Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
226 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 226 beoordelingen

Herman uit Arnhem

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vandaag mijn peugeot 307 voor een beurt naar dit betrouwbare autobedrijf gebracht. Ben goed op de hoogte gebracht van de onderdelen die moesten worden vervangen. Zeer proffesioneel maar bovenal een vriendelijk en laagdrempelig bedrijf. Geen enkeletwijfel .... ik kom hier zeker terug!!!👍🏻👍🏻👍🏻



Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Odette

01-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Direct contact, aardig, correct, transparant, goede service en prima prijs-kwaliteitsverhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Brutus uit Velp

30-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de Tucson opgehaald, na bijna 40 jaar motorrijden, fietsen, bussen en treinen onze eerste auto.
De auto is volledig nagekeken en voorzien van een nieuwe APK en een een nieuwe accu.
De auto stond er fantastisch bij vanochtend, je zou hem haast elke week even wegbrengen voor een poetsbeurt bij BCS. Mijn vrouw wisten ze nog te verrassen met een bos bloemen. Een compliment voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Bemmel

10-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had verschillende reviews gelezen en dit bedrijf kwam er zeer goed uit.
We hebben hier een Opel Ampera gezien en de gok genomen.
Erg vriendelijk en duidelijk geholpen.
Erg opvallend was dat iedereen een vriendelijke en een positieve indruk maakte, niet alleen de showroom maar ook de werkplaats.
Zeker geen spijt van mijn aanschaf en heb veel vertrouwen in dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Huissen

01-03-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag onze nieuwe occasion kunnen ophalen bij Autobedrijf Peters van Nijenhof. En de verwachtingen zijn ruimschoots overtroffen!

De auto stond er echt showroom waardig bij! We zijn zeer prettig geholpen door o.a Martin en Tes en bovenal uitstekend begeleid bij de aanschaf en afwikkeling van alle zaken door Georgo!

We werden goed telefonisch op de hoogte tijdens het rijklaar maken en konden eerder dan verwacht onze nieuwe aanwinst komen ophalen.

Zeer zeker een bedrijf wat zijn al goede naam eer aan doet en daarom ook een absolute aanrader!

Heren, ga zo door en bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Carel uit Amsterdam

28-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen, al vanaf het telefonisch contact een goede indruk. De auto, een Peugeot 407SW, stond netjes en gewassen klaar. Uitzonderlijke service. Ik kwam er speciaal voor uit Amsterdam, en heb er geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

marlon uit velp

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn eerste auto hier 2 maanden geleden gekocht.alles werd snel en netjes geregeld zodat ik ook zo snel mogelijk met de auto de weg op kon, kortom een geweldige service allround ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

D.C. uit Arnhem

27-02-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede service en altijd vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Valburg

14-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede informatie over onderhoud en storingen en prima uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan