Beoordelingen Autobedrijf Rijnders

9,2
70 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 70 beoordelingen

Kars uit Renswoude

03-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Rijnders heeft mij 5 weken lang supergoed geholpen in de zoektocht naar een andere auto. Dankzij een hoop geduld en regelmatig contact heb ik een prachtige auto gevonden! Zulke goede service zie je haast nergens meer!


Ja, ik beveel dit aan

Ren uit Zaandam

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Spontaan binnengelopen. Netjes ontvangen door pa Rijders en vriendelijk geholpen door de zoon. Bood een proefrit aan zonder afspraak en vervolgens vlot en correct de verkoop afgehandeld.
Mooi en netjes pand. Zeer keurige auto’s. Zou hier weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoeven

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je word er normaal en netjes als klant behandelt.
De mensen hebben kennis van zaken en ze hebben eigenlijk alleen maar nette auto's in de showroom staan.
Toen we de auto op wilde gaan halen zijn we met onze oude auto gestrand. Rijnders was zo vriendelijk om ons op te halen en hebben de auto daarna nog bij ons thuis gebracht.
Zowel de koop als de service zijn keurig uitgevoerd.
Ook de gemaakte afspraken mbt de aankoop zijn allemaal nagekomen.
Bedankt nog Tim.


Ja, ik beveel dit aan

Ymkje uit Harderwijk

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig geholpen door Tim.
Ruime openingstijden.Vakkundig en verstand van zaken. Eerlijke verkoper. Mooie auto gekocht en we zijn wederom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Renswoude

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Ruime openingstijden. Halen je op als je stil staat en zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Tevens hebben ze mij goed geholpen met de verkoop van de auto auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Alphen aan den Rijn

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, zeer deskundig veel
Verstand van zaken.

Heb daar een hele mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Oosterhout

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf levert een goede service en is eerlijk over wat ze aanbieden tegen een goede prijs. 1 week na aanschaf was er nog een klein mankement aan de auto en die werd direct zonder problemen opgelost, super!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Rensoude

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen!
Super blij met onze Clio.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Groningen

01-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 heb ik een BMW 525i uit 1992 bij Rijnders gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen door Tim Rijnders. Ze hebben een prachtige showroom en nette werkplaats. Ik heb de BMW destijds in Utrecht door de ANWB laten keuren, ook daar deden ze niet moeilijk over. Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage en/of een goede occasion, zoek dan niet verder. Hier moet je zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Spanbroek

23-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk contact met Jan Rijnders.
Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit.
Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund.
Ga zo door zou ik zeggen.


Ja, ik beveel dit aan