Beoordelingen Autobedrijf Rondhuis

8,7
215 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
11 t/m 20 van 215 beoordelingen

john uit Vaassen

07-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: nette en snelle afhandeling.vriendelijk en behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

marco uit Oudeschild

06-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige mensen,volgens mij een prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Arnhem

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon prettig bedrijf. Afspraken worden nagekomen. Deskundige en vriendelijke eigenaren.


Ja, ik beveel dit aan

Femmie uit Dwingeloo

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijke ontvangst, nette afwikkeling van de aankoop


Ja, ik beveel dit aan

Freddy uit Hilversum

10-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een familie bedrijf die achter zijn product staat. Ze komen relax over. Ze zetten je niet onder druk om de auto te kopen en ze kunnen je genoeg vertellen over de auto waar voor je bent gekomen. Bij het ophalen van de auto een leuke brief met veel plezierige kilometers gewenst en een bos bloemen zijn toch weer de fijne attentie voor het begin van je nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Wagenborgen

25-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf. Zelfs de Nederlandse handleiding is mij opgestuurd. Het was in de eerste plaats wel eng om een auto zo ver van huis te kopen. De stoelen in het kantoor zaten niet echt lekker.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit IJsselmuiden

19-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettig om er een auto te kopen,nemen de tijd en maken er werk van en niet kopen en dan weg wezen


Ja, ik beveel dit aan

Marko uit Kraggenburg

15-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring, geholpen door vakkundige eigenaar. Prettig bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Inge uit Dwingeloo

11-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig en correct bedrijf. Vanaf het eerste telefonische contact tot en met de aflevering. Ze doen wat ze beloven.


Ja, ik beveel dit aan

P uit Den Haag

09-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij ondervonden een nette en meedenkende houding wat resulteerde in een aankoop die veel voldoening geeft !!


Ja, ik beveel dit aan