Beoordelingen Autobedrijf Rene Holla

9,2
15 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 15 beoordelingen

Dennis uit Amsterdam

15-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je een goede tweedehands auto zoekt ben je bij autobedrijf Renè Holla aan het juiste adres. Heb daar nu mijn tweede auto gekocht en ben zeer tevreden. Er staat een mooi aanbod aan auto's en je kunt zien hoe gedreven de medewerkers zijn. Kortom dit bedrijf is zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Amsterdam

13-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed geholpen,het personeel weet waar ze het over hebben . en niks is ze teveel.
geven eerlijk antwoord op gestelde vragen,
komen hun afspraken na en bellen terug.
zeker een AANRADER!!
verkopen gewoon eerlijke auto`s, recht door zee.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Boesingheliede

19-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd een mooi aanbod aan auto's wat je budget ook is!
Bij holla weten ze waar ze het over hebben.
2 x een auto bij hen gekocht en nooit problemen mee gehad!
Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Lenie en Gijs uit Amstelveen

14-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke mannen. Krijg liever een oprecht antwoord waar er met ons meegedacht wordt dan het antwoordt dat het mooist klinkt. Het is er zoals het is, zonder mooie praatjes.
Omdat wij zelf niet veel van auto's weten vind ik het belangrijk dat ze met ons meedenken en uitleggen. Dat doen ze er zeker. Ons vertrouwen zit bij Autobedrijf Holla goed! En voor de evt volgende auto komen we er zeker weer.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Badhoevedorp

05-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geven goed advies, denken goed mee. Doen wat ze zeggen, bellen ook terug. Werkplaats is ook goed. Moderne uitleesapparatuur. Het zijn harde werkers die Service hoog in het vaandel hebben staan!


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Badhoevedorp

05-09-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al 10 jaar klant heb hier 5 auto's gekocht en heb nooit problemen gehad keurig bedrijf. Dit is een eerlijke garage en als er iets is wordt je meteen geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Amsterdam

25-11-2015
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste autootje hier gekocht. Erg tevreden, de eigenaar (René) dacht goed met me mee en komt direct en eerlijk op mij over. Ook voor onderhoud e.d. ben ik klant bij Autobedrijf René Holla en ik kan niet anders zeggen dan helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Haarlem

16-09-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij dit bedrijf een occasion gekocht waar wij zeer tevreden over zijn.
De prijs kwaliteit verhouding is ook dik in orde. Net als de uitstraling van het bedrijf, zeer netjes en persoonlijk.
Ook hebben we bij de aankoop een eerlijk en goed advies gekregen.
Werkelijk niets is teveel, komen de afspraken goed na en door de zeer persoonlijke benadering voel je al snel dat je aan het juiste adres bent.
Ook bij de enthousiaste medewerkers in de werkplaats is mijn auto in goede handen voor o.a. onderhoud, reparatie, apk.
Kortom dit bedrijf is zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mientje uit Amsterdam

13-06-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mientje: eigenaar / verkoper was eerlijk, duidelijk met de verkoop. Zeer klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit AMSTERDAM

03-06-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan