Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,2
165 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 165 beoordelingen

Anoniem

16-04-2019
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto ging stuk op weg naar mijn werk. Ik belde Renses. Mijn auto werd gelijk opgehaald en dezelfde dag gemaakt. Ik werd weer opgehaald op mijn werk om weer dezelfde dag met mijn Mitsubishi naar huis te rijden. Wat een service. Geen dikke rekening. gewoon service.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Bergen

16-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Enrique

16-04-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf en mooie, nieuwe locatie.
Auto werd schoon afgeleverd en rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Heerhugowaard

10-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al 10 jaar klant en altijd top service . Eerst met mn Matiz en nu met mn Peugeot Van te voren worden er duidelijke kosten besproken en ook oplossingen. Nu voor een keuring en kleine beurt geweest. Werd van te voren gebeld voor het kostenplaatje en Bij ophalen was ie nog schoongemaakt ook! Top! Ook heb ik (gratis) vakgarage pechhulp. 24/7 pechhulp!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-04-2019
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: moest terugkomen omdat de juiste banden niet in voorraad waren. De monteur had wel de juiste bandenmaat maar niet het juiste merk.Goed gezien


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Heerhugowaard

03-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: na een wat stroeve start ivm weg geraakte sleutel en code voor de app heel goed geholpen alles keurig opgelost


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Leiden

22-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Renses een occasion aangeschaft van vier jaar oud. Ik kom niet uit de buurt van Alkmaar, maar ben er terecht gekomen omdat de auto interessant was en de prijs aantrekkelijk. De onderhandelingen verliepen soepel en prettig. Renses hanteert meeneemprijzen en een servicepakket is nodig als garantie (6 maanden Bovag in dit geval) gewenst is. De auto heeft voor de 650 euro een beurt en APK gekregen als onderdeel van dit pakket. De beurt stelde niet al te veel voor (alleen olie en filter) en de versleten ruitenwissers (strepen en felgele slijtage indicator) waren blijkbaar geen probleem voor de APK.


Over het geheel ben ik tevreden, aangezien ik dit soort pakketten direct bij de prijs van de auto op tel.


Ja, ik beveel dit aan

Hilda uit Alkmaar

20-03-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Word altijd goed geholpen vooral annemarie is altijd op zoek naar de beste oplossing8


Ja, ik beveel dit aan

Teunis uit ALKMAAR

14-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed dedrijf met een goede klantgerichtheid


Ja, ik beveel dit aan