Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
233 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 233 beoordelingen

C.F.H. uit Deventer

19-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaringen. Het contact leggen en geprek voeren met de mensen van het bedrijf gebeurde in een open, eerlijk en ontspannen sfeer. Advies (+toelichting) was degelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Hoensbroek

17-06-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en fijn geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Velp

12-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb hier 5 maanden geleden mijn eerste auto gekocht, de service en klantvriendelijkheid is hier geweldig, kan niks anders zeggen dan een top garage, kleine problemen worden snel opgelost en hier hoefde ik niet eens voor te betalen !


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Arnhem

31-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag mijn opel astra gebracht voor een onderhoud beurt en apk.
Zoals altijd super goed geholpen . Tussen door werd ik gebeld wat er moest gebeuren en over de kosten.
Beschermkap onder de motorklep hing los.
Zonder dat ik wat van had gezegd was hij weer netjes vast gemaakt.
Bij dit bedrijf is de klantvriendelijkheid top.
Theet en je mannen wederom een vette 10.
Voor de service en klantvriendelijkheid.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs hebben wij er een auto zonder garantie gekocht. Een maand later kregen wij problemen met de auto, dus wij naar Peters van Nijenhof. Onze auto werd voor bijna voor niks gerepareerd!:) Top service, daarom een dikke verdiende 10!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Arnhem

17-05-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een tweedehands auto kopen stressvol?
Niet bij dit bedrijf! Ontspannen en vriendelijk, men neemt de tijd en Georgo was, ondanks zijn jeugdige uitstraling, zeer deskundig. Ook de inruilprijs was alleszins redelijk. Toen mijn vrouw en ik gisteren 16 mei onze Hundai Getz uit 2006 kwamen ophalen, konden we onze ogen niet geloven, zo prachtig stond hij er bij; als nieuw!!
Een knap stukje vakwerk van meneer Tes!
Mensen bedankt.
Fam. de Meijer, Arnhem.


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Wijk bij Duurstede

11-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf, goed,vriendelijk en vakkundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Arnhem

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag mijn peugeot 307 voor een beurt naar dit betrouwbare autobedrijf gebracht. Ben goed op de hoogte gebracht van de onderdelen die moesten worden vervangen. Zeer proffesioneel maar bovenal een vriendelijk en laagdrempelig bedrijf. Geen enkeletwijfel .... ik kom hier zeker terug!!!👍🏻👍🏻👍🏻



Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Odette

01-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Direct contact, aardig, correct, transparant, goede service en prima prijs-kwaliteitsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan