Beoordelingen Autobedrijf P.J. Peeters B.V.

8,7
29 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 29 beoordelingen

Serge uit HELMOND

29-04-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Overdinkel

22-10-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig mooie Toyota met een nog mooiere prijs gezien op hun site, waar ik een reis van Overdinkel naar Gemert wel overhad.
Gekocht: NATUURLIJK NIET........
Andere klant was mij vóór en dat was mij HEEL CORRECT medegedeeld en ik was genoteerd als 2e gegadigde.
Die (1e) klant koopt de auto (natuurlijk, zou ik ook doen bij zo'n mooi aanbod).
De volgende dag word ik netjes teruggebeld dat het helaas voor mij niet door kan gaan.
Deze handelswijze van zo'n garage vind ik echt netjes !! want als ik de eerste was geweest had ik ook niet gewild dat die auto "voor mijn neus" verkocht zou worden.
bovendien; als wachtende hoefde ik niet onnodig lang te wachten. Opvallend: in dat tel.gesprek van hen wordt er ook niet doorgezeurd of aangestuurd op een andere auto.
PROFESSIONEEL, NETJES, MENSELIJK!!


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Beek en Donk

11-08-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaring met autobedrijf Peeters? De deur staat altijd open, de sfeer is er altijd ontspannen. Men is bereid te helpen waar mogelijk. Ik ben er inmiddels 20 jaar klant met volle tevredenheid.


Ja, ik beveel dit aan

Egalina uit Aarle-Rixtel

19-07-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd klantvriendelijk, goede en snelle service. Maakt niet uit of het een jonge of oude auto betreft. Met kleinigheden kun je direct langskomen en wordt je direct geholpen. Echt Super!!


Ja, ik beveel dit aan

W.J.M. uit HELMOND

04-06-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

MesPottersvan Poppel uit Bakel

17-05-2015
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Helmond

13-02-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-02-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

A.P. uit Beek en Donk

28-01-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen positieve ervaringen. Echt een familiebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit deurne

26-01-2015
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goei volk,


Ja, ik beveel dit aan