Beoordelingen Autobedrijf Roetert BV

8,3
45 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Anke uit Alnere

22-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwam met de trein .....werd van station gehaald .....kon niet pinnen.....naar postkantoor gereden auto op naam zetten ....en geld pinnen .....kon ook niet .....uiteindelijk afgesproken 200 aanbetaald ..kreeg de auto mee en mocht thuis de rest over maken .........geweldig dat er nog mensen met vertrouwen bestaan .......vijf dagen later accuprobleem ......kon in mijn woonplaats zo een nieuwe ophalen ....en het autootje rijd weer ........ik vind hem top grieten anke


Ja, ik beveel dit aan

Kale

21-01-2017
1,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Je word vriendelijk geholpen.

Valt wel op in de resensies dat er steeds wat mankeert met gekochte auto's ondanks afleverbeurt ect..

Echter binnen anderhalve maand na aanschaf van auto een rits grote gebreken met hoge kosten!
Bedrijf wilde niet tegemoet komen in de kosten.
Om kosten te besparen auto teruggebracht en oude weer meegenomen.
Nog steeds vriendelijk maar verder geen interesse.
Zou ook vriendelijk blijven als ik een auto terug nam voor zelfde bedrag maar wel met vernieuwingen.
Oude auto bleek een lekke band te hebben, werd niet gerepareerd maar alleen opgepompt.
Verder tank zo goed als leeg.
En klap op de vuurpijl zagen we bij thuiskomst nieuwe schade over 2 deuren.
Gezien we auto weer kwijt konden voor zelfde bedrag bij een ander bedrijf, geen verdere stappen ondernomen!

Wat begon als iets positiefs, is geƫindigd in een nare onbetrouwbaar ervaring.



Thijs uit Deventer

17-01-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijk en oprecht. Klantvriendelijk.Garantie wordt gegeven met service. 3 autos hier gekocht en wordt zeker een vervolg.


Ja, ik beveel dit aan

wiert uit DEVENTER

16-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: BEN ZEER TE VREDEN OVER DEZE GARAGE MET DE AFWIKKELING VAN MIJN MERCEDES-A KLASSE EN DE SERVICE IS TOP


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Zoetermeer

11-01-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aardige en eerlijke verkoper, die nog weet wat service is.
Na aankoop toch nog tegen enkele verborgen gebreken aangelopen, waar Wim geen weet van kon hebben.
Onder andere een lekke overloop van de benzinetank, waar je alleen achter komt als je de tank helemaal vol tankt. Dit is keurig opgelost door de verkoper, terwijl hij hiertoe niet verplicht was. Bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Ede

26-11-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie auto gekocht.
Zeer klantvriendelijk.
Ivm 2 mankementen konden wij kosteloos de auto na een week na laten kijken.
Helaas konden mankementen niet geheel verholpen worden.
Eerlijk en betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud

09-09-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag mijn 3e auto bij Roetert gekocht,de aflevering was perfekt auto met volle tank en 6mnd garantie als deze auto net zo goed is als de vorige ben ik dik tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

andre uit blokker

25-08-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een flinke tijd op zoek te zijn geweest naar een occasion, ontdekte ik op internet garage Roteert waar een Renault Megane te koop stond. Na een flinke afstand vanuit Noord-Holland naar de garage gereden te hebben, kon ik een proefrit maken. Het bleek een prima auto te zijn. Over de aanschafprijs en het bedrag voor mijn oude auto waren weet snel eens en werd de auto door mij aangeschaft. Ondertussen is gebleken dat ik een prima aankoop heb gedaan. Na enkele maanden waren er toch nog enige puntjes van onderhoud. Deze werden zonder problemen opgelost, terwijl ik voor een dag een leenauto mee kreeg. De problemen waren daarna opgelost.
Nu, na een vakantie van een paar duizend kilometer, weet ik dat ik van deze auto vele jaren plezier zal hebben. En mocht ik dan weer een volgende wagen aanschaffen, zal ik zeker weer bij deze garage gaan kijken, ondanks de grote afstand.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Schalkhaar

16-08-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij 3 bedrijven stond een auto te koop die ik zocht. Na de reviews gelezen te hebben vielen de andere 2 bedrijven al af! De auto was hier wel iets duurder en ietsje ouder maar ik heb er absoluut geen spijt van! Na amper 5 keer gereden te hebben waren er wat problemen. Ik mocht direct terug komen en het werd keurig opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Deventer

25-07-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via Marktplaats de juiste auto gevonden bij Roetert. Er word naar je geluisterd en ook vervangen of gerepareerd waar nodig. Zelfs na een paar weken kwamen we terug voor piepende remmen en die zelfs nog hersteld.


Ja, ik beveel dit aan