Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
311 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 311 beoordelingen

Chris uit Nijmegen

23-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Ik wil jullie bedanken voor de goede zorgen omtrent de problemen rondom de airco van mijn BMW.

Jullie hebben laten zien met de klant mee te denken en dat service bij jullie hoog in het vaandel staat.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Haps

10-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer goede ervaring met dit bedrijf! Alle mensen die daar werken stralen liefde voor auto's uit.
Ze nemen alle tijd voor je, hoe druk het ook is!
Je krijgt gewoon een eerlijke prijs voor je eigen auto terug.
Als ik weer een auto moet hebben en ze hebben daar een staan ga ik er beslist weer heen!


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Wanneperveen

08-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf uitmuntende service
Als ik weer een auto wil gaan kopen ga ik zeker even naar arnhem

Ga zo door mannen


Ja, ik beveel dit aan

Paula uit Soest

10-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een afspraak maken voor een proefrit ging snel en netjes. Wat ik erg fijn vond is dat de auto waarin ik belangstelling had gelijk voor mij gereserveerd werd. Zaterdag einde middag werden wij (mijn man en ik) netjes ontvangen en de auto stond al klaar voor een proefrit. Bij terugkomst werd duidelijk dat dit niet de auto was. In de showroom stond een andere en ook hierin konden wij een nieuwe proefrit maken (geen probleem om de auto nog even uit de showroom te halen). Maandag zouden wij laten weten of wij akkoord gingen en ook dit was geen enkel probleem. Na bevestiging kwam de mailwisseling van overeenkomst tot betaling. Op alles werd snel geantwoord. Ook de wens om de auto vrijdagochtend op te halen was geen enkel probleem en alles was netjes en vakkundig geregeld. Ik voelde mij als klant erg op mijn gemak en ben netjes en eerlijk te woord gestaan. Ik ben een tevreden klant met goede occasion aanschaf. Alles bij elkaar een prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Shafieq uit Purmerend

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijk, overtuigend en zeker van hun zaak. ze konden je duidelijk alles vertellen over de auto, dus durf met zekerheid te zeggen bij me volgende aankoop ga ik weer naar Autobedrijf Peters van Nijenhof !


Ja, ik beveel dit aan

Marco

02-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een vakbekwame garage met deskundige, meedenkende en vriendelijke medewerkers. Ben al vele jaren klant en zeer tevreden. Komt er gedurende een onderhoudsbeurt iets aan het licht dan wordt er met de klant overlegd. Als er iets gerepareerd / vervangen wordt (bijvoorbeeld een vliegwiel) dan wordt het defecte onderdeel getoond. Tevens krijg je een motivatie waarom het vervangen is. Ik heb een heel betrouwbaar gevoel. Bij deze garage is de klant koning.


Ja, ik beveel dit aan

Roelien uit Rozendaal

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Heb van af het begin (2012), een open en eerlijk contact over het onderhoud van mijn auto. afgelopen weken is Martin is voor mij opzoek gegaan naar een passende auto. Hij en zijn personeel zetten zich in om een zo goed mogelijke service te verlenen en leveren uitstekende kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Arnhem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom nu 8 jaar bij dit bedrijf voor storingen en onderhoud van mn vrij oude auto.
Men is altijd erg vriendelijk, behulpzaam en denkt mee.
De prijzen vallen me ook alleszins mee, ik heb wel anders meegemaakt bij concurrenten.
Fijne garage met fijne mensen die hun werk serieus doen!


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Arnhem

03-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

James uit Arnhem

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel Positief! Ze hebben het druk, maar komen altijd zo snel mogelijk terug met antwoorden en afspraken maken. Hier mijn auto gekocht en sinds dien altijd een goed gevoel gehad dat het ook goed zit met de auto.


Ja, ik beveel dit aan