Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
267 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 267 beoordelingen

Brutus uit Velp

15-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog maar een keer de loftrompet steken over Peters van Nijenhof.
Afgelopen week deed de auto het niet meer, accu leeg.
Door een misverstand met de verzekeraar geen pechhulp voor NL afgesloten.
PvN gebeld, zij waren er binnen een kwartier! [met excusses dat het zo lang duurde.]
Auto aan de praat en meegereden naar de zaak.
Direct APK gedaan en een grote beurt, alles zonder afspraak.
Lege accu was ook nog eens mijn eigen schuld, binnenverlichting laten branden.

Volgende dag was de auto alweer klaar voor een nette prijs.
Geen factuur gezien voor de pechhulp, eigenlijk te gek voor woorden.


Ja, ik beveel dit aan

Martien uit Julianadorp

11-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Ton

06-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen en goed begeleid bij de aankoop van een nieuwe auto. Goede inruilprijs voor de huidige auto.


Ja, ik beveel dit aan

wim uit arnhem

31-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is transparant, betrouwbaar, integer, klantvriendelijk en toegankelijk voor iedereen. Ben zeer tevreden over dit bedrijf. Meneer is amicaal en recht door zee.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Arnhem

24-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Door ren pechsituatie bij dit bedrijf terecht gekomen. Ze denken op een goed en prettige manier met je mee. Uiteindelijk ook een mooie oplossing!


Ja, ik beveel dit aan

richard uit Arnhem

23-01-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette service en altijd vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit arnhem

18-01-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel en correct geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Arnhem

18-01-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Arnhem

11-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Herman. Peugeot 307 cc 2.0

Afgelopen week mijn auto ter reparatie aangeboden bij dit zeer klantvriendelijke en proffesionele autobedrijf. Ik kom hier al jaren, dus mijn beoordeling is eerlijk en draag zeker geen roze bril. Duidelijke afspraken gemaakt over de reparatie en een vervangende auto meegekregen. Bij het ophalen van mijn eigen auto een keurige uitleg gekregen van de onderdelen die vervangen zijn en de onderdelen ook zelf kunnen zien. Ik heb ervaren dat de prijs scherp is en dat je aanzienlijk minder betaald dan, in mijn geval, bij de Peugeot dealer.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Nijmegen

20-12-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goed. Afspraak gemaakt en kon de volgende dag al terecht. Auto werd keurig bij mijn werk opgehaald en afgezet. Ben tijdens de reparaties op de hoogte gehouden en de oplossing die geboden werd. Je merkt dat dit een familiebedrijf is die hun naam hoog wilt houden. Zulke bedrijven zijn er nog maar zelden! Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan