Beoordelingen Autobedrijf Preuter Epse

9,1
73 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

J uit Schalkhaar

26-07-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Op 24/7/17 reed ik met mijn Peugeot op de Raalterweg. Plotseling begon rood waarschuwingslampje v. het koelsysteem te knipperen "STOP "!! Ben lid v. Hulpdienst maar heb eerst Garage PREUTER in Epse gebeld voor advies. Preuter heeft (i.v.m. mogelijke lange wachttijd i.v.m. vakantieperiode) voor mij dichtstbijzijnde Garage Kemper in Diepenveen gebeld waar ik eerst kon laten beoordelen of het verantwoord was zo naar Epse door te rijden. Dat bleek geen probleem. Er was sprake v.een defecte thermostaat wat bij Preuter geconstateerd en verholpen is! Zoals altijd: HULDE aan GARAGE PREUTER VOOR DE UITMUNTENDE SERVICE! J. van Tol-Langevoort


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Epse

12-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Mark

11-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk personeel. Deskundig en met passie. Zeer schappelijke tarieven. Van harte aanbevolen.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Epse

03-07-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Punctueel, aardig


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Schalkhaar

04-03-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gisteren (3-3-2016) mijn 307 Break (oudje van ruim 10 jr. voor mijn 2 honden; maar altijd door "de jongens" van PREUTER perfect onderhouden!) opgehaald in Epse. APK uitgevoerd en de problemen met ventilatie/airco zijn helemaal opgelost! Arno vertelde dat de auto maar liefst "2X"?? was gekeurd! I.v.m. onverwacht controlebezoek/steekproef RDW heeft er nogmaals een herkeuring door RDW ter plekke plaatsgevonden op o.a. kwaliteit uitgevoerde APK door het personeel van PREUTER. Alles 100%!! IN ORDE!! OPNIEUW EEN DIKKE 10 VOOR HET PERSONEEL VAN PREUTER!! DIT VERDIENT EEN BLOEMETJE!


Ja, ik beveel dit aan

Hanna uit Schalkhaar

02-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Opnieuw de welbekende "WARME DOUCHE" voor het personeel van Garage Preuter te Epse! Alle problemen weer vakkundig verholpen; het was een grote klus die naar volle tevredenheid (dit keer door WILLIAM!) is geklaard! Rijd altijd nĂ  een reparatie of grote beurt aan m'n auto met een opgelucht gevoel naar huis!! Heb al jaren volledig vertrouwen in de vakkundige monteurs van Preuter!!


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Epse

13-11-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Laren

25-09-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto moest voor APK en reparatie; auto is opgehaald, gecontroleerd en gerepareerd, monteur is zelfs naar andere garage geweest met auto ivm verplicht uit te voeren herstel door merkeigen dealer en auto is diezelfde dag weer keurig netjes thuisgebracht. Wat een superservice!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-08-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Preuter altijd een plezierige service en uitleg over wat er eventueel mis is met de auto. Ik beveel dit bedrijf van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-07-2014
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan