Beoordelingen Autobedrijf Rondhuis

8,7
215 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
191 t/m 200 van 215 beoordelingen

Ard uit IJsselmuiden

01-07-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

H uit Assen

26-06-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijke voorlichting! Men doet, wat men vertelt en dat voor een redelijke prijs!


Ja, ik beveel dit aan

Wing uit Rotterdam

21-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hein uit Amsterdam

09-06-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Moordrecht

03-06-2016
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wordt netjes en vakkundig te woord gestaan. Auto zag er top uit bij aflevering


Ja, ik beveel dit aan

Henny/Lidia uit Lelystad

30-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima.


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Goor

18-05-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijk personeel. Geven klant veel aandacht. Uitgebreide uitleg.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Almere

11-05-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag heeft mijn dochter haar eerste auto hier opgehaald (een blauwe Ford Ka met BOVAG garantie).
Een week eerder was ze het eens geworden over de prijs en het onderhoud dat nog gedaan zou worden voordat ze de auto kon ophalen (distributie riem, grote beurt, zijruit vervangen ivm 2 grote krassen en nog een paar kleinere zaken).
Toe we aankwamen stond de auto blinkend op de oprit en het bleek dat ze ook nog de remblokken, hadden vervangen.
Na de koffie, de betaling en een bos bloemen is ze vol trots met haar eerste auto weer naar huis gereden.
Ik kan niets anders zeggen dat we prima geholpen zijn, dat het personeel zeer vriendelijk overkwam en dat de auto in keurige staat werd afgeleverd.
Of de auto technisch gezien ook goed is zal nog moeten blijken maar daar hebben we de BOVAG garantie voor.
Al met al heb ik zeer veel vertrouwen gekregen in dit garagebedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dinant uit Olst

11-02-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 10 februari j.l een Mazda CX5 bij Rondhuis gekocht. Zeer correct en netjes behandeld. Geen verkoopverhaaltjes maar eerlijk alles verteld over de auto. Zowel de verkoper als wij hadden een goed gevoel na de koop. Als de aflevering net zo top is hebben we geen minpunten kunnen ontdekken. Deze garage is een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan