Beoordelingen Autobedrijf Rob Boerema

9,2
159 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 159 beoordelingen

Joke uit Meeden

19-02-2017
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen, gratis leenauto, kundige reparatie. Telefonische bereikbaarheid aan het einde van de dag mag wel wat beter.


Ja, ik beveel dit aan

C.W.F. uit Eerste Exloërmond

26-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij werden goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

jaap uit rolde

23-01-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: zeer goede persoonlijk ontvangst. Auto beoordeeld en een inschatting gemaakt van de kosten. Bij aflevering van mijn wagen stond er een leenauto klaar, warmgedraaid!!!
Reminder per SMS dat de wagen klaar was. Bij andere garages vaak zelf moeten bellen. Bij het ophalen uitleg over de factuur/ Zeer professioneel en geen overbodige verhalen achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Gieten

08-01-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima garage, wordt snel geholpen, het ziet er allemaal erg nieuw en professioneel uit en de eigenaar is heel aardig!


Ja, ik beveel dit aan

Roelina uit Assen

26-12-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima geholpen,kwam met pech te staan.Hebben mij geholpen hierbij. Super


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit Nooitgedacht

23-12-2016
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima bedrijf, klantvriendelijk en professioneel


Ja, ik beveel dit aan

technisch bureau uit Veenhuizen

13-12-2016
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onlangs onze VW Transporter en Jeep Grand Cherokee bij ROB gebracht voor diverse werkzaamheden. Het zijn al oude wagens maar voor ons nog waardevol. Rob is iemand die creatief met je meedenkt om de kosten in verhouding te houden met de leeftijd en staat van de auto, en toch de auto's weer perfect rijdend en veilig op de weg te krijgen. Uitstekend bedrijf !!


Ja, ik beveel dit aan

Adam uit Gieten

06-12-2016
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Appie uit GIETEN

01-12-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Gràndioos: klantgericht, secuur, duidelijk, geen verborgen posten, meedenken met de klant, hulpvaardig en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Gieten

25-11-2016
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik heb tot op heden louter positieve ervaringen met Rob opgedaan.


Ja, ik beveel dit aan