Beoordelingen Autobedrijf Pheifer B.V.

8,8
36 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 36 beoordelingen

Antoin uit Didam

08-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, correct, alle telefonische gemaakte afspraken nagekomen. Met andere woorden ik ben een blije en tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Leeuwarden

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgerichte benadering van begin tot eind. Goede duidelijke afspraken en een correcte aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Jörn uit Hamburg/Germany

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I was very satisfied:
extremely friendly; always immediate reply;
kept his word;
was worth the long trip from Hamburg/Germany to Sneek for a test drive;
the car was as described and as on the pictures online; free delivery even to Hamburg/Germany;
I would do business again!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Groningen

20-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Nuenen

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Hooglanderveen

15-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, eerste aankoop beviel zeer goed, de volgende auto hebben we er daarom ook gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Voorschoten

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Steenwijk

27-01-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Iets meer dan een half jaar geleden hebben wij een jonge gebruikte auto gekocht bij Pheifer en na 7 maanden dus buiten de garantie begon de koppeling te slippen.
Wij hebben contact opgenomen en de reparatie hebben zij uitgevoerd tegen een zeer schappelijke prijs.
Wij zijn dan ook erg tevreden over autobedrijf Pheifer.


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Amsterdam

23-12-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

C.J.P. uit Drachten

09-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan