Beoordelingen Autobedrijf PugFix

9,3
11 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,5
  • Klantvriendelijkheid 9,4
  • Bereikbaarheid 8,7
1 t/m 10 van 11 beoordelingen

Brent uit Ede

12-11-2018
10

Ervaring: Sinds ruim twee jaar klant bij Pugfix, voor regulier onderhoud en APK altijd goed geholpen. Vaak ook met een duidelijke diagnose waarmee hij je ook meteen verteld waar je aan toe bent. Door deze transparantie sta je ook niet achteraf voor verrassingen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-10-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Opheusden

22-10-2018
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Tietjerksteradeel

11-09-2018
9,3

Ervaring: Topservice, echte vakman


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Almere

08-09-2018
9,0

Ervaring: Ik heb altijd goede service gehad bij PugFix. Martijn weet waar hij het over heeft en denkt altijd mee met oplossingen en alternatieven. Ondanks dat Barneveld wat verder weg ligt voor mij, kom ik er graag.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Lunteren

06-09-2018
9,3
Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Kleve (D)

25-07-2018
9,7

Ervaring: Mijn ervaring met PugFix is alleen maar positief!
Eerlijkheid, betrouwbaarheid en snelheid zijn bij elk contact weer de dingen die bijzonder positief opvallen!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerda uit Huizen

26-06-2018
9,0

Ervaring: Zeer klantvriendelijk, duidelijke omschrijving van probleem en goede afhandeling, service zonder poespas en eerlijk. Al jaren trouwe klant en zeer tevreden.Tarieven zeer billijk.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Wijchen

31-05-2018
9,3

Ervaring: Martijn denkt altijd met je mee over hoe een reparatie goedkoop kan en is er altijd op uit om je auto zo lang mogelijk op de weg te houden. Een kilometerstand van bijna 300.000 kilometer maakt hem niets uit. Bovendien is hij ook nog eens goedkoop.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Barneveld

31-05-2018
8,3

Ervaring: PugFix denkt met je mee en zoekt naar een gunstige en klantwensgerichte oplossing. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan