Beoordelingen Autobedrijf Ridorff

9,1
34 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
  • Klantvriendelijkheid 9,4
  • Bereikbaarheid 9,2
1 t/m 10 van 34 beoordelingen

Leonie

04-05-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: super vakmanschap tegen eerlijke prijs. Dat wat het is het, niet meer en niet minder. Ik ben al jaren vaste klant na menige teleurstellingen gehad te hebben bij andere garages.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij bezitten 2 klassieke citroen's en dit bedrijf combineert onderhoud en reparaties van moderne en klassieke voitures.
Gezien de jonge leeftijd van de eigenaar zijn wij héél tevreden dat we met onze oldtimers hier terecht kunnen!


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Baarlo

20-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Inez uit Meers

06-04-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-03-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Lou uit Schimmert

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk,duidelijke afspraken over reparatie en deskundige prijsafspraken .Je kunt er altijd terecht voor een vraag of kleine reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Valkenburg

24-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle afhandeling van het probleem


Ja, ik beveel dit aan

Sef.Rameckers uit Schin op Geul

21-01-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

L. uit Nieuwstadt

05-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed tot zeer goed. Flexibel en klant vriendelijk en altijd een (vrijblijvend) deskundig advies.


Ja, ik beveel dit aan

yvonne uit Berg en Terblijt

27-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijn bedrijf, goede en snelle service, kundig en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan