Beoordelingen Autobedrijf Piet de Koning B.V.

9,5
8 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

maickel uit kerkdriel

04-08-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Caroliene uit Hedel

27-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: hele goede service en vriendelijk personeel. Je wordt er zo snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Ammerzoden

27-03-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Well gld

26-03-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Specialist, vakman, betrouwbaar, vertrouwd al met al als elke garage in fe buurt zou komen van dit bedrijf was de hele branche van haar imago af!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Ammerzoden

26-03-2012
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Superbedrijf !! Prijs/kwaliteit heel erg dik in orde. All-round bedrijf. Van alle markten thuis. Geef hier graag mijn geld uit.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Nuland

24-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Sind jaren kom ik bij Autobedrijf Piet de Koning. Voorheen tweedehands en momenteel een nieuwe auto heb ik in onderhoud bij Autobedrijf Piet de Koning. Ook diverse vrienden en famlilie gaan standaard naar Piet de Koning. Of je nu een afspraak hebt of niet, ze staan altijd voor je klaar.

De service is uitstekend! Je wordt altijd super geholpen, of je nu je auto voor onderhoud komt brengen, banden besteld of een lampje komt vervangen de monteurs zijn alle even behulpzaam. Ikzelf kom uit Nuland, en rij diverse garages voorbij om speciaal naar Piet de Koning te gaan. Ik beveel zeker Autobedrijf Piet de Koning aan!


Ja, ik beveel dit aan

Treveden Klant

07-04-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service vakkundig onderhoud uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Berlicum

23-12-2010
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Garage de koning is een heel goed bedrijf waar je als klant eigenlijk al meteen geholpen wordt (geen receptie/ afspr. ed) neen men wordt als het effe kan meteen geholpen.
De prijzen zijn stukken lager als bij een merkdealer, en de kwaliteit is prima !
Ik kan iedereen aanbevelen reparaties daar te laten uitvoeren !!


Ja, ik beveel dit aan