Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
308 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 308 beoordelingen

Paula uit Soest

10-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een afspraak maken voor een proefrit ging snel en netjes. Wat ik erg fijn vond is dat de auto waarin ik belangstelling had gelijk voor mij gereserveerd werd. Zaterdag einde middag werden wij (mijn man en ik) netjes ontvangen en de auto stond al klaar voor een proefrit. Bij terugkomst werd duidelijk dat dit niet de auto was. In de showroom stond een andere en ook hierin konden wij een nieuwe proefrit maken (geen probleem om de auto nog even uit de showroom te halen). Maandag zouden wij laten weten of wij akkoord gingen en ook dit was geen enkel probleem. Na bevestiging kwam de mailwisseling van overeenkomst tot betaling. Op alles werd snel geantwoord. Ook de wens om de auto vrijdagochtend op te halen was geen enkel probleem en alles was netjes en vakkundig geregeld. Ik voelde mij als klant erg op mijn gemak en ben netjes en eerlijk te woord gestaan. Ik ben een tevreden klant met goede occasion aanschaf. Alles bij elkaar een prettige ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Shafieq uit Purmerend

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer vriendelijk, overtuigend en zeker van hun zaak. ze konden je duidelijk alles vertellen over de auto, dus durf met zekerheid te zeggen bij me volgende aankoop ga ik weer naar Autobedrijf Peters van Nijenhof !


Ja, ik beveel dit aan

Marco

02-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een vakbekwame garage met deskundige, meedenkende en vriendelijke medewerkers. Ben al vele jaren klant en zeer tevreden. Komt er gedurende een onderhoudsbeurt iets aan het licht dan wordt er met de klant overlegd. Als er iets gerepareerd / vervangen wordt (bijvoorbeeld een vliegwiel) dan wordt het defecte onderdeel getoond. Tevens krijg je een motivatie waarom het vervangen is. Ik heb een heel betrouwbaar gevoel. Bij deze garage is de klant koning.


Ja, ik beveel dit aan

Roelien uit Rozendaal

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Heb van af het begin (2012), een open en eerlijk contact over het onderhoud van mijn auto. afgelopen weken is Martin is voor mij opzoek gegaan naar een passende auto. Hij en zijn personeel zetten zich in om een zo goed mogelijke service te verlenen en leveren uitstekende kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Arnhem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom nu 8 jaar bij dit bedrijf voor storingen en onderhoud van mn vrij oude auto.
Men is altijd erg vriendelijk, behulpzaam en denkt mee.
De prijzen vallen me ook alleszins mee, ik heb wel anders meegemaakt bij concurrenten.
Fijne garage met fijne mensen die hun werk serieus doen!


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Arnhem

03-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

James uit Arnhem

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel Positief! Ze hebben het druk, maar komen altijd zo snel mogelijk terug met antwoorden en afspraken maken. Hier mijn auto gekocht en sinds dien altijd een goed gevoel gehad dat het ook goed zit met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hayrettin uit Arnhem

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt een garage waar klant koning is en naar alle wensen wordt voldaan afhandeling van documenten van inruil tot aflevering van de aangekochte auto Bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Arnhem

28-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige garage! Losten op cruciaal moment in ons leven het probleem aan onze oude FordFocus op dat andere garage niet lukte. Waardoor wij zoals echt wezenlijk was, mobiel bleven. Met blijvende dank aan Theo en Harm. Sindsdien verrichten zij al het onderhoud aan onze auto op deskundige, prettige en snelle manier. Na van te voren een betrouwbare offerte gemaakt te hebben. Heel blij met hen!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit arnhem

20-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De mannen van deze garage zijn zeer integer en tonen empathie. Ze denken mee en komen met goed advies. Zeer betrouwbaar en amicaal. Ik raad iedereen aan om naar deze betrouwbare garage te gaan. Ze bellen netjes de klant op en leggen alles duidelijk uit. U ontvangt een overzichtelijke en inzichtelijke factuur. Wat een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan