Beoordelingen Autobedrijf Rondhuis

8,6
181 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
1 t/m 10 van 181 beoordelingen

Maria uit Soest

11-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit VAASSEN

05-12-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het autobedrijf heeft ons uitstekend geholpen in woord en daad. Afspraak is afspraak. Het kwam erg betrouwbaar over.


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit ALMERE

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct en vriendelijk behandeld, men houdt zich aan de afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Maris

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn erg tevreden over de aanschaf van onze auto bij Rondhuis. Vriendelijke mensen en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Epe

20-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alfons uit Heemskerk

11-11-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gertia uit Zwolle

09-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet 2e hands Golf variant gevonden. Leuk gesprek met Rob gehad. Veel informatie gekregen. Goed gevoel na gesprek. Inmiddels auto gekocht. Leuk dat er briefje in auto hing met veel rijplezier en bos bloemen. Service uitstekend. Prijs/kwaliteit ook. Ik zou hier zeker weer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

KARIN uit EPE

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: super BEDRIJF.
pROFESSIONEEL, KLANTVRIENDELIJK KEURO\IGE SERVICE NETTE AUTO'S


Ja, ik beveel dit aan

E. uit OTTERLO

09-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: DIT BEDRIJF GEVONDEN VIA INTERNET BIJ HET ZOEKEN NAAR EEN GEBRUIKTE AUTO.
DE GEVOERDE GESPREKKEN VERLIEPEN GOED EN GAVEN ONS EEN VERTROUWD GEVOEL. IK GA ALTIJD DOOR OP MIJN EERSTE INDRUK. EN DIE KOMT TOT NU TOE UIT.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Zwolle

04-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prachtig bedrijf. Ik heb een mooie jonge auto kunnen kopen. Service is uitstekend. Je voelt dat de klant koning is en alles wordt in het werk gesteld om jou als klant tevreden te stellen. De koffie staat altijd klaar en het bloemetje bij de aflevering maakt het compleet.


Ja, ik beveel dit aan