Beoordelingen Autobedrijf Pots

9,6
58 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

M uit Rijswijk

04-10-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 21 september geweest voor het maken van stuurbekrachtiging, ik ben netjes ontvangen, kreeg een kop koffie en ben even het centrum ingegaan. Keurig gebeld dat de auto klaar was en weer pak gekeurd. Dit uit omgeving den haag. Ze zijn gespecialiseerd hierin en heeft me veel geld bespaart. Zou zo weer terugkomen mocht het nog een keer gebeuren.

Mvg, michael


Ja, ik beveel dit aan

C uit Heerde

02-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Fiat Punto stuurbekrachtigings motor was binnen een mum van tijd vervangen. Uitstekende service, vriendelijk, met een goede bak koffie. Dit soort vakmensen is zeldzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Riemer uit Peize

27-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag geweldig geholpen door deskundig personeel.Dik compliment .


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Monnickendam

21-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag 133 km naar Holten gereden i.v.m. vervanging van de stuurhoeksensor van mijn Fiat Panda vanwege uitval van de stuurbekrachtiging. Prettige ontvangst en goede uitleg van het probleem. Na anderhalf uur kon de auto weer opgehaald worden. In de tussentijd in Holten geluncht en winkeltjes bekeken, hetgeen geen straf was. De terugreis verliep voorspoedig met een goed werkende stuurbekrachtiging.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Hillegom

06-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met stuurhoeksensor fiat Panda. Autobedrijven in regio Hillegom wilden liever niet repareren of de kostbare reparatie uitvoeren die Fiat het liefst ziet. Autobedrijf Pots is een verademing en de rit naar Holten ruimschoots waard.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dordrecht

10-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs bleek de stuurbekrachtiging van mijn Grande Punto niet meer goed te werken. Bleef maar brommen en trekken naar één kant toe, met uitvallen van de stuurbekrachtiging tot gevolg. Even zoeken op internet bracht mij op het spoor van autobedrijf Pots. De recensies gaven mij een goede indruk, dus heb ik een afspraak gemaakt om de stuurhoeksensor te laten vervangen.

Net als alle eerdere klanten al aangaven ben ook ik erg tevreden over de ontvangst door de eigenaar en eigenares van het autobedrijf. Heel hartelijk en prettig. Lekker kopje koffie erbij. Perfect. Meneer Pots is direct aan de slag gegaan. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard en kon ik weer op weg. Zojuist weer terug gekomen vanuit Holten. Ik kan u vertellen: mijn auto rijdt weer heerlijk. Alsof er nooit iets mee is geweest. Heeeel erg fijn.
De kosten waren vooraf al bekend (ook top!). Zelfs de houder van mijn kentekenplaat heeft meneer Pots kostenloos vervangen (geweldig!). Al met al een heel erg tevreden klant en ik raad het iedereen aan om hier een afspraak te maken, voor welke reparatie dan ook.

Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Eefde

04-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 28-01-17
Mijn stuurbekrachtiging viel elke keer uit, maandags gebeld naar Pots en kon zaterdags terecht bij ze om er na te laten kijken en maken. Werden netjes ontvangen, zeer vriendelijk! Enkele uurtjes laten kon ik mijn fiat punto weer ophalen, en hij stuurt weer als nieuw! Ook hebben ze gezien dat mijn airbag storing gaf en daar hebben ze gelijk even na gekeken zonder extra kosten. Zeer tevreden over dit bedrijf! En ook zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Enschede

24-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima indruk gekregen van dit bedrijf
Reparatie aan stuurbekrachtiging Fiat Panda.
Stuurhoeksensor stuk, bekrachtiging viel regelmatig uit, bij dealer moest ik compleet stuurhuis laten vervangen kosten rond de 1000 euro!!
Bij Pots aanzienlijk minder, auto stuurt na reparatie weer als nieuw. Zeker aan te bevelen, TOP.


Ja, ik beveel dit aan

jennie uit Uelsen

19-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jennie uit Uelsen Duitsland

Wat een prettige ervaring heb ik vandaag gehad bij autobedrijf Pots in Holten.
Ik had problemen met mijn fiat punto, het sturen ging soms erg zwaar en bij mijn garage werd mij gezegt dat de stuurkolom niet goed was, en dat er een prijs kaartje aan zat van ongeveer 1000 euro om het in orde te krijgen.
Na wat zoeken op de tablet vond mijn man deze garage van Pots, om een lang verhaal kort te maken, ik had vanmorgen een afspraak en nadat ik vriendelijke ontvangen werd met een lekker kop thee, was mijn auto na 1.5 uur klaar ,en ik kon niet geloven dat er zo een verschil was in prijs.
Heel dankbaar en tevreden kijken we terug naar de service van Autobedrijf Pots


Ja, ik beveel dit aan