Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
305 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 305 beoordelingen

Anoniem

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin januari hebben we een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Peters van Nijenhof. Tijdens de testrit hebben we een paar onvolkomenheden aan de auto geconstateerd. Deze zijn allen keurig voor de aflevering verholpen. Autobedrijf Peters van Nijenhof straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Het was een plezierige ervaring om met dit autobedrijf zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Grave

25-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn aangenaam verrast door de uitstekende service, de deskundigheid en de warme, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Sita uit Arnhem

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb echt een gooie ervaring met deze autobedrijf ze zijn klant vriendelijk en hebben altijd de beste oplossing voor jouw auto vragen ook altijd een redelijke bedrag alles netjes op papier soms laten ze je ook zien op een video wat er met je jouw auto aan de hand is ik ben zeer tevreden over deze bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Elst

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dealer met kennis en weet hoe hij met de klant omgaat.
Klant is koning en dat stralen ze ook uit zowel met advies en reparatie als verkoop .
Voor ons is dit de beste garage. Ga zo doorπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Westerhoven

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aangenaam verrast door het enthousiasme en hulpverlening van de eigenaar en medewerkers. Uitleg over de aan te schaffen auto gaat zover als je zelf wilt, geen enkele vraag is teveel en wordt keurig naar tevredenheid beantwoord. In een week tijd de nieuwe auto afleveren is top! Kortom, keurige zaak, kundige mensen en hele aardige eigenaar. Wat mij betreft komt m'n volgende auto weer hier vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amersfoort

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Steenwijk

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en vlotte service


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Arnhem

11-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Leuth

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima garage met vakbekwame en behulpzame medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin Vos uit Arnhem

27-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren is het mijn favo garage. Waarom? Ze staan altijd voor je klaar en zeer vriendelijk. Een afspraak is zo gemaakt en ze leveren prima werk af voor een nette prijs. Lieve medewerkers van peters van Nijenhof, voor jullie allemaal een goed en gezond 2019 en bedankt weer dat jullie er steeds weer voor ons zijn. Mvg Benjamin Vos


Ja, ik beveel dit aan