Beoordelingen Autobedrijf Remco Linnebank

9,6
68 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Rene uit Utrecht

07-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Met bijna een lekke band naar deze garage gereden. De zeer vriendelijke medewerker gaf aan om 17.30 uur dat ze gingen sluiten.
Boven verwachting zette hij de auto alsnog in de werkplaats en heeft samen met nog een collega ná sluitingstijd de band nog gerepareerd.
Top gedaan !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Deventer

04-07-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag met mijn nieuwe Audi Q7 e-tron bij Remco Linnebank geweest. Deze heren zijn echte techneuten en hebben het probleem perfect opgelost! Heel blij mee! Bedankt en tot de volgende keer!


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Meerssen

16-02-2017
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zo te zien veel hoede beoordelingen. Nou sorry ik ben niet over dit bedrijf te spreken.
We kochten vorig jaar januari een Citroën C5 station bij U. Het begon al snel met een reparatie van 290€.. Nu kwam de auto niet eens meer door de APK. Ruim 1100 € reparatie
Dit is dus echt niet normaal. In 1 jaar tijd en met slechts 10.000km gereden.
U heeft ons Limburgers bezeikt. U heeft ons een auto aangesmeerd die niet deugde. U dacht zeker dat we toch niet gauw terug zouden komen.
We hebben nu nog slechts 100€ terug gekregen.
Mijn hart doet pijn. De auto was gekocht van mijn erfenis en ik heb aflopen jaar gevochten tegen borstkanker. Ik ben nu goddank herstellende maar nu dus dit.. We hebben geen geld voor een andere auto en mijn vriend moet elke dag kijken hoe hij op zijn werk komt en weer naar huis. We kunnen niet meer met onze hond naar de Agility training..
Vond het schandalig triest !!


Jeroen uit Doetinchem

23-11-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In Mei een Ford Galaxy gekocht super fijne auto wel wat problemen met de airco gehad maar dit is keurig onder garantie opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

ben uit eemnes

01-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag de peugeot 207 cc. bij remco opgehaald. Hij zag er fantastisch uit.. we werden zeer vriendelijk geholpen, remco had alle tijd voor ons. Prijs kwaliteit verhouding super.Als je 2 hand auto wil kopen ga dan zeker even bij Remco langs.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Houten

18-10-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goed.
Ik kwam plotseling met een probleempje.
Boven verwachting geholpen doordat ik er tussendoor werd gepland.
Voelde erg goed


Ja, ik beveel dit aan

Arleen uit Maarssen

18-10-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een auto gekocht bij deze garage. Een fijne auto, alleen hij blijft steeds een melding geven dat de airbag niet functioneert. Nu hebben de medewerkers ons heel goed geholpen om dit probleem op te lossen, we werden snel geholpen, kregen zonder moeite een leenauto mee waar je alleen de brandstofkosten voor hoeft te betalen, en ze kwamen zelfs onze auto een keer ophalen uit Maarssen. En alle werkzaamheden vielen onder de garantie. Kortom, een garage met deskundige en behulpzame medewerkers die heel erg met je meehelpen om het goed op te lossen!


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Houten

16-06-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf!
Meedenkend, duidelijk, erg vriendelijk, je wordt snel ingepland en je bent je auto nooit lang kwijt,
"Kan niet" kennen ze niet, voor alles is een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

m. uit Utrecht

22-04-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf
Het personeel is erg vriendelijk! Je kunt altijd snel terecht goede service. Zeker een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan

04-12-2015
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al jaren bij deze garage. Vakmanschap, eerlijk, prima prijs/kwaliteit en geen verrassingen. Er wordt meegedacht en vrijblijvend advies gegeven. Mocht er iets zijn, dan wordt het opgelost. Je weet waar je aan toe bent.


Ja, ik beveel dit aan