Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
282 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 282 beoordelingen

Harrie uit Oude Pekela

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi bedrijf om zaken mee te doen. Zeer tevreden met de aankoop van m'n Passat CC, en de service die is geleverd! Echt een bezoekje waard als u op zoek bent naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bedrijf met goede service en een bekwaam én behulpzaam team. Kwam voor een lampje voorlamp en voor ik het wist was die er ingezet en hoefde niks te betalen. Waar kom je dat nog tegen ?!


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit arnhem

15-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kunt komen wanneer je wil, Zij zijn altijd behulpzaam,prima garage.
Ik raad deze garage aan.


Ja, ik beveel dit aan

Annet uit Arnhem

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben super tevreden. Ze denken altijd met je mee en geven goed advies. Van te voren laten ze weten wat de verwachte kosten zijn, zodat je nooit voor een verrassing komt te staan. Zeer klantvriendelijk, kortom TOP service.


Ja, ik beveel dit aan

Emiel uit Arnhem

11-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In onze familie al een paar auto's gekocht bij deze firma, kwaliteit en service zie je nog zelden, maar dit bedrijf steekt dit er bovenuit als het om service gaat en kwaliteit. Onze dochter rijd al weer 5 jaar in een gebruikte jonge auto. Onze auto is er al meer dan 10 jaar in onderhoud. Dikke 10 voor dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Baarn

25-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

rinze uit havelte

16-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: dit bedrijf kan ik iederéén aanbevelen, een super vertrouwd adres om een auto te kopen, de service is optimaal en het personeel is vriendelijk,vakundig en behulpzaam, deze service heb ik zelden meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Huissen

04-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jimmy uit Helden

01-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari een hele mooie BMW E90 330i uit 2005 gekocht. Ik ben geholpen door de eigenaar, Martin, een hele vriendelijke man die al je vragen beantwoordt met eerlijkheid en verstand van zaken. Ik heb al vaker mee gemaakt dat dit anders is. Ik heb 6 maanden bovag garantie bij de auto en die komt hij zonder moeilijk te doen ook na. Dat siert dit bedrijf dan ook. Ik ben meer dan tevreden dat ik mijn BMW hier heb gekocht en ik raad mensen dan ook aan hier een auto te kopen. Krijg je zeker geen spijt van, ben een super tevreden klant. Jim 😎


Ja, ik beveel dit aan

Iris uit Nijmegen

14-05-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg tevreden met de geleverde service en mijn Aygo van Bosch Car Service Peters van Nijenhof. Men is transparant, eerlijk en betrouwbaar en biedt net dat beetje extra. Uitstekende service en een prettige koopervaring!


Ja, ik beveel dit aan