Beoordelingen Preuninger Automotive

8,2
19 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,2
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Giovanni uit Bergschenhoek

07-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-01-2017
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer klantvriendelijk, goede bereikbaarheid, coulant met garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Leoniie uit Kwintsheul

26-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Leonie uit Kwintsheul

26-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen en verdiepen zich goed in wat wij vragen


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Rotterdam

26-10-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn geholpen bij werkplaats receptie toen er een reparatie aan het open dak van mijn auto moest gebeuren. Kleine bijkomende reparatie is gelijk gedaan. Indien nodig was er een vervangende auto beschikbaar.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed en vriendelijk geholpen en met name door de werkplaatsmanager die veel geduld heeft en zeker verstand heeft van zijn vak.


Ja, ik beveel dit aan

T uit Zoetermeer

25-10-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: positief ik heb een vreemd merkt auto waar het olie lampje van ging branden ik kon direct terecht


Ja, ik beveel dit aan

John uit Bleiswijk

25-10-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geadviseerd bij de aankoop van mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Youri uit Rijswijk

18-10-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede vakkundige service gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Ergin uit Den Haag

08-07-2016
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Enkele keren bij Kerketuinen en Yoenburg geweest omdat de problemen niet waren opgelost. Praten kunnen ze als brugman, maar problemen verhelpen niet. Sterker nog, als ze het probleem niet kunnen of willen verhelpen, sturen ze je weg of de auto vertoont mankementen. Ze gaan zeer onzorgvuldig om met je auto. Heb 2 schades aan overgehouden. Klacht indienen kan, maar ipv je uit te nodigen voor een gesprek wimpelen ze je lekker af. De schuld ligt NOOIT ben hen, maar bij de klant.
Ik raad dit bedrijf ten sterkste af en ben enigszins jaloers op mensen die dit bedrijf een 9 of een 10 hebben gegeven.