Beoordelingen Autobedrijf RB

8,9
163 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 163 beoordelingen

Els uit Maassluis

24-07-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super goed


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Rotterdam

28-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april bij RB een zeer mooie auto gekocht. Na overleg speciale prijs afgemaakt voor wat klein herstelwerk aan lak- en plaatwerk.

Na ca. twee maanden bleek dat er een onverwachte dure reparatie nodig was.

Wagen gekocht zonder garantie; desondanks een zeer net (coulant) aanbod om de reparatie uit te voeren door RB.

Uitmuntende service die heden helaas niet meer zo vaak voorkomt.

Rafael and Benar, alle lof!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-06-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Twee keer keurig geholpen met een reparatie en onlangs een beurt/apk. Leenfiets meegekregen, auto kreeg ik gewassen terug en er was een stofzuiger doorgehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Den Haag

19-06-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, bereidwillig te helpen als er een probleempje is kortom, een aarader om naar toe te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

T. uit Vlaardingen

28-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima, ik heb mijn camper er apk laten keuren. Vakkundige aanpak en een prettige wachtruimte.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Maassluis

22-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: servicegerichtheid, klantvriendelijkheid


Ja, ik beveel dit aan

henk uit maassluis

14-04-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Schiedam

12-04-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Peter uit Maassluis

12-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Maassluis

12-04-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan