Beoordelingen Autobedrijf R. Bakker B.V.

8,8
113 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 113 beoordelingen

Jolanda uit Sint Maartensvlotbrug

12-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nette en betrouwbare garage!
Eerlijk advies en denken mee.
Zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amsterdam

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service, vriendelijke benaderen. Ik heb een prachtige en goed onderhouden auto gekocht en rijd hier zonder problemen mee.


Ja, ik beveel dit aan

Larissa José uit Julianadorp

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel goed en vriendelijk bedrijf. Ik heb mijn auto in Juni gekocht, en ben nog steeds erg te vreden. Word altijd erg goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Roos

10-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service, zijn goed bereikbaar en enthousiast. Via lease alles super snel geregeld. Ruud is een erg sympathieke man.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Beverwijk

08-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerste ervaring met deze garage. Werd vriendelijk en professioneel ontvangen. Fijne proefrit gemaakt. Na een goed gesprek met een kop koffie erbij de deal kunnen sluiten. Eigenaar en medewerkers bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Krommenie

19-12-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superleuke auto bij ze gekocht. Prima geholpen met alles. Attent, deskundig. Reageren meteen op telefoontjes.
Eén minpuntje: de tank was bijna leeg toen ik met mijn net gekochte auto bij ze wegreed. Wel kreeg ik een lekkere fles wijn mee maar een iets vollere tank was ook leuk geweest.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Alkmaar

29-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: top!


Ja, ik beveel dit aan

Bernadette uit Julianadorp

28-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij zijn dik tevreden alle afspraken worden nagekomen top


Ja, ik beveel dit aan

Marty uit Schagen

28-06-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan