Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,2
181 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
141 t/m 150 van 181 beoordelingen

richard uit Almere

27-01-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super snel zaken gedaan met thomas .
Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bedrijf gelijk een goede offerte maakt waar je gelijk tervrede mee bent.
6mnd garantie maakt dat je een extra goed gevoel hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Deejay uit Heerhugowaard

08-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

pasqual uit Heerhugowaard

08-11-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super te vreden; aardige mensen, goede koffie en snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Harlingen

08-11-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

ko uit wormerveer

26-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: wij zijn daar reuze goed ontvangen en begeleid bij de aankoop van onze nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

E.M. uit De Weere

10-10-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: wij kwamen voor de koop van een auto en werden goed en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Amsterdam

06-10-2016
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Outlander bij uw bedrijf aangeschaft;winterbanden beloofd.
Zou op stalen velg gemonteerd worden
Bij ophalen van de auto zie ik lelijk ogende velgen, volgens verkoper hoort dat zo;zo'n mooie auto met deze velgen
Ik ben geen professionele autorijder, mij is niet van te voren uitgelegd hoe deze velgen eruit zien!
Ook matje li voor groot gat en ruitensproeier defect
Moest op terugweg meteen tanken
Dit alles geeft geen prettig gevoel,niet vertellen hoe zo'n velg eruit ziet en een onnauwkeurige afleverbeurt,die mi behoorlijk geprijst is
Achteraf toch licht metalen velgen , echter wel voor €200.00
Verdient allemaal geen schoonheidsprijs!


Wendy uit Amsterdam

01-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer en fijne service, en speelplek voor de kinderen :)Qom /m/ im9i;/.m jun7u ,n b gtrcx


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Limmen

01-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een vriendelijk bedrijf.je wordt correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

30-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct, betrouwbaar en doortastend


Ja, ik beveel dit aan