Beoordelingen Autobedrijf Rob Boerema

9,2
237 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
221 t/m 230 van 237 beoordelingen

Ubel en Froukje uit Gieten

07-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf die laat zien, waar een klein bedrijf groot ik kan zijn.
Hier ben je geen nummer, maar je wordt serieus als klant behandeld of je nu een vrouw of een man bent.


Ja, ik beveel dit aan

marlon

30-09-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren voorhet eerst hier geweest. Opvallend was de vriendelijke ontvangst, nette schone werkplaats, gratis vervangende auto. Ben keurig gebeld na de inspectie en over de te vervangen onderdelen.
Ben vandaag nagebeld door Rob zelf om te vragen of alles naar tevredenheid is verlopen.
Ik rij in een speciale auto ( 300c touring hemi V8) en denk nu de garage gevonden te hebben die mijn auto de juiste aandacht geeft.


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Gieten

29-09-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar, duidelijk in overleg en bijzonder vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Gieten

28-09-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundige en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Annen

21-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positief.


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Spier

13-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke bediening.
Innovatieve Ondernemer.
Ronden gewerkte uren af naar beneden.
Kortom; eens een keer geen oplichter..


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Buinen

29-08-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht autobedrijf dat qua technische kennis en ervaring bovengemiddeld presteert. Tel daarbij op dat de prijs/kwaliteitverhouding ook in orde is en je blijft vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan

Arend Jan

29-08-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een jaar of 10 geleden vanwege mijn eerste Jeep op zoek gegaan naar garage die onderhoud/reparatie/APK kon uitvoeren, bij Rob terecht gekomen en dat is zo gebleven... en dat zal zijn reden wel hebben: vooraf overleg, uitvoeren wat benodigd is, normale facturen.


Ja, ik beveel dit aan

Frank Jan uit Veendam

22-08-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij Rob krijg je (meer dan) dealer-kwaliteit tegen uiterst scherpe tarieven. Al 10 jaar onderhoud hij mijn Chrysler(s) met de best denkbare deskundigheid tegen de meest voordelige prijs/kwaliteit verhouding. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

roel uit stadskanaal

28-07-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer accuraat, vriendelijk en uitmuntende zorg in afwerking


Ja, ik beveel dit aan