Beoordelingen Autobedrijf Roetert BV

8,8
91 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 91 beoordelingen

Joyce uit Apeldoorn

23-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mercedes 190 bwjr 1992 hij sloeg steeds af een oldtimer waar veel garages denken laat maar oude auto
Bij Roetert voel je het vakmanschap zij komen met een oplossing en in inmiddels rijd hij weer als een zonnetje


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apeldoorn

23-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Renault liep op drie poten OJE nauw binnen tien minuten opgelost
De Chef monteur weet van aanpakken


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Apeldoorn

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn geholpen bij de aankoop van een opel corsa voor mijn schoonmoeder .
Perfecte aflevering van een tweedehands auto.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Dronten

02-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn geholpen, alle tijd, vriendelijk en er wordt oprecht meegedacht. Mooie en goede auto voor een scherpe prijs gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Amsterdam

02-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurig bedrijf ik heb mijn duitse Citroen en de auto van mijn vrouw ingeruild en 2 auto’s terug gekocht zeer goede service en je voelt de oprechtheid echt een aanrader als u een gebruikte auto koopt! Robert


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Nibbixwoud

21-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een goede auto voor rolstoel vervoer kwam mijn zoon met garage Roetert uit Loenen aanzetten. Voor ons niet direct om de hoek van de deur, wij wonen in Nibbixwoud. Mijn keus was de VW Caddy, echter de Crysler Voyager sprak mij meer aan. Dus met Roetert gebeld en werd door verbonden met Robert. Uitgelegd dat mijn interesse naar de Crysler uitging en of de auto tot zaterdag gereserveerd kon worden. Echter gezien we bij aankoop de auto wilde we de auto gelijk meenemen. Dat hield in dat men twee dagen had om dit te realiseren, wel dat was geen probleem! Zaterdag met vrouw, zoon en zijn vrouw afgereisd naar Loenen. Daar werden door Robert met koffie ontvangen. Ondertussen werd de auto gereed gemaakt voor een proefrit. Dat alles verliep gladjes. Na het bespreken van de verdere details van aankoop. De auto werd door Robert afgetankt, en wij terug naar Nibbixwoud, die rit was een feestje. Al met al een top afwikkeling. Wij kunnen niets anders zeggen dan een dikke 10 voor garage Roetert en alle medewerkers, vooral betreffende het meedenken en afwikkelen betreffende alle zaken betreffende de aankop.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Apeldoorn

04-12-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De chef monteur heeft alles gedaan om mijn oldtimer weer op de weg te krijgen.
Ouderwets vakmanschap


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Apeldoorn

12-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto van mijn zwager laten herkeuren bij garage Roetert.
Namelijk geen vetrouwen in de zogenaamde citroen specialist in Brabant .
Nauw gelukkig maar de veiligheid was in het geding remmen achter slecht.
Rudie de monteur heeft mij weer op veilig op weg geholpen.
Roetert is voor ons een betrouwbare garage .


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Apeldoorn

03-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij Roetert.
Dik tevreden alleen zij worden steeds drukker op tjd afspreken is de beste optie.
Net weer mijn auto apk laten keuren .
Bedankt beste vakmensen .
Leo


Ja, ik beveel dit aan