Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
310 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
21 t/m 30 van 310 beoordelingen

Martijn uit Amersfoort

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Steenwijk

15-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en vlotte service


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Arnhem

11-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Leuth

07-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prima garage met vakbekwame en behulpzame medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin Vos uit Arnhem

27-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren is het mijn favo garage. Waarom? Ze staan altijd voor je klaar en zeer vriendelijk. Een afspraak is zo gemaakt en ze leveren prima werk af voor een nette prijs. Lieve medewerkers van peters van Nijenhof, voor jullie allemaal een goed en gezond 2019 en bedankt weer dat jullie er steeds weer voor ons zijn. Mvg Benjamin Vos


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit R’dam

29-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke personeel, wij werden goed geholpen. Wij hebben een leuke mooie tweedehands auto gekocht voor een mooie meeneemprijs. Auto rijdt naar behoren (tot nu toe)


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Arnhem

22-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto gekocht en 1 en al lof over deze garage
Als we weer een andere auto zouden gaan halen doen we het wederom hier.
Zeker een aanrader om hier je auto te kopen


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Arnhem

14-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gistermiddag gebeld ivm defect achterlicht, vandaag al geholpen. Wat een super klantvriendelijk en zeer professioneel bedrijf is dit. Eens klant .... voor altijd klant. Ik heb al heel wat autobedrijven bezocht maar dit autobedrijf verdient voor mij de naam koninklijk !!!


Ja, ik beveel dit aan

Harrie uit Oude Pekela

11-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een mooi bedrijf om zaken mee te doen. Zeer tevreden met de aankoop van m'n Passat CC, en de service die is geleverd! Echt een bezoekje waard als u op zoek bent naar een andere auto.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Bedrijf met goede service en een bekwaam én behulpzaam team. Kwam voor een lampje voorlamp en voor ik het wist was die er ingezet en hoefde niks te betalen. Waar kom je dat nog tegen ?!


Ja, ik beveel dit aan