Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,4
114 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,2
81 t/m 90 van 114 beoordelingen

Wendy uit Amsterdam

01-10-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ongedwongen sfeer en fijne service, en speelplek voor de kinderen :)Qom /m/ im9i;/.m jun7u ,n b gtrcx


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Limmen

01-10-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een vriendelijk bedrijf.je wordt correct geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Vincent

30-09-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct, betrouwbaar en doortastend


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Schagen

22-09-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer tevreden. Vriendelijke, correcte werknemers. Vlotte afhandeling van mijn wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerhugowaard

22-09-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf om zaken mee te doen deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heerhugowaard

22-09-2016
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: fijn bedrijf om zaken mee te doen deskundig personeel


Ja, ik beveel dit aan

aswin uit beverwijk

17-09-2016
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: op zich goed maar kom er net achter dat de schade op de achterbumper niet goed is gedaan .
voor en achterbumper zouden opgeknapt worden vanwege krassen en los latende lak . Voor is goed gedaan maar de achterbumper is weer zoals het was bij koop dus dit is slecht gedaan of niet gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Alkmaar

03-09-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb al diverse auto's gekocht en ben erg blij met Aad; altijd goed voor lach op mijn gezicht. Prima service en hoop nog lang auto's bij Renses te kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan

han uit alkmaar

01-09-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: heerlijk bedrijf dit is mijn tweede wagen hier
vriendelijk en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Rijswijk

11-08-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Geheel onverwacht 1 week voor onze vakantie hebben wij een auto gekocht. Er zou geprobeerd worden hem nog voor de vertrek datum af te leveren. Helaas lukte dat niet, maar tot onze stomme verbazing kwamen ze met een oplossing.
De auto werd afgeleverd op ons vakantie adres in Frankrijk.
Super service van Renses.


Ja, ik beveel dit aan