Beoordelingen Autobedrijf Rene Sypersma

8,2
32 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

Ben uit Assen

05-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hedenmorgen gesproken met dhr Krikke van autobedrijf Sypersma, naar aanleiding van de vorige negatieve recentie, in die recentie heb ik het bedrijf beoordeeld met een drie, na een uitvoerig gesprek zijn we tot de afspraak gekomen dat de problemen opgelost worden, tot ieders tevredenheid
Bij deze wil ik dan ook de vorige recentie nuanceren en ben tevreden met de overeengekomen oplossing
Het bedrijf krijgt van mij een 9 voor de service waarmee zij de problemen opgepakt hebben en gezocht hebben naar een oplossing


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Assen

03-03-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb afgelopen week een Renault Trafic gekocht bij dit bedrijf, tijdens de verkoop was alles heel vriendelijk en welwillend, ik kocht de auto zonder inruil, op de auto zat geen garantie, maar bij aflevering gaf de verkoper aan dat als er iets was, ik contact moest opnemen, maandagmiddag heb ik de auto opgehaald en woensdagmorgen wilde de auto heel moeilijk starten en donderdagmorgen wilde de auto niet starten vanwege een verrotte accu,nog geen 72 uur na aflevering. ik heb contact opgenomen en de zaak voorgelegd, van vriendelijkheid was toen geen sprake meer, ik kon een accu krijgen voor zgn inkoopprijs van 100 euro ex btw, op internet staan ze te koop voor 95,00 euro incl btw.
Dit bedrijf wil graag verkopen, maar zodra het koopcontract getekend is, is de welwillendheid, vriendelijkheid en service ver te zoeken


R uit Zevenaar

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels een paar maanden geleden een prachtige Mercedes cabrio gekocht bij René Sypersma. Goed geholpen en de auto werd netjes met beurt en APK afgeleverd. Geen enkele klacht tot zover en veel plezier van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Drachten

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige eerste kennismaking met autobedrijf Rene Sypersma. Geholpen door collega Mike. Vanwege een overstap naar een benzineauto waren wij op zoek naar een een prima wagen, onze eisen lagen niet heel hoog, maar de auto moest er wel knap op staan en aantoonbaar netjes onderhouden zijn.

De Renault Scenic uit 2004 in kwestie voldeed aan dit signalement en wij vlogen op een donderdag, eind van de middag, nog even bij de garage langs. Mike begroette ons zeer hartelijk en gaf ons direct de mogelijkheid om een stukje met de Scenic te gaan rijden. Auto was in prima conditie dus wij waren enthousiast. Ondertussen heeft Mike mijn eigen auto even bekeken en na een vlotte onderhandeling was de deal snel gemaakt. 's Avonds de oude auto ingeruild, de Scenic overgeschreven en de aankoop in orde gemaakt.

Tevreden over de auto
Tevreden over inruilbod en prijs
Tevreden over de dienstverlening
Tevreden over het proces: Ik heb een gezellige avond toen ik de wagen kwam halen, mijn kindjes speelden vrolijk in de showroom en leken niemand tot last. Ondertussen een prettig onderhoud met Mike gehad.

Al met al een top ervaring. Grote kans dat de auto voor onderhoud ook naar Rene Sypersma gaat!


Ja, ik beveel dit aan

christa uit Venhuizen

01-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: OOK wij hebben een auto gekocht bij R. Sypersma
en wij zijn zeer tevreden en goed geholpen ook de afspraken die gemaakt zijn werden uit gevoerd.

Wij zijn dan ook vol lof over deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Drachten

15-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reactie op onderstaande review van Piet

Omdat ik vind dat een verhaal altijd 2 kanten heeft, vind ik dat ik hierop mag reageren. Ik hoef u niet tegen te spreken, wil alleen mijn kant van het verhaal hier ook delen zodat de lezer zelf kan oordelen.

Afspraken die wij met u hebben gemaakt hebben wij schriftelijk in een koopovereenkomst vastgelegd. Wij zijn al deze afspraken nagekomen. Wij zijn u uit coulance zelfs meer tegemoet gekomen. Wij betreuren dan ook uw reactie.

Tot slot vind ik het bijzonder dat u uw eigen naam niet gebruikt en dat u zichzelf Piet noemt.

René Sypersma


Ja, ik beveel dit aan

Piet

14-09-2017
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk van dit bedrijf was aanvankelijk goed maar na aankoop auto blijkt dit bedrijf opeens toch niet zo klantvriendelijk meer te zijn en staat klanttevredenheid opeens niet meer centraal. Tal van beloftes worden niet waar gemaakt (mondelinge afspraken kan men zich opeens niet meer herinneren) en als klant draai je uiteindelijk op voor o.a. alle kosten van bij aankoop niet gemeld defecten.
Als reactie op dit bericht zal men ongetwijfeld bovenstaande tegenspreken. Trap er niet in, u bent anders de volgende.


René

27-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deze review is een reactie op onderstaande review van dhr. R. uit Tilburg

Geachte heer R.,

Wij betreuren dat u na de aankoop van uw prachtige Mercedes Vito ontevreden bent. Wij spenderen veel tijd, energie en geld om onze klanten tevreden te maken en te houden.
U heeft aangegeven niet geheel tevreden te zijn over 2 banden en een niet werkende airco. Bij aflevering van de auto functioneerde de airco goed en voldeden de banden ruimschoots aan de APK norm. Omdat wij streven naar tevreden klanten, hebben wij u direct uit coulance 2 gratis nieuwe banden aangeboden en we hebben u toegezegd gratis uw airco te vullen. U heeft dit aanbod geweigerd, u wilt deze werkzaamheden alleen laten uitvoeren in uw woonplaats Tilburg op onze kosten. Wij begrijpen dat de afstand Drachten-Tilburg groot is, daarom hebben wij u ook een financiële tegemoetkoming aangeboden ter hoogte van de kosten die wij aan uw auto zouden moeten maken. Ook deze aanbieding heeft u geweigerd.
Wij vinden het spijtig dat u onze dienstverlening als onvoldoende heeft ervaren juist terwijl wij vinden dat wij uiterst coulant naar u zijn geweest. Omdat wij een BOVAG autobedrijf zijn kunt u een second opinion aanvragen bij de geschillencommissie van de BOVAG.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Tilburg

26-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf dat NIET aan service of garantie doet ook al heb je BOVAG of een jaar aanvullende garantie!!


M uit Stroe

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bmw 3 serie gekocht, zoals gezegd een zeer nette auto. Spreken gelukkig de waarheid en handelen alles keurig netjes af!


Ja, ik beveel dit aan