Beoordelingen Autobedrijf Rene Sypersma

8,3
25 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 25 beoordelingen

René

27-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deze review is een reactie op onderstaande review van dhr. R. uit Tilburg

Geachte heer R.,

Wij betreuren dat u na de aankoop van uw prachtige Mercedes Vito ontevreden bent. Wij spenderen veel tijd, energie en geld om onze klanten tevreden te maken en te houden.
U heeft aangegeven niet geheel tevreden te zijn over 2 banden en een niet werkende airco. Bij aflevering van de auto functioneerde de airco goed en voldeden de banden ruimschoots aan de APK norm. Omdat wij streven naar tevreden klanten, hebben wij u direct uit coulance 2 gratis nieuwe banden aangeboden en we hebben u toegezegd gratis uw airco te vullen. U heeft dit aanbod geweigerd, u wilt deze werkzaamheden alleen laten uitvoeren in uw woonplaats Tilburg op onze kosten. Wij begrijpen dat de afstand Drachten-Tilburg groot is, daarom hebben wij u ook een financiële tegemoetkoming aangeboden ter hoogte van de kosten die wij aan uw auto zouden moeten maken. Ook deze aanbieding heeft u geweigerd.
Wij vinden het spijtig dat u onze dienstverlening als onvoldoende heeft ervaren juist terwijl wij vinden dat wij uiterst coulant naar u zijn geweest. Omdat wij een BOVAG autobedrijf zijn kunt u een second opinion aanvragen bij de geschillencommissie van de BOVAG.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Tilburg

26-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf dat NIET aan service of garantie doet ook al heb je BOVAG of een jaar aanvullende garantie!!


M uit Stroe

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bmw 3 serie gekocht, zoals gezegd een zeer nette auto. Spreken gelukkig de waarheid en handelen alles keurig netjes af!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Leiden

02-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte auto kwam ik na ruim 2 uur rijden bij autobedrijf Rene Sypersma terecht. De reis was zeker de moeite waard, ik ben zeer deskundig en vol enthousiasme geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto die ik, voor zover ik kan beoordelen, voor een hele scherpe prijs heb kunnen kopen! Alle lof voor autobedrijf Rene Sypersma van een uiterst tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Drachten

09-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn eerste ervaring met Autobedrijf Rene Sypersma:

Gebeld met de vraag of ik even zelf een lampje kon vervangen in de garage. Contact gehad met Rene zelf, die mij vertelde dat ik ondanks de drukte wel even langs mocht komen. Vervolgens bleek het lampje dat ik als vervangende mee had genomen niet het juiste, waardoor ik een nieuwe kreeg. De eigenaar heeft me hierna geholpen met het terugzetten van het achterlicht. Toen ik vroeg naar de kosten zei Rene dat ik het lampje gratis en voor niks kreeg. Ook voor de aangeboden hulp en moeite wou hij geen cent van me aannemen. Erg netjes, ik weet naar welke garage ik de volgende keer heen ga!


Ja, ik beveel dit aan

L uit Bierum

24-03-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed en vlot bedrijf , Opel Astra Twin Top gekocht prima auto.
Kortom goed zaken doen.


Ja, ik beveel dit aan

PT uit Drachten

31-12-2013
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lancia ypsilon ingeruild voor een VW Cabrio.

De VW cabrio kostte een € 1800,-. We kregen € 600,- voor de Lancia en moesten een € 1200,- bijbetalen.

Helaas beviel de auto ons niet. Auto was verder in orde, maar het was niet geheel wat we ervan verwacht hadden.

We hebben Dhr. Sypersma dan ook gevraagd of we de koop ongedaan konden maken. Hierbij wilden wij de gemaakte kosten voor de schoonmaakbeurt e.d. wel voor onze rekening nemen. Dhr. Sypersma wilde hier niets van weten en gaf aan dat hij de Lancia inmiddels aan zijn nichtje had beloofd. Hij zou echter overleggen en dan kon ik de volgende dag wel weer even bellen. Ik de volgende dag contact met hem opgenomen en wederom gaf hij aan de koop niet ongedaan te willen maken. Dit i.v.m. winstderving e.d. Daarnaast gaf hij aan dat hij de Lancia voor € 2000,- te koop had gezet. Een winst van € 1400,-

Technisch gezien heeft de heer Sypersma gelijk, maar vanuit moreel oogpunt riekt dit gewoon naar pure oplichterij. Een ieder vergist zich weleens (zo ook ik). Een beetje een reëel en niet alleen op winst belust persoon, zou hier in mijn ogen begrip voor op kunnen brengen en zou samen met de klant naar een passende oplossing zoeken.

Mijn advies dan ook, ga niet naar autobedrijf Sypersma en koop zeker de Lancia niet voor een € 2000,-. Deze heeft hem uiteindelijk maar een € 600,- gekost + wellicht een wasbeurt van hooguit een € 100,-.


Annemarie uit Muntendam

03-12-2013
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Echt een superleuk bedrijf.
Ze hebben mooie, nette occasions en het personeel (en Rene zelf!) zijn zeer
vriendelijke mensen.
Eindelijk een vertrouwd adres gevonden om een auto te kopen!!!


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Lemmer

11-10-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf Audi A6 Avant. Zeer persoonlijke service, altijd gericht op een goede relatie en klant-tevredenheid. Topbedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Winschoten

01-08-2013
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan