Beoordelingen Autobedrijf Renses-Online

8,3
96 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8,2
81 t/m 90 van 96 beoordelingen

Wout uit Hem

10-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezocht naar een vrij nieuwe gebruikte Subaru.
Deze bij jullie on line gevonden en daarna prima geholpen door dhr.Renses.


Ja, ik beveel dit aan

h uit noordbroek

10-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Bergen

10-06-2016
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: MMC B.V.


Ja, ik beveel dit aan

kees uit roggel

10-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Tiemen uit Monster

10-06-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg fijn geholpen. Heel erg veel vertrouwen in de klant en bied veel mogelijkheden met auto's proef te rijden. Benadering kwam op ons heel prettig over. Vrijblijvend en toch paraat en behulpzaam. De achteraf service is ook perfect. Snel en goed geholpen met probleempjes.


Ja, ik beveel dit aan

john uit heerhugowaard

09-06-2016
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto die ik gekocht heb heeft wel een mankement. De prijs was er wel naar. Maar toch verwacht je dat ook een goedkope auto goed functioneerde. Ook het overschrijven ging niet soepel.


gc uit koedijk

09-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij zonder positief


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Limmen

09-06-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Gekomen voor een beurt aan mijn V60 D6, winterbanden weer netjes terug gewisseld. Verder had ik geen opmerkingen aan mijn auto. Zomerbanden slijten extreem snel, maar hier kan de garage niet zoveel aan doen; maar wordt de knip niet vorlijk van.


Ja, ik beveel dit aan

Stefano uit Heerhugowaard

08-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Den Helder

02-06-2016
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Al jaren rijden we met de tucson v6 toen nog in Den Helder gekocht, op uitnodiging puzzel rally tocht gereden, leuk om op een andere wijze West Friesland te ervaren. Super dag, leuk georganiseerd.
Jammer maar begrijpelijk dat de Molenaar het wel te veel gepasrkeerde auto's vond ondanks dat we keurig in de Berm parkeerde.


Ja, ik beveel dit aan