Beoordelingen Autobedrijf Rondhuis

8,6
209 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 209 beoordelingen

Jos uit HEINO

27-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer net en klantvriendelijk bedrijf, waar je welkom wordt geheten met een bakje koffie. Ook nu was het weer prettig zaken doen, evenals de eerste keer, een aantal jaren geleden. Ik kreeg uitgebreide informatie over aangeboden auto's van mijn belangstelling en herkomst daarvan. De prijzen van de aangeboden auto's zijn zeer concurrerend, terwijl men een goede inruilprijs biedt, wat meteen een betrouwbaar gevoel geeft. De afhandeling van alle formaliteiten verliep gladjes en keurig volgens de afspraak. Tevens ontving ik een leuke attentie in de vorm van een bos bloemen bij de aflevering van de auto.
Een opmerking over het kantoor: De stoelen zitten echt voor geen meter, dat zou beter kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Zwolle

23-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We werden er prima geholpen. Echt een aanrader. De auto werd keurig afgeleverd. En ja .. We kregen een bos bloemen ook nog. Niets dan lof.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Twello

16-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker een aanrader Autobedrijf Rondhuis! Hier is de klant nog koning en worden afspraken nagekomen. Als vaste klant hier weer een jong gebruikte auto aangeschaft. Dit keer na een succesvolle zoekopdracht die ik gegeven had. Ook bij deze aankoop weer dik tevreden met de mannen van Rondhuis die alles van a tot z keurig hebben afgehandeld. De extra bearlock beveiliging is ook vakkundig door de monteur Marc ingebouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Voorburg

08-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onze ervaring is uitstekend.
Vriendelijk en deskundig.
Correcte aflevering (met bloemen!).


Ja, ik beveel dit aan

john uit Vaassen

07-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette en snelle afhandeling.vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

marco uit Oudeschild

06-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen,volgens mij een prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Arnhem

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon prettig bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Deskundige en vriendelijke eigenaren.


Ja, ik beveel dit aan

Femmie uit Dwingeloo

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst, nette afwikkeling van de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Hilversum

10-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familie bedrijf die achter zijn product staat. Ze komen relax over. Ze zetten je niet onder druk om de auto te kopen en ze kunnen je genoeg vertellen over de auto waar voor je bent gekomen. Bij het ophalen van de auto een leuke brief met veel plezierige kilometers gewenst en een bos bloemen zijn toch weer de fijne attentie voor het begin van je nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Wagenborgen

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf. Zelfs de Nederlandse handleiding is mij opgestuurd. Het was in de eerste plaats wel eng om een auto zo ver van huis te kopen. De stoelen in het kantoor zaten niet echt lekker.


Ja, ik beveel dit aan