Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
305 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Roelien uit Rozendaal

18-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb zeer positieve ervaringen met dit bedrijf. Heb van af het begin (2012), een open en eerlijk contact over het onderhoud van mijn auto. afgelopen weken is Martin is voor mij opzoek gegaan naar een passende auto. Hij en zijn personeel zetten zich in om een zo goed mogelijke service te verlenen en leveren uitstekende kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Arnhem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom nu 8 jaar bij dit bedrijf voor storingen en onderhoud van mn vrij oude auto.
Men is altijd erg vriendelijk, behulpzaam en denkt mee.
De prijzen vallen me ook alleszins mee, ik heb wel anders meegemaakt bij concurrenten.
Fijne garage met fijne mensen die hun werk serieus doen!


Ja, ik beveel dit aan

Tony uit Arnhem

03-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

James uit Arnhem

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel Positief! Ze hebben het druk, maar komen altijd zo snel mogelijk terug met antwoorden en afspraken maken. Hier mijn auto gekocht en sinds dien altijd een goed gevoel gehad dat het ook goed zit met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hayrettin uit Arnhem

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Echt een garage waar klant koning is en naar alle wensen wordt voldaan afhandeling van documenten van inruil tot aflevering van de aangekochte auto Bedankt jongens


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Arnhem

28-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Geweldige garage! Losten op cruciaal moment in ons leven het probleem aan onze oude FordFocus op dat andere garage niet lukte. Waardoor wij zoals echt wezenlijk was, mobiel bleven. Met blijvende dank aan Theo en Harm. Sindsdien verrichten zij al het onderhoud aan onze auto op deskundige, prettige en snelle manier. Na van te voren een betrouwbare offerte gemaakt te hebben. Heel blij met hen!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit arnhem

20-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De mannen van deze garage zijn zeer integer en tonen empathie. Ze denken mee en komen met goed advies. Zeer betrouwbaar en amicaal. Ik raad iedereen aan om naar deze betrouwbare garage te gaan. Ze bellen netjes de klant op en leggen alles duidelijk uit. U ontvangt een overzichtelijke en inzichtelijke factuur. Wat een top bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Arnhem

15-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring zijn zeer goed en prettig. Je krijgt wat je wilt en de afspraken worden nagekomen- punt
Het personeel is vriendelijk, denkt goed mee en is bekwaam. De baas heeft de wind er ook goed onder.
Prijs/kwaliteit is ook uitstekend. Je moet ook maar zo denken. Ik betaal liever een paar honderd euro minder voor hetzelfde werk aan iemand in een stofjas dan een paar honderd meer aan iemand met een net pak of een mantelpakje bij de dealer!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Heelsum

14-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Nederhemert

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en goed zaken doen met deze Bosch Car Service!


Ja, ik beveel dit aan