Beoordelingen Autobedrijf Reijerkerk B.V.

9,0
137 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 137 beoordelingen

W.K. uit Buiten Kaag

03-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Aam uit Noordwijkerhout

20-06-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Dit bedrijf is erg klantvriendelijk
Zit ik met een probleempje word ik onmiddellijk geholpen
Breng ik mn auto voor een reparatie word er altijd overleg gepleegd i.v.m onvoorziene kosten


Ja, ik beveel dit aan

E.J.M. uit Hillegom

08-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op een nette en vriendelijke manier geholpen. Verder niks op aan te merken.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Lisse

19-05-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf! Bram en Kees zorgen ervoor dat je weer snel over je auto kan beschikken wanneer je die moet achterlaten in de garage!! Al jaren goede ervaringen met garage Reijerkerk!


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Amstelveen

12-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn nog steeds erg tevreden met de auto die we bij Reijerkerk gekocht hebben, een volvo V50. Goede service en we werden goed geholpen, de auto's zien er netjes uit en hebben niet veel km gelopen, de kop is eraf en dat is wat we zochten. Een prima auto zo goed als nieuw maar niet voor de nieuwprijs. Fijn ook een familie bedrijf i.p.v. zo'n grote merkdealer waar ze je liever geen tweedehands zien kopen....
Toppie allemaal

Met vriendelijke groeten,

Bart


Ja, ik beveel dit aan

Erwin uit Assendelft

06-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantgericht. als je binnenkomt ziet alles er super netjes uit in de werkplaats kun je van de grond eten zo schoon! Je ziet dat er oorde en netheid heerst wel een belangrijk visitekaartje Verder het allerbelangrijkste een nette overdracht auto was helemaal opgepoetst en van binnen netjes schoongemaakt en rijd tot nu toe perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Hillegom

05-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je belt voor het maken van een afspraak voor onderhoud/apk, kan dat altijd snel. Ze bellen als er onverwachte reparaties nodig zijn en als de auto weer opgehaald kan worden.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit LISSE

01-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Lisse

20-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op advies van de heren, de motor laten reinigen van mijn Mercedes SLK, en opnieuw laten vullen met schone olie en tevens nog het luchtfilter vervangen.
Ongekend resultaat.........
Auto reageert veel sneller en vlotter en brandstof verbruik aanzienlijk gedaald

Top advies


Ja, ik beveel dit aan

Lando Maria Franciscus uit Lisse

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen:
goed advies
goede nette indruk achter gelaten.
alle snetjes verzorgd
aanrader..top..


Ja, ik beveel dit aan