgehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Nienke uit Budel-schoot

03-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een goed bedrijf wat zich altijd prima aan de afspraken houdt. ALTIJD van te voren telefoneert over eventuele dingen die ze tegenkomen alvorens ze het zomaar repareren. Nooit geen gekke dingen meegemaakt maar eerlijk en bruikbaar advies. En dat is bij heel veel garages wel anders. Heb je en vraag waar ze het antwoord even niet op weten, dan bellen ze je later nog netjes op ookal ben je zelf de vraag alweer vergeten bij wijze van. Mijn auto rijdt in ieder geval als een trein! (niet letterlijk haha). Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan