Beoordelingen Autobedrijf Roelfsema B.V.

9,5
32 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 32 beoordelingen

F uit Schoonoord

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Emmen

20-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lastige elektrische storing in de auto. Perfect op de hoogte gehouden over de voortgang, perfect behandeld en uiteraard opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Herre uit Vries

12-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Leek

02-07-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top zaak! Eindelijk weer een autobedrijf die de tijd voor je neemt, persoonlijke belangstelling heeft en je graag wil helpen. Ze hebben me geholpen toen m'n Volvo het liet afweten een aantal dagen voordat ik ermee naar Frankrijk zou tuffen. Niemand kon me op korte termijn helpen. Maar een belletje met Roelfsema was genoeg. Auto gerepareerd binnen 2 dagen(!) en alles exact volgens afspraak afgehandeld. Geen vervelende verassingen en super heldere communicatie. Ze hebben er een vaste klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Annen

21-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom op vrijdagmiddag met een wat vage klacht over het functioneren van mijn Volvo binnen. Zonder lang te hoeven wachten, met een kop koffie, wordt het probleem onderzocht, gevonden en verholpen. Hulde aan het bedrijf, de medewerkers in het bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Gieten

10-12-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een garage waar ze je nog kennen als je binnen komt lopen. Er wordt altijd gedacht in oplossingen om mij mobiel te houden. Geen moeite is ze er te veel als je even spontaan langskomt met een dingetje.


Ja, ik beveel dit aan

Eisse uit Zuidlaren

17-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne garage, je wordt goed geholpen, mensen denken met je mee. Wat niet meteen vervangen behoeft te worden wordt door de mensen van de garage aangegeven maar de keuze is en blijft aan de eigenaar. Ook als je een oudere Volvo V70 zoals wij rijden wordt er met je meegedacht. Dat geeft je een goed en vertrouwd gevoel.


Ja, ik beveel dit aan

J

15-07-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima bedrijf ,komt afspraken na,en levert kwaliteit.


Ja, ik beveel dit aan

jans uit assen

31-03-2014
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak is afspraak. Problemen/klachten worden serieus genomen en opgelost. Hier is de klant nog klant. Duidelijk uitleg van/over reparatie


Ja, ik beveel dit aan

Nijs uit Utrecht

06-01-2014
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ging na kerst even langs met mijn 850R om het airbaglampje te laten resetten. Dit was gaan branden door een foutje van mij bij het demonteren van het dashboard. Werd onmiddellijk geholpen, mocht in de werkplaats meekijken en de monteur heeft meteen maar alle foutcodes uitgelezen (gelukkig geen). Ondertussen vermaakte mijn zoontje zich prima met de speelgoedautootjes in de showroom. Toen ik wilde afrekenen werd dit beleefd geweigerd: service van de zaak! Hulde.


Ja, ik beveel dit aan