Beoordelingen Autobedrijf Reijerkerk B.V.

9,0
132 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 132 beoordelingen

Erwin uit Assendelft

06-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantgericht. als je binnenkomt ziet alles er super netjes uit in de werkplaats kun je van de grond eten zo schoon! Je ziet dat er oorde en netheid heerst wel een belangrijk visitekaartje Verder het allerbelangrijkste een nette overdracht auto was helemaal opgepoetst en van binnen netjes schoongemaakt en rijd tot nu toe perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Ingrid uit Hillegom

05-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als je belt voor het maken van een afspraak voor onderhoud/apk, kan dat altijd snel. Ze bellen als er onverwachte reparaties nodig zijn en als de auto weer opgehaald kan worden.


Ja, ik beveel dit aan

Ernst uit LISSE

01-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Lisse

20-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op advies van de heren, de motor laten reinigen van mijn Mercedes SLK, en opnieuw laten vullen met schone olie en tevens nog het luchtfilter vervangen.
Ongekend resultaat.........
Auto reageert veel sneller en vlotter en brandstof verbruik aanzienlijk gedaald

Top advies


Ja, ik beveel dit aan

Lando Maria Franciscus uit Lisse

09-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede ervaringen:
goed advies
goede nette indruk achter gelaten.
alle snetjes verzorgd
aanrader..top..


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Lisse

03-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Sassenheim

02-02-2017
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je kunt altijd bij de gebroeders Reijerkerk terecht. Je wordt altijd direct geholpen met of advies of reparatie.
Bij onderhoud motorreiniging laten doen, en motor draait weer als nieuw. Je merkt meteen het verschil.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Lisse

19-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Met goed vertrouwen naar autobedrijf Reyerkerk gegaan en hoop dat dit terecht zal zijn op korte termijn is het nog niet mogelijk om al een cijfer te geven maar daar ik de eigenaar goed ken zal ik toch een beoordeling geven!


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Lisse

07-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik had ze gevraagd om naar een leuke auto te kijken voor mij. Prijs en type heb ik doorgegeven. Binnen twee weken had ik beet. Een super auto en helemaal klaar gemaakt voor gebruik. Nu een jaar later en weer een apk- je verder ben ik nog steeds dik tevreden. Dank nog voor alle goede zorgen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-07-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij kwamen zonder afspraak voor een radio in te bouwen was geen probleem heeft ie gratis gedaan top toch


Ja, ik beveel dit aan