Beoordelingen Autobedrijf Reijerkerk B.V.

9,0
128 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 128 beoordelingen

Lando Maria Franciscus uit Lisse

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen:
goed advies
goede nette indruk achter gelaten.
alle snetjes verzorgd
aanrader..top..


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Lisse

03-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Sassenheim

02-02-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kunt altijd bij de gebroeders Reijerkerk terecht. Je wordt altijd direct geholpen met of advies of reparatie.
Bij onderhoud motorreiniging laten doen, en motor draait weer als nieuw. Je merkt meteen het verschil.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Lisse

19-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met goed vertrouwen naar autobedrijf Reyerkerk gegaan en hoop dat dit terecht zal zijn op korte termijn is het nog niet mogelijk om al een cijfer te geven maar daar ik de eigenaar goed ken zal ik toch een beoordeling geven!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Lisse

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik had ze gevraagd om naar een leuke auto te kijken voor mij. Prijs en type heb ik doorgegeven. Binnen twee weken had ik beet. Een super auto en helemaal klaar gemaakt voor gebruik. Nu een jaar later en weer een apk- je verder ben ik nog steeds dik tevreden. Dank nog voor alle goede zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-07-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij kwamen zonder afspraak voor een radio in te bouwen was geen probleem heeft ie gratis gedaan top toch


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wordt altijd jaren goed geholpen . Snelle service, goede communicatie en prima prijs/kwaliteit


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jarenlang naar volle tevredenheid het vaste adres voor het onderhoud van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Sassenheim

04-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben onlangs een auto gekocht bij Autobedrijf Reijerkerk. We zijn zeer goed geholpen, zijn netjes en deskundig te woord gestaan en een goede service verleend.


Ja, ik beveel dit aan

Gerhard En Sienie uit Ede

01-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na mijn onderhoud loopt mijn auto weer als een zonnetje


Ja, ik beveel dit aan