Beoordelingen Autobedrijf Pheifer B.V.

8,9
39 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Jolanda uit Dronten

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een bmw 3 serie bij pheifer gekocht goei service en kreeg nog best veel voor me oude auto terug zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Maasbracht

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch een Mercedes gekocht en onze Mercedes ingeruild en de aankoop was binnen 5 minuten geregeld.
Afspraak gemaakt en de auto werd thuis afgeleverd en we konden de auto op ons gemak bekijken en een proefrit maken.
De auto hebben we gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Antoin uit Didam

08-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, correct, alle telefonische gemaakte afspraken nagekomen. Met andere woorden ik ben een blije en tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Leeuwarden

05-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgerichte benadering van begin tot eind. Goede duidelijke afspraken en een correcte aflevering.


Ja, ik beveel dit aan

Jörn uit Hamburg/Germany

25-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I was very satisfied:
extremely friendly; always immediate reply;
kept his word;
was worth the long trip from Hamburg/Germany to Sneek for a test drive;
the car was as described and as on the pictures online; free delivery even to Hamburg/Germany;
I would do business again!


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Groningen

20-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Joris uit Nuenen

15-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect


Ja, ik beveel dit aan

Folkert uit Hooglanderveen

15-03-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief, eerste aankoop beviel zeer goed, de volgende auto hebben we er daarom ook gekocht!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Voorschoten

07-03-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer plezierig.


Ja, ik beveel dit aan