Beoordelingen Autobedrijf Pots

9,6
49 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 49 beoordelingen

jennie uit Uelsen

19-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jennie uit Uelsen Duitsland

Wat een prettige ervaring heb ik vandaag gehad bij autobedrijf Pots in Holten.
Ik had problemen met mijn fiat punto, het sturen ging soms erg zwaar en bij mijn garage werd mij gezegt dat de stuurkolom niet goed was, en dat er een prijs kaartje aan zat van ongeveer 1000 euro om het in orde te krijgen.
Na wat zoeken op de tablet vond mijn man deze garage van Pots, om een lang verhaal kort te maken, ik had vanmorgen een afspraak en nadat ik vriendelijke ontvangen werd met een lekker kop thee, was mijn auto na 1.5 uur klaar ,en ik kon niet geloven dat er zo een verschil was in prijs.
Heel dankbaar en tevreden kijken we terug naar de service van Autobedrijf Pots


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Leeuwarden

03-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Konden dezelfde dag nog terecht. Vakkundige reparatie en goede service. Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leeuwarden

02-01-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een prettige ervaring. Stuurbekrachtiging laten herstellen van de fiat panda, keurig volgens afspraak, netjes verwelkomt en goede koffie


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

19-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij kregen opeens een brandend lampje van de stuurbekrachtiging, in het service boekje stond neem contact op met de dealer, hier kregen we te horen dat de foutcode C10002 was en dat reparatie erg duur zal uitvallen alles moest vervangen worden.
Na wat zoeken op het internet op de foutcode kwamen we uit bij autobedrijf Pots, de reparatie kwam een stuk goedkoper uit. Hierop een afspraak gemaakt, dan eventjes 130 km rijden, bij aankomst stond er een heerlijk bakkie koffie op ons te wachten, laten repareren dit duurde ongeveer anderhalf uur en alles was weer perfect, we zijn zeer te spreken over de behandeling die we kregen, zeer vriendelijk.
Dit is echt een aanraden voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Aadorp

18-10-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en gezellige ontvangst!
De reparatie van de stuurhoeksensor was snel en vakkundig verholpen.
We werden zeer klantvriendelijk te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Amersfoort

28-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag geweest voor reparatie stuurbekrachtiging Fiat Punto. Motor defect en computer vervangen. Prijs €250 excl.BTW. Prima ontvangst en prima vakmanschap.


Ja, ik beveel dit aan

Corinne uit Utrecht

19-09-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer tevreden over de hulp, deskundigheid en klantvriendelijkheid van Autobedrijf Pots. Het was de rit van Utrecht naar Holten absoluut waard. Onze Fiat Panda rijdt weer als vanouds en we hoeven niet meer te vrezen voor een uitvallende stuurbekrachtiging. Zoals beloofd is de stuurhoeksensor vervangen voor een prima prijs. En je kunt erop wachten, met 1,5 uur is de klus geklaard.


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Workum

16-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag langs geweest om een stuurhoeksensor te vervangen. Werd vriendelijke en enthousiast ontvangen. Reparatie werd gedaan en ik kon er op wachten onder genot van een bak koffie. Binnen 1,5 uur weer op pad met een super sturende auto. Top service en gemoedelijkheid. Super tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Staphorst

26-08-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer prettig bedrijf. Ging er een vanwege probleem met rode lampje stuurbekrachtiging Punto Sporting uit 2002. In plaats van hele nieuwe stuurkolom vervangt Pots enkel de stuurhoeksensor waarmee het probleem is opgelost en je honderden Euro's bespaart. Bij binnenkomst werd me direct een kopje koffie en een stukje appeltaart aangeboden. Daarna tijdens reparatie gezellig even Holten ingedoken, w trouwens ook prachtig kunt fietsen. Binnen 2 uurtjes was het klaar en het probleem is volledig verholpen. Kan nu weer met een veilig gevoel de auto instappen. Echt geweldige service en zeer vriendelijke menden. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit deventer

09-03-2016
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg deskundig en vriendelijk personeel! Ik had problemen met mijn stuurbekrachtiging dat het niet meer deed. Een aantal garages in Deventer langsgegaan om te vragen wat het me gaat kosten, 600 tot 1000 euro! Op Internet garage Pots uit Holten gevonden. Een afspraak gemaakt om de auto door te meten, advies nieuwe stuurbekrachtingsmotor moet erin. Voor 250 euro en een uurtje geduld konden ze hem weer maken. Een uurtje later kon ik met mijn punto hgt weer sturen en gassen. Prijs kwaliteit en service echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan