Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,3
71 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Hans uit Wervershoof

04-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben door Renses sr geholpen bij de aanschaf van de gebruikte auto. Ik kon hem zo meenemen voor een proefrit en daar straalde vertrouwen van uit. Het is even wennen aan de lagere instap, maar de auto rijd prima.


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Zaandam

04-12-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben pas sinds kort klant wegens aankoop auto. Auto voldeed niet helemaal aan de specificaties. Ook geen krik en/of wielsleutel aanwezig. Mail daarover werd niet beantwoord. Na 5 weken een gevalletje garantie en dat is helamaal goed opgelost. Was het resultaat van niet goed uitgevoerde APK. Aanbeveling derhalve onder voorbehoud.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Koedijk

27-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jcm uit Hensbroek

27-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik kom al 35 jaar bij deze garage en nooit klachten altijd goed geholpen nooit problemen met de auto prima cervice


Ja, ik beveel dit aan

C.M. (Tiny) uit Heiloo

27-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een uitstekend bedrijf! Sterk servicegericht!


Ja, ik beveel dit aan

J.B.M. uit Alkmaar.

27-11-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wisselen zomerbanden voor de winterbanden. + een (gratis) wintercheck.
E.e.a. is snel en deskundig gedaan. Met een checklist en een bandenrapport.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Heerhugowaard

14-11-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Na bijna 40 jaar klant te zijn, ken ik de firma als een echt familie bedrijf. open , eerlijk en toegankelijk


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Heiloo

13-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aad was vergeten de afspraak vast te leggen, maar het werd perfect opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Alkmaar

04-11-2017
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Waardeloze service na aankoop, er gaat werkelijk van alles mis. Zeer slechte communicatie met klant.


Peter uit Limmen

01-11-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan