Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,3
97 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 97 beoordelingen

Jack uit Bergen

19-06-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk snel geregeld. Meedenkend met de klant bij probleempjes.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Avenhorn

11-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Lisse

04-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: ontvangst was prettig. Goede tijdelijke werkplek met koffie. Een schroef gratis uit band gehaald en gerepareerd. Heel attent en klantvriendelijk. Mijn grote dank.


Ja, ik beveel dit aan

J.H. uit CASTRICUM

04-06-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Koedijk

17-05-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer prettig en behulpzaam ook in het geval dat je zelf je eigen plannen aanpast, wordt er aan alle kanten meegewerkt en gezocht naar een oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Anja uit Bergen

10-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel goe


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Sijbekarspel

18-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vertrouwen en klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Hoorn

03-04-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord, ambivalent. De ervaring met de verkoper zelf is prima geweest en de afgesproken opleverdatum is nagekomen. Maar de aflevering zelf was een drama. Papierwerk was niet klaar, vervolgens geen enkele uitleg over de systemen van de auto en het interieur was niet goed schoongemaakt. De sleutel van de afneembare trekhaak was niet aanwezig, maar het zou de week daarop per post naar mij toe worden gestuurd. Een paar weken later vraag ik per email naar de stand van zaken. Geen antwoord. weer twee weken later stuur ik de email opnieuw en tot op heden (enkele dagen later) nog geen antwoord. Dit is klantenservice van het laagste provinciaal niveau.
Als de sleutel niet te vinden is kan ik wel mee leven maar een klant zonder antwoord laten is geen optie. Zo kan ik mij niet voorstellen dat ik ooit weer een auto bij Renses aanschaf.


Bert uit Haarlem

03-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop tweedehands elektrische auto.

Bij inspectie bleek er nog een kleine schade aan de auto te zitten. Die werd zonder enig weerwoord keurig gerepareerd.


Ja, ik beveel dit aan

Ferry uit Alkmaar

10-03-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als prettig ervaren


Ja, ik beveel dit aan