Beoordelingen Autobedrijf Pots

9,6
54 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 54 beoordelingen

Fam. uit Monnickendam

21-06-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag 133 km naar Holten gereden i.v.m. vervanging van de stuurhoeksensor van mijn Fiat Panda vanwege uitval van de stuurbekrachtiging. Prettige ontvangst en goede uitleg van het probleem. Na anderhalf uur kon de auto weer opgehaald worden. In de tussentijd in Holten geluncht en winkeltjes bekeken, hetgeen geen straf was. De terugreis verliep voorspoedig met een goed werkende stuurbekrachtiging.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Hillegom

06-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Problemen met stuurhoeksensor fiat Panda. Autobedrijven in regio Hillegom wilden liever niet repareren of de kostbare reparatie uitvoeren die Fiat het liefst ziet. Autobedrijf Pots is een verademing en de rit naar Holten ruimschoots waard.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Dordrecht

10-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onlangs bleek de stuurbekrachtiging van mijn Grande Punto niet meer goed te werken. Bleef maar brommen en trekken naar één kant toe, met uitvallen van de stuurbekrachtiging tot gevolg. Even zoeken op internet bracht mij op het spoor van autobedrijf Pots. De recensies gaven mij een goede indruk, dus heb ik een afspraak gemaakt om de stuurhoeksensor te laten vervangen.

Net als alle eerdere klanten al aangaven ben ook ik erg tevreden over de ontvangst door de eigenaar en eigenares van het autobedrijf. Heel hartelijk en prettig. Lekker kopje koffie erbij. Perfect. Meneer Pots is direct aan de slag gegaan. Binnen anderhalf uur was de klus geklaard en kon ik weer op weg. Zojuist weer terug gekomen vanuit Holten. Ik kan u vertellen: mijn auto rijdt weer heerlijk. Alsof er nooit iets mee is geweest. Heeeel erg fijn.
De kosten waren vooraf al bekend (ook top!). Zelfs de houder van mijn kentekenplaat heeft meneer Pots kostenloos vervangen (geweldig!). Al met al een heel erg tevreden klant en ik raad het iedereen aan om hier een afspraak te maken, voor welke reparatie dan ook.

Marcel


Ja, ik beveel dit aan

Ilona uit Eefde

04-03-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 28-01-17
Mijn stuurbekrachtiging viel elke keer uit, maandags gebeld naar Pots en kon zaterdags terecht bij ze om er na te laten kijken en maken. Werden netjes ontvangen, zeer vriendelijk! Enkele uurtjes laten kon ik mijn fiat punto weer ophalen, en hij stuurt weer als nieuw! Ook hebben ze gezien dat mijn airbag storing gaf en daar hebben ze gelijk even na gekeken zonder extra kosten. Zeer tevreden over dit bedrijf! En ook zeker aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Enschede

24-02-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima indruk gekregen van dit bedrijf
Reparatie aan stuurbekrachtiging Fiat Panda.
Stuurhoeksensor stuk, bekrachtiging viel regelmatig uit, bij dealer moest ik compleet stuurhuis laten vervangen kosten rond de 1000 euro!!
Bij Pots aanzienlijk minder, auto stuurt na reparatie weer als nieuw. Zeker aan te bevelen, TOP.


Ja, ik beveel dit aan

jennie uit Uelsen

19-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Jennie uit Uelsen Duitsland

Wat een prettige ervaring heb ik vandaag gehad bij autobedrijf Pots in Holten.
Ik had problemen met mijn fiat punto, het sturen ging soms erg zwaar en bij mijn garage werd mij gezegt dat de stuurkolom niet goed was, en dat er een prijs kaartje aan zat van ongeveer 1000 euro om het in orde te krijgen.
Na wat zoeken op de tablet vond mijn man deze garage van Pots, om een lang verhaal kort te maken, ik had vanmorgen een afspraak en nadat ik vriendelijke ontvangen werd met een lekker kop thee, was mijn auto na 1.5 uur klaar ,en ik kon niet geloven dat er zo een verschil was in prijs.
Heel dankbaar en tevreden kijken we terug naar de service van Autobedrijf Pots


Ja, ik beveel dit aan

Bernard uit Leeuwarden

03-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Konden dezelfde dag nog terecht. Vakkundige reparatie en goede service. Aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Leeuwarden

02-01-2017
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een prettige ervaring. Stuurbekrachtiging laten herstellen van de fiat panda, keurig volgens afspraak, netjes verwelkomt en goede koffie


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Amsterdam

19-12-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wij kregen opeens een brandend lampje van de stuurbekrachtiging, in het service boekje stond neem contact op met de dealer, hier kregen we te horen dat de foutcode C10002 was en dat reparatie erg duur zal uitvallen alles moest vervangen worden.
Na wat zoeken op het internet op de foutcode kwamen we uit bij autobedrijf Pots, de reparatie kwam een stuk goedkoper uit. Hierop een afspraak gemaakt, dan eventjes 130 km rijden, bij aankomst stond er een heerlijk bakkie koffie op ons te wachten, laten repareren dit duurde ongeveer anderhalf uur en alles was weer perfect, we zijn zeer te spreken over de behandeling die we kregen, zeer vriendelijk.
Dit is echt een aanraden voor iedereen.


Ja, ik beveel dit aan

Stef uit Aadorp

18-10-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en gezellige ontvangst!
De reparatie van de stuurhoeksensor was snel en vakkundig verholpen.
We werden zeer klantvriendelijk te woord gestaan.


Ja, ik beveel dit aan