Beoordelingen Autobedrijf Rick van Lierop

8,8
99 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Peter uit Tuitjenhorn

30-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Welnu ,nadat ik mijn auto had opgehaald lkkr wezen sturen lekker kilometers gemaakt enz.
Maar telkens als ik voor een stoplicht of in een file stond rook ik een vreemde geur die leek op olie lekkage ben er mee terug gegaan en er bleek een keerring te zijn die lekte afspraak gemaakt en ze hebben alles verholpen zonder gedoe
Ik zeg TOPSERVICE 👍 grtjs een tevreden peet


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Tuitjenhorn

06-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onlangs een auto geruild , 3 maanden in een auto gereden waar ik achteraf wat spijt van had ik vond bij Rick de auto wat ik graag wou , ik ben gaan kijken en ik was verloren rick het verhaal uitgelegd en ik vind de manier openheid ( over de auto die ik graag wilde) tot aan de aflevering van de auto ,dat heb ik als zeer prettig ervaren alles wordt gedaan om je met een goed gevoel , met je nieuwe auto te gaan rijden nogmaals TOPSERVICE daar

Peter
Tuitjenhorn


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Amsterdam

24-07-2018
6,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hallo
Vorig jaar een Mercedes clk 200 k bij deze garage gekocht, meeneemprijs was al aan de max van de waarde en garantie zou een slordige 600 euro extra zijn wat naar mijn mening teveel geld is voor 6 maanden garantie. Mercedes dealer zou op kosten van Rick de cpu opnieuw iets inleren omdat er een nieuw onderdeel geplaatst was. Dealer vond ook een vacuumslang lek, werd door Rick gemaakt. 2 maanden later zelfde storing....was bij de reparatie en slang was op een vreemde plek gescheurd. Met tape gerepareerd door Rick. 2 maanden later...zelfde motorstoring... Zelf gekeken en idd...tape gescheurd. Zelf nu goed vervangen (slangenklem gebruikt, ontbrak) Nu weer dezelfde melding...een andere vacuumslang verrot! Dit keer niet een die makkelijk te vervangen is....pffff De banden die nog makkelijk een jaartje mee konden waren ook binnen 3000km al helemaal op. Kortom....miskoop!! De dure garantie had hierbij ook niet geholpen aangezien de tijd daarvoor allang voorbij is. Feit is dat ik vanaf aankoop en slechts 3.500 km na aankoop nog steeds met problemen zit en nu de kosten krijg. Fijne auto maar slecht nageken voor verkoop en daardoor een miskoop voor mij. Eigen schuld dikke bult? Mischien...was de garantieprijs redelijker geweest dan was ik binnen garantie achter al deze vage problemen gekomen en niet voor de kosten. Volgende mercedes bij mn oude autoverkoper. Garantie vanaf een aankoop vanaf 4500 euro en vakman. Sorry Rick, je laat een steek vallen door garantie te duur als extra te verkopen op een auto van 7000 euro.
Ron


Peter uit Hoorn

25-06-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi , Rick Ik ben nog steeds uiterst tevreden met mijn aanschaf van de Jaguar x-type vorig jaar . De nieuwe APK koste mij slechts 110,00 . Top aankoop gedaan en de auto doet wat hij moet doen , geen problemen en de reactie’s zijn zeer positief. De meeste mensen schatten de auto veel duurder in. Inmiddels originele Jaguar 17 inch velgen aangeschaft , staat wel beter dan de ( originele ) wieldoppen. Kortom , de aanschafprijs was goed , het contact met jou verliep prima . Top autobedrijf . Een echte aanrader voor wie een degelijke & betrouwbare auto zoekt !


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoorn

25-06-2018
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hoi , Rick Ik ben nog steeds uiterst tevreden met mijn aanschaf van de Jaguar x-type vorig jaar . De nieuwe APK koste mij slechts 110,00 . Top aankoop gedaan en de auto doet wat hij moet doen , geen problemen en de reactie’s zijn zeer positief. De meeste mensen schatten de auto veel duurder in. Inmiddels originele Jaguar 17 inch velgen aangeschaft , staat wel beter dan de ( originele ) wieldoppen. Kortom , de aanschafprijs was goed , het contact met jou verliep prima . Top autobedrijf . Een echte aanrader voor wie een degelijke & betrouwbare auto zoekt !


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Haarlem

20-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne en nuchtere mensen. Ik heb er een tweedehands auto gekocht en heb de deal en de service als heel prettig ervaren.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hippolytushoef

12-05-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend geholpen ,klantvriendelijk leuk bedrijf ruim assortiment !


Ja, ik beveel dit aan

Roos uit Breezand

25-04-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima.
Alles is snel geregeld.


Ja, ik beveel dit aan

Andrea uit Veldhoven

17-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanrader !
Heel klantvriendelijk.
Heb nu prachtige Volkswagen New Beetle facelift model !


Ja, ik beveel dit aan

Ron

14-04-2017
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: net een nieuwe auto afgeleverd gekregen. Het ziet er allemaal prima uit.


Ja, ik beveel dit aan