Beoordelingen Autobedrijf Reijerkerk B.V.

9,0
157 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 157 beoordelingen

RJPM uit Lisserbroek

29-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Eigenaar doet goed zijn best om alles piekfijn in orde te maken. Ook nadat de auto was afgeleverd regelde hij toch dingen die je niet had gevraagd. Wat een perfecte service, een tevreden eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Haarlemmermeer

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als er iets stuk is, of bijv. een imperiaal besteld moet worden of voor een a.p.k keuring, grote- of kleine beurt, bel ik en maak een afspraak.
Ik kan altijd vlot te recht.
Ik word altijd keurig gebeld als er een reparatie of vervangend onderdeel nodig is. Dat is fijn.
Als de reparatie of beurt klaar is, wordt ik netjes via een belletje of berichtje op de hoogte gebracht.
Ze leveren goed werk. Ze kloppen het geld niet uit je zak. Ze zoeken altijd de beste en goedkoopste oplossingen. Ze denken met je mee.
Een heel fijn en goed bedrijf met hardwerkende mensen.
Ook fijn dat ik mijn auto in de avond kan brengen en de sleutels bij hen kan achter laten , zodat ze de volgende ochtend vroeg kunnen beginnen.


Ja, ik beveel dit aan

Joyce uit Lisserbroek

12-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij autobedrijf Reijerkerk. Daar een gebruikte auto gekocht en nu voor Apk en onderhoud. Altijd goede service, vriendelijk en behulpzaam. Helemaal tevreden.
En nu heeft mijn dochter ook daar een gebruikte auto gekocht, haar eerste auto. En is ze heel goed geholpen, wat een service. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Matthieu uit Warmenhuizen

08-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, prettige omgangsvormen afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan

Brigit uit Hillegom

14-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top garage!
Ben hier jaren geleden terecht gekomen ,en nog steeds zeer tevreden.
Je kan ze altijd bellen met vragen en ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ik (te veel) moest betalen.
Eerlijk en betrouwbaar.
Een garage die ik zeker aan kan raden.


Ja, ik beveel dit aan

richard uit lisse

04-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto in de avond gebracht.
hebben hem in de avond en vroege ochtend gemaakt zodat ik verder kon met mijn werk.
top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jan-Maarten uit Lisse

04-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Waanzinnig goed!
Bram en Kees Reijerkerk doen niet alleen het onderhoud van mijn auto, maar zij hebben mij meermaals bij spoedreparaties zeer snel en uiterst vakkundig geholpen. Als ZZP-er (deejay) ben ik wekelijks afhankelijk van mijn autobus en al 2x verzorgden zijn spoedreparaties, zelfs in hun vrije tijd!
Geweldig bedrijf, echt top! En de heren zijn altijd vrolijk, denken in oplossingen en zorgen zeer goed voor hun klanten.
Gegarandeerd Goed dus!


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Rijswijk

28-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Na 2 maanden tobben met diverse klachten van een vervuilde motor van mijn Ford Mondeo en inmiddels 2 andere garages gehad te hebben die de problemen niet op konden lossen ben ik gaan zoeken op internet naar bedrijven die hier iets aan kunnen doen en kwam zo uit op Autobedrijf Reijerkerk, ondanks dit bedrijf niet bij mij in de buurt is besloot ik toch na telefonisch informatief contact mijn auto hier te brengen voor het oplossen van de vervuiling.
Ik kreeg gelijk bij binnenkomst al een goed gevoel bij deze garage en werd gelijk goed geholpen.
De motor is intern geheel gereinigd van binnen.
Tijdens het reinigen bleek dat de 4e cilinder ook niet lekker werkte en dit probleem is ook gelijk hersteld.
Toen ik weg reed bij deze garage leek het wel of mijn auto weer helemaal nieuw was, de motor heeft sinds deze in mijn bezit is nog nooit zo goed gelopen als na de reiniging van de motor.
Inmiddels zijn we 3 weken verder en mijn auto rijd nog steeds als nieuw terwijl hij al 15 jaar oud is.
Kortom kan ik iedereen aanraden die een auto hebben met de klachten van een vervuilde motor zoals stotteren ,inhouden, ruiken naar brandstof en een hoog brandstofverbruik om deze langs te brengen naar deze garage om de motor te laten reinigen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Zoetermeer

31-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een bijzonder plezierig bedrijf dat deskundigheid en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Door de persoonlijke benadering voel je je daar gewoon een beetje thuis. Ondanks dat ik niet bepaald om de hoek woon, blijf ik om die redenen ook voor het onderhoud bij Reijerkerk komen.


Ja, ik beveel dit aan

Hr. uit Lisse

03-01-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service. Omdat de auto de volgende dag nodig was werd deze s-savonds nog even afgemaakt. Hier was ik stomverbaas over en werd er ook erg stil van. Petje af voor deze service.


Ja, ik beveel dit aan