Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,3
134 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
11 t/m 20 van 134 beoordelingen

Paul uit Wijchen

25-10-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Omdat de levering van een Opel Ampera E via de Opel dealers op korte termijn vrijwel onmogelijk bleek en dit het enige alternatief was voor een E auto met grotere accu (buiten Tesla) terecht gekomen bij Renses. Zij konden wel nog in 2018 leveren (Chevrolet Bolt c.q. Ampera E). Na de bestelling wel wat problemen ondervonden (verwarring over levering, warrige communicatie) maar de uiteindelijke levering is goed verlopen.


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Broek op Langedijk

25-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jerry uit Haarlem

08-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pas 1,5jaar klant (na kopen auto), maar erg tevreden over de service!


Ja, ik beveel dit aan

Gérard Johan François

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jarenlange goede ervaringen met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Lorenzo uit Beverwijk

08-10-2018
6,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Proefrit was snel en soepel geregeld. Daarna heb ik een halve F1 wedstrijd op mn telefoon kunnen kijken voordat de verkoper tijd had. Daarna verliep de onderhandeling en aankoop ook weer erg soepel. Helaas bij het ophalen van de auto hadden 2 verkopers het druk met elkaar en moest ik weer wachten op de 3e. Wachttijd is dus wel een dingetje maar verder is alles top geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Lianne uit Alkmaar

08-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Stammes uit Heerhugowaard

04-10-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben vorig jaar november na een advertentie op internet bij Renses terecht gekomen. Ik was in de markt voor een nieuwe E Golf. De hadden een auto staan, kentekenen was al aangevraagd. Omdat ik meer optie's erop wilde heb ik een nieuwe Golf besteld. De auto zou eind januari begin februari geleverd worden.

Eind januari werd ik gebeld dat het begin maart zou worden, begin maart zou het april worden en in april zou het begin juli worden.

Begin juli had ik nog steeds niks gehoord. Vervolgens heb ik het bedrijf gebeld. Toen kwamen ze met het verhaal dat er onderdelen niet verkrijgbaar waren waardoor de levering september ging worden.

Toen heb ik gezegd dat ik de auto niet meer wilden hebben. Mij is toen aangeboden te zoeken naar een vergelijkbare auto. Twee dagen later kwam men met een voorstel op een andere auto. Dit heb ik geweigerd omdat ik van mening ben dat als je een nieuwe auto koopt je de opties moet krijgen die je besteld heb.

Vervolgens heb ik niks meer van het bedrijf gehoord.
Eind augustus ben ik bij het bedrijf binnen gestapt, ik moest wachten en tot mijn verbazing zag ik een identieke Golf staan zoals wij besteld hebben.

Toen kwam de aap uit de mouw. De Golf die wij in november besteld hebben was geleverd met de verkeerde opties. Het bedrijf heeft ons de geleverde auto willen verkopen als een alternatief.

Aangezien ik er klaar mee was en dat mijn oude auto al door Renses verkocht was. hebben wij een elektrische Renault ZOE gekocht ( geruild tegen de auto die Renses al verkocht had)

Ook de levering van de Renault die al op voorraad was is een grote drama. Uiteindelijk hebben wij 6 weken moeten wachten op de ZOE.

Kortom, Renses heeft ons niet zo heel netjes behandeld.


Frits uit Zaandam

01-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

P

27-09-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goed zoals het hoort


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Vinkeveen

22-09-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer frustrerend. In maart Volvo besteld die medio juli/augustus zou worden geleverd. Ondanks vele contacten en toezeggingen is de auto nog steeds niet geleverd of tenminste duidelijkheid gegeven wanneer dan wel. Het kan ook anders. Mijn echtgenote heeft in maart een Audi besteld bij Maas Autogroep die in augustus zou worden geleverd. We zijn tussentijds door de verkoper zelf goed op de hoogte gehouden over de voortgang in productie en transport. Auto is conform planning in augustus geleverd met een flesje champagne erbij. Het kooptraject van haar auto hebben we beleefd als feestelijk. Het kooptraject van mijn auto als iets waarvoor je voldoende paracetamol in huis moet hebben.