Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
285 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 285 beoordelingen

Ben uit R’dam

29-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke personeel, wij werden goed geholpen. Wij hebben een leuke mooie tweedehands auto gekocht voor een mooie meeneemprijs. Auto rijdt naar behoren (tot nu toe)


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Arnhem

22-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht en 1 en al lof over deze garage
Als we weer een andere auto zouden gaan halen doen we het wederom hier.
Zeker een aanrader om hier je auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Arnhem

14-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gistermiddag gebeld ivm defect achterlicht, vandaag al geholpen. Wat een super klantvriendelijk en zeer professioneel bedrijf is dit. Eens klant .... voor altijd klant. Ik heb al heel wat autobedrijven bezocht maar dit autobedrijf verdient voor mij de naam koninklijk !!!


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Oude Pekela

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi bedrijf om zaken mee te doen. Zeer tevreden met de aankoop van m'n Passat CC, en de service die is geleverd! Echt een bezoekje waard als u op zoek bent naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bedrijf met goede service en een bekwaam én behulpzaam team. Kwam voor een lampje voorlamp en voor ik het wist was die er ingezet en hoefde niks te betalen. Waar kom je dat nog tegen ?!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit arnhem

15-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kunt komen wanneer je wil, Zij zijn altijd behulpzaam,prima garage.
Ik raad deze garage aan.


Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Arnhem

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben super tevreden. Ze denken altijd met je mee en geven goed advies. Van te voren laten ze weten wat de verwachte kosten zijn, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Zeer klantvriendelijk, kortom TOP service.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Arnhem

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In onze familie al een paar auto's gekocht bij deze firma, kwaliteit en service zie je nog zelden, maar dit bedrijf steekt dit er bovenuit als het om service gaat en kwaliteit. Onze dochter rijd al weer 5 jaar in een gebruikte jonge auto. Onze auto is er al meer dan 10 jaar in onderhoud. Dikke 10 voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Baarn

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

rinze uit havelte

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit bedrijf kan ik iederéén aanbevelen, een super vertrouwd adres om een auto te kopen, de service is optimaal en het personeel is vriendelijk,vakundig en behulpzaam, deze service heb ik zelden meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan