Beoordelingen Autobedrijf Rene Sypersma

8,1
31 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

M uit Amsterdam

12-02-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een oplichters. Ik heb een Polo aangeschaft 16-01-2018 met gladde banden voor, voor de rest was alles in perfecte staat is er gezegd. De leasemaatschappij had dat zogenaamd er onder gezet, om goedkoper uit te komen, anders zou de leasemaatschappij het zelf moeten vervangen en dat was te duur, want ze hebben zoveel auto's. Zo is er mijn een verhaal verteld. Ik heb wel 5 of 6 x telefonisch contact gehad en gevraagd is er voor de rest nog wat ik moet weten, nee meneer voor de rest is de auto in perfecte staat, komt u maar kijken.

Ik ben zelf akkoord gegaan met de twee gladde banden om ze daarna z.s.m. te vervangen. Dat heb ik dezelfde dag nog gedaan, bij een andere garage.

Hier begon de ellende,
De achterbanden waren nieuw, en zagen er ook zo uit op het eerste gezicht.
En die verkoper Mike heeft me nog gezegd nee echt alleen de voorbanden dienen te vervangen worden, gelul natuurlijk. Want wat blijkt nou er waren happen en bulten ontstaan in het midden van de achterbanden precies aan de kant van de ophanging, die je niet voelt en niet ziet als de banden achter zijn geplaatst. Zeg maar een schuine slijtage. Toen ik die zogenaamde nieuwe achterbanden voor had geplaatst, kwam ik erachter. Ik had wel ongelukken kunnen veroorzaken, de banden hadden kunnen klappen, zo heb ik weer twee nieuwe achterbanden moeten kopen. Ze verkopen dus een auto met gebreken waarvan ze hebben geweten, dat kan niet anders.

Het ergste komt nog, deze Mike heeft mij al eerder gezegd nee de auto is in perfecte staat en er kan niks van de prijs af, en toen heb ik nog heel vaak gevraagd is er iets wat ik moet weten, zijn de sleutels in orde op alles werd altijd gezegd alles is compleet en mankeert helemaal niks met deze auto. Het is een hele scherpe prijs zoals hij al vaker aangaf.

Op het moment dat ik het geld had overgemaakt, met internetbankieren nog wel, alles al had ondertekend kwam de aap uit de mouw. Er was helemaal geen reserve sleutel, terwijl hij eerst nog had gezegd die haal ik zo voor je.

Ik was natuurlijk woest, de eigenaar Rene erbij en die ging mij proberen te kalmeren door te zeggen ik weet niet wie er gelijk heeft en wat er is afgesproken, maar ik zeg je bij deze ik zorg ervoor dat jij een reserve sleutel ontvangt. Die stuur ik op naar je huisadres, de kosten zijn voor ons.

Na de eerste week al een keer gebeld. Ja de sleutel die krijg je, je moet niet zeuren we zijn ermee bezig. René heeft hem besteld voor je.

We zijn nu 4 weken verder, wat denken jullie zelf? Nog helemaal niks ontvangen of gehoord. Echte oplichters.

Een hele ontevreden klant


R uit Zevenaar

16-12-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Inmiddels een paar maanden geleden een prachtige Mercedes cabrio gekocht bij René Sypersma. Goed geholpen en de auto werd netjes met beurt en APK afgeleverd. Geen enkele klacht tot zover en veel plezier van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Drachten

26-10-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettige eerste kennismaking met autobedrijf Rene Sypersma. Geholpen door collega Mike. Vanwege een overstap naar een benzineauto waren wij op zoek naar een een prima wagen, onze eisen lagen niet heel hoog, maar de auto moest er wel knap op staan en aantoonbaar netjes onderhouden zijn.

De Renault Scenic uit 2004 in kwestie voldeed aan dit signalement en wij vlogen op een donderdag, eind van de middag, nog even bij de garage langs. Mike begroette ons zeer hartelijk en gaf ons direct de mogelijkheid om een stukje met de Scenic te gaan rijden. Auto was in prima conditie dus wij waren enthousiast. Ondertussen heeft Mike mijn eigen auto even bekeken en na een vlotte onderhandeling was de deal snel gemaakt. 's Avonds de oude auto ingeruild, de Scenic overgeschreven en de aankoop in orde gemaakt.

Tevreden over de auto
Tevreden over inruilbod en prijs
Tevreden over de dienstverlening
Tevreden over het proces: Ik heb een gezellige avond toen ik de wagen kwam halen, mijn kindjes speelden vrolijk in de showroom en leken niemand tot last. Ondertussen een prettig onderhoud met Mike gehad.

Al met al een top ervaring. Grote kans dat de auto voor onderhoud ook naar Rene Sypersma gaat!


Ja, ik beveel dit aan

christa uit Venhuizen

01-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: OOK wij hebben een auto gekocht bij R. Sypersma
en wij zijn zeer tevreden en goed geholpen ook de afspraken die gemaakt zijn werden uit gevoerd.

Wij zijn dan ook vol lof over deze garage


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Drachten

15-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Reactie op onderstaande review van Piet

Omdat ik vind dat een verhaal altijd 2 kanten heeft, vind ik dat ik hierop mag reageren. Ik hoef u niet tegen te spreken, wil alleen mijn kant van het verhaal hier ook delen zodat de lezer zelf kan oordelen.

Afspraken die wij met u hebben gemaakt hebben wij schriftelijk in een koopovereenkomst vastgelegd. Wij zijn al deze afspraken nagekomen. Wij zijn u uit coulance zelfs meer tegemoet gekomen. Wij betreuren dan ook uw reactie.

Tot slot vind ik het bijzonder dat u uw eigen naam niet gebruikt en dat u zichzelf Piet noemt.

René Sypersma


Ja, ik beveel dit aan

Piet

14-09-2017
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk van dit bedrijf was aanvankelijk goed maar na aankoop auto blijkt dit bedrijf opeens toch niet zo klantvriendelijk meer te zijn en staat klanttevredenheid opeens niet meer centraal. Tal van beloftes worden niet waar gemaakt (mondelinge afspraken kan men zich opeens niet meer herinneren) en als klant draai je uiteindelijk op voor o.a. alle kosten van bij aankoop niet gemeld defecten.
Als reactie op dit bericht zal men ongetwijfeld bovenstaande tegenspreken. Trap er niet in, u bent anders de volgende.


René

27-06-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Deze review is een reactie op onderstaande review van dhr. R. uit Tilburg

Geachte heer R.,

Wij betreuren dat u na de aankoop van uw prachtige Mercedes Vito ontevreden bent. Wij spenderen veel tijd, energie en geld om onze klanten tevreden te maken en te houden.
U heeft aangegeven niet geheel tevreden te zijn over 2 banden en een niet werkende airco. Bij aflevering van de auto functioneerde de airco goed en voldeden de banden ruimschoots aan de APK norm. Omdat wij streven naar tevreden klanten, hebben wij u direct uit coulance 2 gratis nieuwe banden aangeboden en we hebben u toegezegd gratis uw airco te vullen. U heeft dit aanbod geweigerd, u wilt deze werkzaamheden alleen laten uitvoeren in uw woonplaats Tilburg op onze kosten. Wij begrijpen dat de afstand Drachten-Tilburg groot is, daarom hebben wij u ook een financiële tegemoetkoming aangeboden ter hoogte van de kosten die wij aan uw auto zouden moeten maken. Ook deze aanbieding heeft u geweigerd.
Wij vinden het spijtig dat u onze dienstverlening als onvoldoende heeft ervaren juist terwijl wij vinden dat wij uiterst coulant naar u zijn geweest. Omdat wij een BOVAG autobedrijf zijn kunt u een second opinion aanvragen bij de geschillencommissie van de BOVAG.


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Tilburg

26-06-2017
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedrijf dat NIET aan service of garantie doet ook al heb je BOVAG of een jaar aanvullende garantie!!


M uit Stroe

04-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bmw 3 serie gekocht, zoals gezegd een zeer nette auto. Spreken gelukkig de waarheid en handelen alles keurig netjes af!


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Leiden

02-02-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte auto kwam ik na ruim 2 uur rijden bij autobedrijf Rene Sypersma terecht. De reis was zeker de moeite waard, ik ben zeer deskundig en vol enthousiasme geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto die ik, voor zover ik kan beoordelen, voor een hele scherpe prijs heb kunnen kopen! Alle lof voor autobedrijf Rene Sypersma van een uiterst tevreden klant.


Ja, ik beveel dit aan