Beoordelingen Autobedrijf Pheifer B.V.

8,8
33 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 33 beoordelingen

Jaap uit Groningen

20-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Nuenen

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Hooglanderveen

15-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, eerste aankoop beviel zeer goed, de volgende auto hebben we er daarom ook gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Voorschoten

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Steenwijk

27-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iets meer dan een half jaar geleden hebben wij een jonge gebruikte auto gekocht bij Pheifer en na 7 maanden dus buiten de garantie begon de koppeling te slippen.
Wij hebben contact opgenomen en de reparatie hebben zij uitgevoerd tegen een zeer schappelijke prijs.
Wij zijn dan ook erg tevreden over autobedrijf Pheifer.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Amsterdam

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C.J.P. uit Drachten

09-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Lelystad

12-11-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Hoofddorp

30-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is altijd moeilijk in te schatten of een autobedrijf betrouwbaar is en de afspraken na komt. Bij Pheifer is dat zeker het geval, duidelijk, helder en fair. Goede afspraken gemaakt en perfecte communicatie. De haal- en brengservice is helemaal goede service. Kan niet anders zeggen dan dit een goed autobedrijf is.


Ja, ik beveel dit aan

Ale uit Leeuwarden

29-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne mensen en keurig bedrijf. Deskundig en vertrouwd zakendoen met een leuke verrassing. Prima prijsstelling.


Ja, ik beveel dit aan