Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
250 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 250 beoordelingen

Herman uit Arnhem

13-10-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag mijn Peugeot 307 (cabrio) met een dakstoring ter reparatie bij dit fijne en zeer eerlijke autobedrijf gebracht. Zeer goed geholpen, oprechte en directe communicatie met Theo. Een zeer goed gevoel over de werkwijze van dit autobedrijf. Voor mij een 👍🏻bedrijf waar ik zonder enige twijfel terugkom met mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Z. uit Arnhem

13-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Garage Peters van Nijenhof ís vriendelijkheid, service en kwaliteit in één! Een heel fijne ervaring dat niet het willen verkopen van een auto centraal staat maar het bieden van een unieke ervaring waarin oprecht gezocht wordt naar een balans tussen de wensen van de klant versus de mogelijkheden van de garage! En ook, wanneer een en ander achteraf toch niet helemaal passend blijkt, staat garage Peters van Nijenhof direct en vol commitment voor je klaar! Ik ben zeer tevreden en zeg: ‘Dit bedrijf is een aanrader!’


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Arnhem

13-10-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ca. 5 maanden rij ik met veel plezier in mijn Hyundai Getz.
Alleen de werking van de achterruitenwisser liet te wensen over; vanmorgen 13 okt even naar laten kijken. Ondanks de grote drukte i.v.m. de vele afleveringen, werd ik meteen geholpen en het euvel hersteld. Zelfs mijn ruitenwisser reservoir werd nog tot de nok toe gevuld!! Ik heb al die mooie reviews altijd met een flinke korrel zout genomen, maar het is echt waar!! Volgens mij kan er niemand tegen de service van P.v.d.Nijenhof op! Daar krijg je een goed gevoel van, bedankt allemaal!! Johannes de M.


Ja, ik beveel dit aan

john uit oss

10-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeldzamer dan een witte raaf...perfectie tot in detail
vanaf eerste contact tot en met levering i.c. gebruikt voertuig. Men heeft van meet af aan derhalve de intentie om alles goed te doen, en strikt genomen is alleen al dat voornemen een 10 met een griffel waard. Over de uitvoering der voornemens kan eveneens lovend worden gesproken!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Ede

02-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een nette gebruikte BMW Z4 met niet teveel km’s in de benen en met onderhoudshistory.
We zijn vanaf de eerste binnenkomst t/m de aflevering van de BMW Z4 super geholpen en voelden geen enkele aankoopdruk van de verkoper. Georgo heeft alles keurig afgehandeld! Mvg Bert Wiggerman en Esther Meeuwsen.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Grootebroek

14-09-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Woensdag tIjdstip:17-17.30Accuprobleem snel opgelost zodat onze speciale biosvoorstelling van David Gilmour live in Popeii, in Apeldoorn geen gevaar liep.
Nogmaals hartelijk dank


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Gendt

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Informatie gevraagd om uit te kijken naar een nieuwe Audi Q 2. Hierover snel geïnformeerd en met inruil tot een na mijn mening voor beide partijen en goede deal gemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Carlo uit ROOSTEREN

06-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ben internationaal vrachtwagenchauffeur waardoor het niet zo makkelijk is om zomaar even een auto te kopen. Mijn ouders zijn doordeweeks gaan kijken en de auto was vrijwel meteen 'verkocht'. Auto is speciaal voor mij bij hoge uitzondering vastgehouden tot het weekend, zodat ik zelf kon komen kijken en uiteraard om de handtekening te zetten. Auto zag er perfect uit en zo rijdt die ook. Gewoon een net, eerlijk bedrijf met de service die overal zo normaal zou moeten zijn.
Martin en Georgo bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-09-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring was prima, geen gelikte verkooppraatjes...


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Den Burg Texel

02-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet een hele mooie BMW 523I bij deze garage zien staan. Na de lovende recensies van deze garage en over Martin en zijn collega's een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Bij aankomst zeer verrast, geen opdringerige verkooppraatjes maar een zeer open gesprek van een echte auto liefhebber die luistert en meedenkt naar de wensen van de klant. Toen de inruilwaarde van de huidige auto ter sprake kwam was ook dit weer een verrassing. Deze kwam overeen met wat we hadden gehoopt, heb dit nog niet vaak meegemaakt. Kortom de aanschaf ging door en na een paar wensen: o.a. een trekhaak en recente navigatie is de BMW naar volle tevredenheid afgeleverd in showroomstaat. Martin en collega's van autobedrijf Peters van Nijenhof: ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan