Beoordelingen Autobedrijf Rondhuis

8,6
202 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 202 beoordelingen

Femmie uit Dwingeloo

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst, nette afwikkeling van de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Hilversum

10-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familie bedrijf die achter zijn product staat. Ze komen relax over. Ze zetten je niet onder druk om de auto te kopen en ze kunnen je genoeg vertellen over de auto waar voor je bent gekomen. Bij het ophalen van de auto een leuke brief met veel plezierige kilometers gewenst en een bos bloemen zijn toch weer de fijne attentie voor het begin van je nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Wagenborgen

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf. Zelfs de Nederlandse handleiding is mij opgestuurd. Het was in de eerste plaats wel eng om een auto zo ver van huis te kopen. De stoelen in het kantoor zaten niet echt lekker.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit IJsselmuiden

19-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig om er een auto te kopen,nemen de tijd en maken er werk van en niet kopen en dan weg wezen


Ja, ik beveel dit aan

Marko uit Kraggenburg

15-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring, geholpen door vakkundige eigenaar. Prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Dwingeloo

11-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig en correct bedrijf. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering. Ze doen wat ze beloven.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Den Haag

09-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij ondervonden een nette en meedenkende houding wat resulteerde in een aankoop die veel voldoening geeft !!


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Benningbroek

09-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige klantvriendelijkheid, goed advies tijdens verkoop gesprek alles totin de puntjes geregeld bij de nieuwe auto Berichtje achter de spiegel en de bos bloemen waren een verrassing


Ja, ik beveel dit aan

Gertjan uit Harskamp

07-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

Berrie uit Zwolle

28-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijke en service gerichte benadering. Open en eerlijk


Ja, ik beveel dit aan