Beoordelingen Autobedrijf Pheifer B.V.

9,0
45 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Kenley uit Sneek

19-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Leusden

30-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hebben we hier een Toyota Auris Hybride gekocht. We zijn uitstekend geholpen door Jorn. Hij toonde zich flexibel en gaf ons het gevoel het belangrijk te vinden dat zijn klanten tevreden zijn ook na de aankoop. Dat de aftersales goed is hebben we inmiddels gemerkt. Jorn stelt zich heel hulpvaardig op en communiceert plezierig zowel mondeling als per mail. We zijn erg blij met onze aankoop en bevelen autobedrijf Pheifer van harte aan


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Dronten

26-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een prachtige Volvo V40 gekocht. Via whatsapp kreeg de waardebepaling van mijn inruilauto. Prettig zaken te doen bij dit mooie autobedrijf. Het personeel is zeer klantvriendelijk. De volgende auto ga ik zeker hier kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo en Kees uit Otterlo (Gelderland)

22-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn zoon en ik zijn in de handen gevallen van de bedrijfsleider Marcel Schutte en zijn met zeer grote tevredenheid geholpen aan twee schitterende wagens een VW golf variant en een Toyota Auris Hybrid.
De auto's zijn volgens afspraak op tijd geleverd zoals afgesproken en zelfs meer dan dat.
TOP.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Tuk

08-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring mee. Sinds een aantal jaren vaste klant daar en altijd goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Bovenkarspel

26-07-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een ontzettend gaaf bedrijf. Even terug een Volvo V60 hybrid gekocht. Nu bleek er een probleempje te zitten in het keyless entry systeem.
Keurig is mijn auto thuis opgehaald in Enkhuizen en een vervangende auto gekregen. Omdat het probleempje best wel ingewikkeld was heeft ook Volvo zich ermee bemoeid. Het was dus echt een uitdaging. Maar opgeven was geen optie.
Mijn auto weer keurig teruggebracht, en helemaal hersteld. Super!! Helemaal top.
Zou zomaar kunnen zijn dat mijn volgende auto weer uit Snits gaat komen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Dronten

21-07-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

16-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een bmw 3 serie bij pheifer gekocht goei service en kreeg nog best veel voor me oude auto terug zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Maasbracht

13-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Telefonisch een Mercedes gekocht en onze Mercedes ingeruild en de aankoop was binnen 5 minuten geregeld.
Afspraak gemaakt en de auto werd thuis afgeleverd en we konden de auto op ons gemak bekijken en een proefrit maken.
De auto hebben we gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Antoin uit Didam

08-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes, correct, alle telefonische gemaakte afspraken nagekomen. Met andere woorden ik ben een blije en tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan