Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,2
158 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 158 beoordelingen

Rob uit Leiden

22-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Renses een occasion aangeschaft van vier jaar oud. Ik kom niet uit de buurt van Alkmaar, maar ben er terecht gekomen omdat de auto interessant was en de prijs aantrekkelijk. De onderhandelingen verliepen soepel en prettig. Renses hanteert meeneemprijzen en een servicepakket is nodig als garantie (6 maanden Bovag in dit geval) gewenst is. De auto heeft voor de 650 euro een beurt en APK gekregen als onderdeel van dit pakket. De beurt stelde niet al te veel voor (alleen olie en filter) en de versleten ruitenwissers (strepen en felgele slijtage indicator) waren blijkbaar geen probleem voor de APK.


Over het geheel ben ik tevreden, aangezien ik dit soort pakketten direct bij de prijs van de auto op tel.


Ja, ik beveel dit aan

Hilda uit Alkmaar

20-03-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Word altijd goed geholpen vooral annemarie is altijd op zoek naar de beste oplossing8


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit ALKMAAR

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed dedrijf met een goede klantgerichtheid


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Alkmaar

06-03-2019
9,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik stond stil bij grolhuisvuil in Alkmaar. Dit bleek door de zendmast van KPN te komen.
De monteur heeft mij uitstekend geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Marian uit Alkmaar

06-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

h uit Alkmaar

05-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: jammer, dat de garage nu zo ver is.....


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

S.J.S. uit UITHOORN

26-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vervolg op eerder melding !
Zeer slechte service !
Ben nog steeds bezig met de afhandeling van nu 4 maanden geleden gekochte XC 90.
Leggen de schuld bij de RDW maar hebben zelf ook niet op zitten letten.
Zeggen op 28 januari 2019 dat ze een bezwaar hebben aangetekend bij de RDW maar na diverse mails krijg ik op 15 februari te horen dat ik zelf bezwaar KAN aantekenen. WTF. Dat had RENSES toch al gedaan ???
Nu weer gemaild , weer afwachten op antwoord.
HEEL ERG JAMMER AUTOBEDRIJF RENSES


Johan uit Heerhugowaard

26-02-2019
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: IK heb moeten ervaren dat bij een complexe melding op het dashbord men onvoldoende kennis in de garage heeft om tot een oplossing te komen en teneinde raad verwezen wordt naar de, in dit geval Volvo dealer. Begrijpelijk maar niet goed voor de klant relatie.


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Assen

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Renses een gebruikte BMW gekocht en daar vonden we een kleine reparatie(lekkage) aan die onder de garantie viel. Het werd uitermate klantvriendelijk en ook snel door Renses opgelost. Helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan