Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
308 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
291 t/m 300 van 308 beoordelingen

Wilfred uit Arnhem

07-12-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicegericht bedrijf, met prima monteurs. Problemen worden adequaat opgelost en er is over het algemeen een forte wachttijd. Ben al heel lang klant en heb nog nooit klachten over afhandeling gehad. TOPBEDRIJF!


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Lemmer

21-11-2011
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig, klantvriendelijk bedrijf.
Voorlichting is prima, hoe het met de service zit weet ik nog niet, ik heb zojuist een afspraak gemaakt voor een paar kleine dingetjes die ik graag wil laten nakijken maar tot nu toe is de eservice prima. Ik heb er wel alle vertrouwen in.
Cees Verlaan


Ja, ik beveel dit aan

Katinka uit Arnhem

20-11-2011
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ciske uit Druten

20-11-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Dit was mijn eerste ervaring met Peters van Nijenhof. Auto via internet gevonden. Redelijke prijs, mooie inruilwaarde voor vorige auto. Goede afspraken gemaakt, die prima werden nagekomen. Vriendelijke behandeling. Auto werd keurig afgeleverd. Complimenten!


Ja, ik beveel dit aan

Helma uit Utrecht

16-11-2011
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben niks dan lof voor Peter van Nijenhof. De benadering van de medewerkers van dit bedrijf is zeer toegankelijk en direct, de service is top, en -voor zover je dat als leek kunt beoordelen- wordt er zeer vakkundig met de auto's omgegaan.
Wat ons betreft krijgt dit autobedrijf drie sterren!


Ja, ik beveel dit aan

Andre uit Cuijk

15-11-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima non nonsense bedrijf dat eerlijk en betrouwbaar zaken doet.
Goede reparaties uitvoert en als klant weet je waar je aan toe bent.
verkoopt tevens mooie goede occasions waarbij vooral de lpg specialisatie een pre is.
Bij een vogende aankoop is dit een bedrijf waar ik zeker nogmaals zaken mee zou willen doen


Ja, ik beveel dit aan

José uit Baak

01-11-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In september 2010 kochten wij een Ford Mondeo bij Autobedrijf Peters van Nijenhof in Arnhem. Hoewel wij een halfjaar geleden zijn verhuisd naar de Achterhoek hebben wij besloten onze auto in onderhoud te laten bij dit autobedrijf. Zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service.


Ja, ik beveel dit aan

H uit ARNHEM

31-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot enige jaren geleden heb ik altijd mijn nieuwe Mazda aangeschaft bij de officiële Mazda dealer. Ook de jaarlijkse onderhoudsbeurten werden door deze dealer uitgevoerd. Omdat het persoonlijk contact te onpersoonlijk werd , ben ik om onderstaande redenen overgestapt naar de Bovac garage van Peters v Nijenhof. Bij de Mazda dealer kon ik mijn autosleutels afgeven aan de balie waar een medewerkster van toeten of blazen wist , tevens had ik geen contact met de werkplaats, waar ik met mijn vragen of opmerkingen terecht kon en waren de onderhoudskosten daar aanmerkelijk hoger. Bij de Bovac garage van Peters v Nijenhof word ik altijd correct en deskundig geholpen door Martin met zijn personeel,voor een mijn inziens reële onderhouds kosten. Omdat ik zo tevreden ben, over deze garage heb ik daar onlangs mijn Mazda 3 ingeruild en een nieuwe Opel Astra gekocht. Voor onderhoud en Opel garantie blijf ik dus bij Peters v Nijenhof, waar ik meer service krijg dan bij de dealer.waar men geen tijd meer voor de klant heeft.
n.b Voor aanschaf van een nieuwe auto kan men dus ook bij een Bovac garage terecht, men kan voordeliger uit zijn met de onderhoudskosten en de importeurs garantie word door de Bovac garage gegarandeerd
hopelijk u hiermede voldoende te hebben geinformeerd,
met vriendelijke groet,
H.Croese


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit ARNHEM

31-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Arnhem

24-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peters van Nijenhof is een uitstekende garage,die mijn 16 jaar oude Peugeot 205 de laatste 8 jaar prima onderhoudt.Deze auto heeft een ingebouwde gasinstallatie.Het onderhoudt van de gasinstallatie werd niet /slecht uitgevoerd door de Peugeot garage. Daardoor kreeg ik er problemen die door garage Peters goed zijn opgelost,Er zijn enkele grote onderhoudsbeurten nodig geweeest,inbouw van een gebruikte versnellingsbak en een nieuwe koppeling. Dit was lonend wegens het rijden op gas en de lage afschrijfkosten. Het personeel is erg geduldig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan