Beoordelingen Autobedrijf Rob Boerema

9,2
240 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
221 t/m 230 van 240 beoordelingen

Willem uit Zuidlaren

28-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel ik als mijn dochter zijn zeer tevreden over het autobedrijf Rob Boerema. Niet alleen goed contact met eigenaar, maar ook met de medewerkers. Wordt altijd goed en deskundig geholpen, ook even voor kleinigheid tussendoor. We hebben meerdere auto's bij Rob in onderhoud. Ook van mensen rondom mij, die ook bij Rob zijn, krijg ik vaak zeer positieve reacties.


Ja, ik beveel dit aan

Gerry uit Vries

24-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Gasselte

08-10-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zowel mijn camper Hymer Fiat Ducato) als mijn VW Passat zijn al jaren in onderhoud bij Rob en zijn mannen. De kwaliteit en de service zijn boven alle twijfel verheven. Heerlijk in een klein bedrijf met veel oog voor de klant en tegen een zeer redelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Ubel en Froukje uit Gieten

07-10-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een bedrijf die laat zien, waar een klein bedrijf groot ik kan zijn.
Hier ben je geen nummer, maar je wordt serieus als klant behandeld of je nu een vrouw of een man bent.


Ja, ik beveel dit aan

marlon

30-09-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gisteren voorhet eerst hier geweest. Opvallend was de vriendelijke ontvangst, nette schone werkplaats, gratis vervangende auto. Ben keurig gebeld na de inspectie en over de te vervangen onderdelen.
Ben vandaag nagebeld door Rob zelf om te vragen of alles naar tevredenheid is verlopen.
Ik rij in een speciale auto ( 300c touring hemi V8) en denk nu de garage gevonden te hebben die mijn auto de juiste aandacht geeft.


Ja, ik beveel dit aan

Gina uit Gieten

29-09-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer betrouwbaar, duidelijk in overleg en bijzonder vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Gieten

28-09-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer kundige en vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Annen

21-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar positief.


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Spier

13-09-2011
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke bediening.
Innovatieve Ondernemer.
Ronden gewerkte uren af naar beneden.
Kortom; eens een keer geen oplichter..


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Buinen

29-08-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantgericht autobedrijf dat qua technische kennis en ervaring bovengemiddeld presteert. Tel daarbij op dat de prijs/kwaliteitverhouding ook in orde is en je blijft vaste klant.


Ja, ik beveel dit aan