Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
256 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 256 beoordelingen

Anoniem

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: eerlijk bedrijf. APK ergens anders afgekeurd, bleek van alles mis. Zij hebben opnieuw gekeken en kwamen op een lager bedrag omdat bepaalde punten helemaal niet afgekeurd zouden worden. Erg eerlijk en prettig, kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Willem uit Arnhem

04-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met forse schade aan de auto naar Peters van Nijhof gegaan. Uitstekend en eerlijk geholpen. Open en klantvriendelijk bedrijf! Blijf zeker klant!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit arnhem

16-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Almere

09-11-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom al 9 jaar lang bij dit uitstekende bedrijf en niets dan lof, al die jaren !


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Huissen

21-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf zijn we goed ontvangen de auto is zeer kundig rijklaar gemaakt de serviceverlening is uitmuntend word meer gedaan voor aflevering dan gedacht geen opdringende verkoop klant mag het zeggen super bedrijf aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Arnhem

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 307 (cabrio) met een dakstoring ter reparatie bij dit fijne en zeer eerlijke autobedrijf gebracht. Zeer goed geholpen, oprechte en directe communicatie met Theo. Een zeer goed gevoel over de werkwijze van dit autobedrijf. Voor mij een 👍🏻bedrijf waar ik zonder enige twijfel terugkom met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Z. uit Arnhem

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage Peters van Nijenhof ís vriendelijkheid, service en kwaliteit in één! Een heel fijne ervaring dat niet het willen verkopen van een auto centraal staat maar het bieden van een unieke ervaring waarin oprecht gezocht wordt naar een balans tussen de wensen van de klant versus de mogelijkheden van de garage! En ook, wanneer een en ander achteraf toch niet helemaal passend blijkt, staat garage Peters van Nijenhof direct en vol commitment voor je klaar! Ik ben zeer tevreden en zeg: ‘Dit bedrijf is een aanrader!’


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Arnhem

13-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ca. 5 maanden rij ik met veel plezier in mijn Hyundai Getz.
Alleen de werking van de achterruitenwisser liet te wensen over; vanmorgen 13 okt even naar laten kijken. Ondanks de grote drukte i.v.m. de vele afleveringen, werd ik meteen geholpen en het euvel hersteld. Zelfs mijn ruitenwisser reservoir werd nog tot de nok toe gevuld!! Ik heb al die mooie reviews altijd met een flinke korrel zout genomen, maar het is echt waar!! Volgens mij kan er niemand tegen de service van P.v.d.Nijenhof op! Daar krijg je een goed gevoel van, bedankt allemaal!! Johannes de M.


Ja, ik beveel dit aan

john uit oss

10-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeldzamer dan een witte raaf...perfectie tot in detail
vanaf eerste contact tot en met levering i.c. gebruikt voertuig. Men heeft van meet af aan derhalve de intentie om alles goed te doen, en strikt genomen is alleen al dat voornemen een 10 met een griffel waard. Over de uitvoering der voornemens kan eveneens lovend worden gesproken!


Ja, ik beveel dit aan