Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
308 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 308 beoordelingen

Ruud uit Arnhem

15-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De ervaring zijn zeer goed en prettig. Je krijgt wat je wilt en de afspraken worden nagekomen- punt
Het personeel is vriendelijk, denkt goed mee en is bekwaam. De baas heeft de wind er ook goed onder.
Prijs/kwaliteit is ook uitstekend. Je moet ook maar zo denken. Ik betaal liever een paar honderd euro minder voor hetzelfde werk aan iemand in een stofjas dan een paar honderd meer aan iemand met een net pak of een mantelpakje bij de dealer!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Heelsum

14-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Nederhemert

11-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig en goed zaken doen met deze Bosch Car Service!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin januari hebben we een gebruikte auto gekocht bij Autobedrijf Peters van Nijenhof. Tijdens de testrit hebben we een paar onvolkomenheden aan de auto geconstateerd. Deze zijn allen keurig voor de aflevering verholpen. Autobedrijf Peters van Nijenhof straalt betrouwbaarheid en deskundigheid uit. Het was een plezierige ervaring om met dit autobedrijf zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Grave

25-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn aangenaam verrast door de uitstekende service, de deskundigheid en de warme, gemoedelijke sfeer binnen het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Sita uit Arnhem

22-01-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb echt een gooie ervaring met deze autobedrijf ze zijn klant vriendelijk en hebben altijd de beste oplossing voor jouw auto vragen ook altijd een redelijke bedrag alles netjes op papier soms laten ze je ook zien op een video wat er met je jouw auto aan de hand is ik ben zeer tevreden over deze bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Elst

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dealer met kennis en weet hoe hij met de klant omgaat.
Klant is koning en dat stralen ze ook uit zowel met advies en reparatie als verkoop .
Voor ons is dit de beste garage. Ga zo doorπŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Westerhoven

16-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aangenaam verrast door het enthousiasme en hulpverlening van de eigenaar en medewerkers. Uitleg over de aan te schaffen auto gaat zover als je zelf wilt, geen enkele vraag is teveel en wordt keurig naar tevredenheid beantwoord. In een week tijd de nieuwe auto afleveren is top! Kortom, keurige zaak, kundige mensen en hele aardige eigenaar. Wat mij betreft komt m'n volgende auto weer hier vandaan.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Amersfoort

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Steenwijk

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en vlotte service


Ja, ik beveel dit aan