Beoordelingen Autobedrijf Roelfsema B.V.

9,5
37 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 37 beoordelingen

Niek uit Veendam

03-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze bestaan nog! Autobedrijven waarbij je het gevoel hebt dat je eerlijk en vakkundig geholpen wordt. Mijn Volvo V70 (met respectabel kilometeraantal) werd in de garantieperiode voorzien van een compleet nieuwe koppeling. Deze mensen staan volledig achter het product dat ze verkopen.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Haren

02-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jean-Paul uit Groningen

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Drouwen

29-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben nu 2 keer zonder afspraak langsgekomen met een Volvo V50. In beide gevallen werd ik zonder overdreven vriendelijkheid gewoon menselijk te woord gestaan en onmiddellijk geholpen. Het was de schade afdeling zelfs niet teveel moeite direct de gehele achterbumper los te maken om een sensor te controleren en weer vast te zetten. Een prima en vakkundig bedrijf dat ik een ieder van harte kan aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Bart

27-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Sympathieke eigenaar die faire prijs voor inruilauto geeft en vraagt voor nieuwe auto. Goed gevoel overgehouden aan aankoop van onze Volvo V60. ‘Dorpse’ garage en niet zo gelikt als de ‘echte’ dealer. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

F uit Schoonoord

02-06-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Emmen

20-10-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Lastige elektrische storing in de auto. Perfect op de hoogte gehouden over de voortgang, perfect behandeld en uiteraard opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Herre uit Vries

12-09-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Leek

02-07-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top zaak! Eindelijk weer een autobedrijf die de tijd voor je neemt, persoonlijke belangstelling heeft en je graag wil helpen. Ze hebben me geholpen toen m'n Volvo het liet afweten een aantal dagen voordat ik ermee naar Frankrijk zou tuffen. Niemand kon me op korte termijn helpen. Maar een belletje met Roelfsema was genoeg. Auto gerepareerd binnen 2 dagen(!) en alles exact volgens afspraak afgehandeld. Geen vervelende verassingen en super heldere communicatie. Ze hebben er een vaste klant bij!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Annen

21-02-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kom op vrijdagmiddag met een wat vage klacht over het functioneren van mijn Volvo binnen. Zonder lang te hoeven wachten, met een kop koffie, wordt het probleem onderzocht, gevonden en verholpen. Hulde aan het bedrijf, de medewerkers in het bijzonder.


Ja, ik beveel dit aan