Beoordelingen Autobedrijf Rijnders

9,2
67 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Ymkje uit Harderwijk

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig geholpen door Tim.
Ruime openingstijden.Vakkundig en verstand van zaken. Eerlijke verkoper. Mooie auto gekocht en we zijn wederom zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Renswoude

23-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service. Ruime openingstijden. Halen je op als je stil staat en zorgen dat je zo snel mogelijk weer op weg bent. Tevens hebben ze mij goed geholpen met de verkoop van de auto auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Alphen aan den Rijn

07-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, zeer deskundig veel
Verstand van zaken.

Heb daar een hele mooie auto gekocht waar ik heel blij mee ben.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Oosterhout

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het bedrijf levert een goede service en is eerlijk over wat ze aanbieden tegen een goede prijs. 1 week na aanschaf was er nog een klein mankement aan de auto en die werd direct zonder problemen opgelost, super!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Rensoude

05-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ontzettend goed geholpen!
Super blij met onze Clio.


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Groningen

01-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eind 2016 heb ik een BMW 525i uit 1992 bij Rijnders gekocht. Ik ben vriendelijk geholpen door Tim Rijnders. Ze hebben een prachtige showroom en nette werkplaats. Ik heb de BMW destijds in Utrecht door de ANWB laten keuren, ook daar deden ze niet moeilijk over. Als je op zoek bent naar een betrouwbare garage en/of een goede occasion, zoek dan niet verder. Hier moet je zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Edward uit Spanbroek

23-05-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk contact met Jan Rijnders.
Auto (BMW 335 cabrio) zag er keurig netjes uit.
Inruil besproken en een paar dagen later kon ik de auto al ophalen.
Alles volgens afspraak geregeld.
Een verademing ten opzichte van veel grote(re) merkdealers waar veelal een standaard verkoopverhaal wordt opgedreund.
Ga zo door zou ik zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Bart

12-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

N. uit Wageningen

26-01-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Rij nu al bijna een maandje met mijn polo en ben er nogsteeds iedere dag erg blij mee! We werden zeer netjes en eerlijk behandeld bij dit autobedrijf. Ondanks de blunder van het jaar (haha) super goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

03-10-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen en goede service: toen ik vanwege een wijziging van werkafspraken mijn auto niet kon komen brengen, boden ze aan mijn auto op te halen en ook weer terug te brengen. Ik was er goed mee geholpen, nogmaals bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan