Beoordelingen Preuninger Automotive

7,9
21 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 7,9
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Anoniem

03-06-2017
1,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik opgelicht door dit bedrijf! Vorige jaar grote beurt gehad! Nu voor kleine beurt schijnt heel veel mankementen te zijn diverse bouten los bij schakelbak en lekt olie, stofhoes gescheurd! En storing op bobine al paar x geweest vorig jaar en zouden nakijken niks gevonden zeggen ze dan! Enkel geresset. Kom nooit meer naar dit bedrijf! Zw hebben me de auto de doods geleverd!


Daniel uit Huissen

12-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed en prettig contact gehad met Preuninger Hyundai in Den Haag. Vanaf het eerste telefooncontact tot de aflevering van de occassion zeer prettig en laagdrempelig contact. Ze komen na wat ze beloven en duidelijke en transparante (prijs)afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Giovanni uit Bergschenhoek

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goede bereikbaarheid, coulant met garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Leoniie uit Kwintsheul

26-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Kwintsheul

26-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen en verdiepen zich goed in wat wij vragen


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Rotterdam

26-10-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn geholpen bij werkplaats receptie toen er een reparatie aan het open dak van mijn auto moest gebeuren. Kleine bijkomende reparatie is gelijk gedaan. Indien nodig was er een vervangende auto beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en vriendelijk geholpen en met name door de werkplaatsmanager die veel geduld heeft en zeker verstand heeft van zijn vak.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Zoetermeer

25-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: positief ik heb een vreemd merkt auto waar het olie lampje van ging branden ik kon direct terecht


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bleiswijk

25-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan