Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,2
146 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 146 beoordelingen

Helmut uit Koedijk

20-02-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

SJS uit Uithoorn

15-02-2019
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beveel dit bedrijf aan , u nog ff niet , zijn nu al 4 maanden bezig met de afhandeling van ons bijna nieuwe Volvo XC90 Hybride auto. Wordt dus vervolgt.


$ maanden geleden een bijna nieuwe XC90 gekocht. Type T8 , een HYBRIDE. Mijn Q7 uit 2013 diesel ingeruild omdat de wegenbelasting van € 223,- per maand toch wat aan de hoge kant was. Voordeel XC90 HYBRIDE , wegenbelasting € 58,- per maand. Echter , de auto stond op papier als benzine waardoor ik dus € 124,- per maand moest betalen. Nadat ikzelf een herkeuring heb moeten aanvragen is de auto nu als HYBRIDE. Renses zegt dat het niet hun fout is en willen tot nu toe , GEEN vergoeding geven voor gemaakte extra kosten in de wegenbelasting en uren. Ook moet je zelf de auto vernederlandsen (indien uit het buitenland afkomstig) , kosten € 200,- en uren omdat je naar een garage toe moet.
Renses zegt zoveel te doen in HYBRIDE auto's maar waarom wordt dit dan allemaal NIET van tevoren gemeld.
Ook bij de aflevering , een kwart tank aan benzine , wat jammer bij een auto van € 78.000,-
Maar goed , we zijn nog steeds aan het mailen (nu al 4 maanden) over de gemaakte kosten van € 300,- (incl 3 maanden teveel betaalde wegenbelasting).
Hopelijk gaan ze toch nog inzien dat ze zelf niet echt hebben zitten opletten en NIET de schuld bij de rdw neerleggen. Stukje SERVICE misschien ?


Heddeke uit Alkmaar

07-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben prima geholpen bij Renses. Mooie nieuwe locatie! Enige jammere vond ik dat de leenauto die ik meekreeg echt niet vergelijkbaar was met mijn eigen Outlander.


Ja, ik beveel dit aan

karin uit castricum

28-01-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Servicebeurt prima verzorgd. Mooi modern gebouw ook (nieuwe lokatie bezocht).


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Bergen Nh

28-01-2019
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Over het algemeen erg tevreden. Helaas bij de laatste onderhouds beurt werd, ondanks diverse keren aangeven de verlichting te herstellen, de defecte verlichting niet hersteld. Bij het ophalen nog geverifieerd of het nu goed was, waarop bevestiging kwam. bij thuiskomst bleek het toch niet hersteld te zijn. Daarom nogmaals terug om het alsnog te laten herstellen. Jammer.


Ja, ik beveel dit aan

E. uit Oudkarspel

24-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al 28 jaar klant bij dit bedrijf. Diverse nieuwe auto's gekocht, die hier ook in onderhoud zijn. Perfecte service! Voor dit bedrijf geldt: "Klant is koning"!!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Noord-Scharwoude

18-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-01-2019
5,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: verkoop ging goed, echter de after-sale is en blijft een zwak punt. Tweede sleutel ontbrak, kon ingelezen worden, maar niet op de dag dat we de auto ophaalde.
1. Naar een dealer: sleutel kon niet ingelezen worden
2. Naar Renses, want de sleutel kon wel ingelezen worden vlgs de werkplaats. Bleek na 60 min. toch niet het geval, dus....
3e keer naar Renses om een nieuwe sleutel in te laten lezen. Gelukt.
Al met al kostbare tripjes, omdat we van Texel komen.


Ja, ik beveel dit aan

ger uit Alkmaar

03-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Heerhugowaard

20-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze werken netjes, en komen de afspraken na.


Ja, ik beveel dit aan