Beoordelingen Autobedrijf Pots

9,6
64 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Ben uit Holten

23-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende garage. Je wordt eerlijk behandeld. Goede relatie met klant. Deskundige hulp als er iets mankeert aan je auto.


Ja, ik beveel dit aan

Theun

22-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Stuurbekrachtiging fiat Punto hersteld, top! Goed bedrijf en aardig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Siep

12-02-2019
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: stuurbekrachtiging Fiat punto perfect hersteld, het was druk kom dan maar even op zaterdag morgen anderhalf uur en weer o.k. super


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Kerkrade

10-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanuit Limburg 230Km gereden voor de reparatie van de stuurkolom sensor Fiat Punto. Na telefonisch overleg een afspraak gemaakt ook over de prijs. Elders rond 1000 Euro en hier 285 Euro. Ik moet zeggen dat enige scepsis bij mij opkwam maar de man verzekerde mij dat ik zou wegrijden met een werkende stuurbekrachtiging. Opvallend was de rustige vriendelijke toon tijdens het gesprek. Bij aankomst verdween het laatste restje twijfel. Vriendelijk en bij een heerlijk kopje koffie lichte de eigenaar de werkwijze toe. Wij mochten in de kantine plaats nemen het was er lekker warm en mochten van alles gebruik maken. Na een half uur kregen wij de eerste bevindingen meegedeeld en werd vervolgens de reparatie uitgevoerd. Tussentijds werd er gepauzeerd door het personeel en de aanwezige dochter Daphne wat een leuk kind ze kleurde er lustig op los. Deze jonge mensen waren ook zeer vriendelijk en niet gejaagd de baas kwam er bij zitten en een leuk gesprek vond plaats. Een fijne warme sfeer tijdens mijn hele verblijf hier wat een verademing. Na pakweg twee uur was de auto klaar, gekscherend vroeg ik of wij de hele dag mochten blijven. Na de betaling vertelde de eigenaar dat er zes maanden overdraagbare garantie op de reparatie zat. Na een vriendelijk goede reis gewenst reden wij enigszins prettig verbaasd en met goede zin terug. De 500km heen en terug voelden helemaal niet meer zo bezwaarlijk aan. We hebben nog gelachen dat wij in het vervolg al onze beurten hier zouden laten doen gekoppeld aan een weekendje weg in Holten! Een buitengewone aanrader. Bedankt mijnheer Pots


Ja, ik beveel dit aan

R uit Eerbeek

10-01-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag voor een revisie/vervanging van een stuurhoeksensor geweest bij autobedrijf Pots.
Bij aankomst een heerlijke bak koffie aangeboden en ik ben zeer tevreden over de manier van werken.
Alles werkt weer prima, snelle services, kon erop wachten. Het bedrijf is zeker aan te raden.
Nogmaals dank voor jullie snelle en goede service.

Roger


Ja, ik beveel dit aan

henk

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: stuurbekrachtiging van gele fiat panda 29kxf9 vervangen op 6 mrt j.l. Heel goed ontvangen- direct koffie aangeboden na rit van 150 km uit den haag - nadat vooraf afspraak was gemaakt. KWas de bon kwijt, dus mijn reactie is wat vertraagd (4 mnd ! ). En t werkt perfect.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Rijswijk

04-10-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: 21 september geweest voor het maken van stuurbekrachtiging, ik ben netjes ontvangen, kreeg een kop koffie en ben even het centrum ingegaan. Keurig gebeld dat de auto klaar was en weer pak gekeurd. Dit uit omgeving den haag. Ze zijn gespecialiseerd hierin en heeft me veel geld bespaart. Zou zo weer terugkomen mocht het nog een keer gebeuren.

Mvg, michael


Ja, ik beveel dit aan

C uit Heerde

02-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn Fiat Punto stuurbekrachtigings motor was binnen een mum van tijd vervangen. Uitstekende service, vriendelijk, met een goede bak koffie. Dit soort vakmensen is zeldzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Riemer uit Peize

27-07-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vandaag geweldig geholpen door deskundig personeel.Dik compliment .


Ja, ik beveel dit aan