Beoordelingen Autobedrijf R.F. de Wit

9,6
22 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Nathalie uit ROTTERDAM

13-04-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele goede service! Er word ruim de tijd genomen om je wensen te bespreken. Aardige mensen. Heel erg blij met mijn Ford Fiesta!! Is er iets mis dan bel ik en ik kan dezelfde dag langskomen! Gelukkig heb ik een goede auto en is het niet nodig geweest haha!! Ga zo door Rob!


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Schiedam

29-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hadden wij maar eerder deze garage ontdekt, maar door aankoop van een occasion bij Robbie jr. krijg je ook te maken met de garage.
Fijne hartelijke mensen zijn het, bij de dealer betaal je de receptie de werkplaatschef en de monteur. Hier niet, top service kan niet anders zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Sprang-Capelle

09-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed bedrijf en een prima service net een paar dagen geleden een ford fiesta gekocht en hij rijd super met 3 maanden garantie en netjes gepoetst kan hij er wel lang tegen aan


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Schiedam

29-11-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na veel auto's bekeken te hebben in de omgeving Rotterdam. Echt het slechtste van het slechtste gezien! Uitgekomen bij R.F. De Wit zeer klantvriendelijk iets wat bij alle andere bedrijven ver te zoeken was. De test rit mag je zelf ipv met een opdringerige verkoper doen zo als het hoort natuurlijk!! Nu inmiddels een half jaar in het bezit van de Hyundai Getz! Wij zijn zeer tevreden en komen in de toekomst zeker terug!!


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Rhoon

31-10-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige ervaring tot nu toe, prima service en geen autohandel verkoop praatjes. Mag rustig alles bekijken en vragen zonder verplichtingen. Auto wordt netjes afgeleverd met garantie.


Ja, ik beveel dit aan

Tiffany uit Delft

29-07-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: ,,Wegens gezinsuitbreiding kochten wij op advies van eigenaar Rob de Wit een ontzettend goede en leuke auto"


Ja, ik beveel dit aan

herman uit westervoort

29-07-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goede service en klantvriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Biddinghuizen

04-07-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heb tijd terug auto gekocht bij dit bedrijf. Van tevoren geïnformeerd naar de staat van de auto en er was al gekeken naar de bekende kwaaltjes van het voertuig en nieuwe onderdelen geplaatst, dus was heel fijn. 2 maanden later ging mijn turbo kapot, ik heb dit gemeld en hier werd goed mee omgegaan. Dit defect werd door RFdewit voor mij opgelost en verholpen(garantie). Nu rijd de auto weer als een zonnetje en ben ik er zeer tevreden over!! Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Leny uit Capelle aan den IJssel

08-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vandaag mn auto gebracht, weer bedankt Rob super snelle en goede service !!


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Delft

08-05-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed! Luisterden erg goed naar mijn wensen en mogelijkheden. Hierdoor een auto kunnen kopen waar ik zeker veel KM Plezier aan ga beleven. Tijdens de proefrit merkten ze nog dat de achterremlicht het niet meer deed! Direct vervangen, heel blij mee! Ik raad iedereen aan om hier zijn auto aan te schaffen! Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan