Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,2
181 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,1
151 t/m 160 van 181 beoordelingen

Han uit Schagen

22-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden. Vriendelijke, correcte werknemers. Vlotte afhandeling van mijn wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerhugowaard

22-09-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf om zaken mee te doen deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerhugowaard

22-09-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf om zaken mee te doen deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

aswin uit beverwijk

17-09-2016
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: op zich goed maar kom er net achter dat de schade op de achterbumper niet goed is gedaan .
voor en achterbumper zouden opgeknapt worden vanwege krassen en los latende lak . Voor is goed gedaan maar de achterbumper is weer zoals het was bij koop dus dit is slecht gedaan of niet gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Alkmaar

03-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al diverse auto's gekocht en ben erg blij met Aad; altijd goed voor lach op mijn gezicht. Prima service en hoop nog lang auto's bij Renses te kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

han uit alkmaar

01-09-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heerlijk bedrijf dit is mijn tweede wagen hier
vriendelijk en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rijswijk

11-08-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geheel onverwacht 1 week voor onze vakantie hebben wij een auto gekocht. Er zou geprobeerd worden hem nog voor de vertrek datum af te leveren. Helaas lukte dat niet, maar tot onze stomme verbazing kwamen ze met een oplossing.
De auto werd afgeleverd op ons vakantie adres in Frankrijk.
Super service van Renses.


Ja, ik beveel dit aan

FW uit Heiloo

11-08-2016
6,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij de remmen waren de anti piep plaatjes verwijderd.
Dat zou toch niet mogen voorkomen.
Wel snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

cj uit Hellevoetsluis

11-08-2016
2,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer teleurgesteld in de behandeling welke ik gekregen heb bij de koop van mijn auto. Er is door jullie schade gemaakt aan de auto. Wat mij niet verteld is na contact had ik maar beter moeten opletten. Daarnaast hebben jullie mij ook met een defecte versnellingsbak laten weggaan. Dus service nee heb wel eens anders meegemaakt.


Richard uit Ursem

09-07-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: een zeer goed bedrijf waar je goed word geholpen met blije mensen








Ja, ik beveel dit aan