Beoordelingen Autobedrijf Rijnders

9,2
74 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Hans uit Barneveld

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Medio december 2018 een Renaut Twingo gekocht. Ik heb bewust een paar maandjes gewacht met het schrijven van een review omdat dit mijn eerste ervaring met Autobedrijf Rijnders was, maar ik heb nu wat meer ervaringen opgebouwd.

Het eerste bezoek was uitermate vriendelijk, geen opdringerige verkooppraktijken. De aanschaf en de aflevering verliepen vlot en volgens afspraak. Aangezien ik niets had in te ruilen werd ik zelfs netjes thuis opgehaald.

Na aflevering moest er nog een klein lakprobleempje worden opgelost (was mij bekend), ook dit naar volle tevredenheid opgelost terwijl ik ook nog een vervangende auto meekreeg.

Onlangs (na het rijden van ongeveer 2500km), als iemand met 2 linkerhanden, nog even langs geweest om vloeistofpeilen te controleren, dit kon a la minute en werd met alle liefde gedaan.

Kortom een leuk bedrijf met een mooie showroom en een dito werkplaalts, men is er hier niet op uit om de klant zo snel mogelijk iets te verkopen. Nee, men is hier oprecht bezig een langdurige relatie met de klant op te bouwen. Hulde voor het gehele bedrijf, ook het werkplaatspersoneel niet te vergeten.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Maastricht

09-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en eerlijke prijs. Wij zijn hier perfect geholpen en geadviseerd door Jan en Tim, zeer tevreden met onze Kia Sportage.


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Oosterhout

09-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer gemoedelijke bedrijf.
Waar men nog vertrouwen heeft in zijn klant.
Prijs van de BMW X3 was zeer concurrerend.
Het gesprek liep gemoedelijk en niet opdringerig. De inruilprijs van mijn BMW 520 was naar verwachting.
Afhandeling van papieren was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Sokol uit Tjerkwerd

13-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mij eerst bezoek bij Reinders, maar je voelt dat als je al lang kent meneer Renders.
Dan als klant heb je meteen een lekker gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

Kars uit Renswoude

03-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Autobedrijf Rijnders heeft mij 5 weken lang supergoed geholpen in de zoektocht naar een andere auto. Dankzij een hoop geduld en regelmatig contact heb ik een prachtige auto gevonden! Zulke goede service zie je haast nergens meer!


Ja, ik beveel dit aan

Ren uit Zaandam

30-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Spontaan binnengelopen. Netjes ontvangen door pa Rijders en vriendelijk geholpen door de zoon. Bood een proefrit aan zonder afspraak en vervolgens vlot en correct de verkoop afgehandeld.
Mooi en netjes pand. Zeer keurige auto’s. Zou hier weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Hoeven

15-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je word er normaal en netjes als klant behandelt.
De mensen hebben kennis van zaken en ze hebben eigenlijk alleen maar nette auto's in de showroom staan.
Toen we de auto op wilde gaan halen zijn we met onze oude auto gestrand. Rijnders was zo vriendelijk om ons op te halen en hebben de auto daarna nog bij ons thuis gebracht.
Zowel de koop als de service zijn keurig uitgevoerd.
Ook de gemaakte afspraken mbt de aankoop zijn allemaal nagekomen.
Bedankt nog Tim.


Ja, ik beveel dit aan

Ymkje uit Harderwijk

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig geholpen door Tim.
Ruime openingstijden.Vakkundig en verstand van zaken. Eerlijke verkoper. Mooie auto gekocht en we zijn wederom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Renswoude

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Ruime openingstijden. Halen je op als je stil staat en zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Tevens hebben ze mij goed geholpen met de verkoop van de auto auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Alphen aan den Rijn

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, zeer deskundig veel
Verstand van zaken.

Heb daar een hele mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.


Ja, ik beveel dit aan