Beoordelingen Autobedrijf R.F. de Wit

9,6
17 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Tiffany uit Delft

29-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ,,Wegens gezinsuitbreiding kochten wij op advies van eigenaar Rob de Wit een ontzettend goede en leuke auto"


Ja, ik beveel dit aan

herman uit westervoort

29-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Biddinghuizen

04-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb tijd terug auto gekocht bij dit bedrijf. Van tevoren geïnformeerd naar de staat van de auto en er was al gekeken naar de bekende kwaaltjes van het voertuig en nieuwe onderdelen geplaatst, dus was heel fijn. 2 maanden later ging mijn turbo kapot, ik heb dit gemeld en hier werd goed mee omgegaan. Dit defect werd door RFdewit voor mij opgelost en verholpen(garantie). Nu rijd de auto weer als een zonnetje en ben ik er zeer tevreden over!! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Leny uit Capelle aan den IJssel

08-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag mn auto gebracht, weer bedankt Rob super snelle en goede service !!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Delft

08-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed! Luisterden erg goed naar mijn wensen en mogelijkheden. Hierdoor een auto kunnen kopen waar ik zeker veel KM Plezier aan ga beleven. Tijdens de proefrit merkten ze nog dat de achterremlicht het niet meer deed! Direct vervangen, heel blij mee! Ik raad iedereen aan om hier zijn auto aan te schaffen! Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Krimpen ad IJssel

19-04-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Perfecte service. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden. Voor mij geen ander meer. Bij aflevering wordt je auto helemaal gereinigd. Vervangend vervoer geen probleem. Ruim tweemaal voordeliger dan de concurrent.


Ja, ik beveel dit aan

cjb uit Delft

15-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Denken met de klant mee. Uitstekende service. Erg blij met mijn renault megane bedankt rf de wit auto's


Ja, ik beveel dit aan

Ronald en Angeline uit Capelle aan de greppel

09-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Altijd goed geholpen wanneer je ook langs komt.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Anraad

03-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Mandy uit Capelle aan den ijssel

26-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn auto hier gekocht. Top service zowel bij de showroom als de garage!


Ja, ik beveel dit aan