Beoordelingen Autobedrijf Peters van Nijenhof

9,2
302 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
291 t/m 300 van 302 beoordelingen

José uit Baak

01-11-2011
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: In september 2010 kochten wij een Ford Mondeo bij Autobedrijf Peters van Nijenhof in Arnhem. Hoewel wij een halfjaar geleden zijn verhuisd naar de Achterhoek hebben wij besloten onze auto in onderhoud te laten bij dit autobedrijf. Zijn erg tevreden over de klantvriendelijkheid en service.


Ja, ik beveel dit aan

H uit ARNHEM

31-10-2011
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tot enige jaren geleden heb ik altijd mijn nieuwe Mazda aangeschaft bij de officiële Mazda dealer. Ook de jaarlijkse onderhoudsbeurten werden door deze dealer uitgevoerd. Omdat het persoonlijk contact te onpersoonlijk werd , ben ik om onderstaande redenen overgestapt naar de Bovac garage van Peters v Nijenhof. Bij de Mazda dealer kon ik mijn autosleutels afgeven aan de balie waar een medewerkster van toeten of blazen wist , tevens had ik geen contact met de werkplaats, waar ik met mijn vragen of opmerkingen terecht kon en waren de onderhoudskosten daar aanmerkelijk hoger. Bij de Bovac garage van Peters v Nijenhof word ik altijd correct en deskundig geholpen door Martin met zijn personeel,voor een mijn inziens reële onderhouds kosten. Omdat ik zo tevreden ben, over deze garage heb ik daar onlangs mijn Mazda 3 ingeruild en een nieuwe Opel Astra gekocht. Voor onderhoud en Opel garantie blijf ik dus bij Peters v Nijenhof, waar ik meer service krijg dan bij de dealer.waar men geen tijd meer voor de klant heeft.
n.b Voor aanschaf van een nieuwe auto kan men dus ook bij een Bovac garage terecht, men kan voordeliger uit zijn met de onderhoudskosten en de importeurs garantie word door de Bovac garage gegarandeerd
hopelijk u hiermede voldoende te hebben geinformeerd,
met vriendelijke groet,
H.Croese


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit ARNHEM

31-10-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Arnhem

24-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Peters van Nijenhof is een uitstekende garage,die mijn 16 jaar oude Peugeot 205 de laatste 8 jaar prima onderhoudt.Deze auto heeft een ingebouwde gasinstallatie.Het onderhoudt van de gasinstallatie werd niet /slecht uitgevoerd door de Peugeot garage. Daardoor kreeg ik er problemen die door garage Peters goed zijn opgelost,Er zijn enkele grote onderhoudsbeurten nodig geweeest,inbouw van een gebruikte versnellingsbak en een nieuwe koppeling. Dit was lonend wegens het rijden op gas en de lage afschrijfkosten. Het personeel is erg geduldig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Elst

18-10-2011
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van onze reparatie. Er wordt erg veel moeite voor je gedaan. Het personeel is uiterst deskundig, vriendelijk en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-10-2011
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Moniek uit Arnhem

15-10-2011
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd eerlijk en bereid tot meedenken. Geen service tot de deur maar ook ver daarna. Ondanks drukte proberen ze toch tijd te maken, en ja, soms moet je even wachten. Maar ze zoeken net zo lang tot het probleem is opgelost, in mijn geval ook in hun eigen tijd en kosten (ver buiten de bovaggarantietermijn!), omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor het verkopen van een `pechauto`. Die het dan nu ook weer uitstekend doet. Na 30 jaar en 16 auto´s eindelijk een garage gevonden die ik betrouwbaar vind.


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Arnhem

12-10-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel voor het aanschaf van een gebruikte auto als het onderhoud daarvan is Peters van Nijenhof voor mij een zeer prettig- en eerlijk autobedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Angelo uit Arnhem

12-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jaap/Angelo uit Arnhem

12-10-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk en kundig personeel.Problemen worden altijd opgelost!


Ja, ik beveel dit aan