Beoordelingen Autobedrijf RoVé

9,1
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Bart uit Nijmegen

13-01-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer goede ervaring, auto aan RoVé verkocht meer zeer nette en snelle afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Tasman uit WAGENINGEN

11-06-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Wageningen

12-02-2014
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn ervaring met dit autobedrijf is zeer positief. Ze staan direct voor je klaar als dit nodig. Maar denken ook met je mee richting een zo goed mogelijke oplossing. Daarbij is de service hoog, waar veel bedrijven het beloven maken zij het zeker waar.


Ja, ik beveel dit aan

Ertugrul

13-01-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2013 bedrijfswagen aangeschaft,en ben zeer tevreden, zowel van de auto als service hiervan. De gebruikte auto´s kun je met goed gevoel kopen. na ongeveer 100.000km ben nog tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

J

22-08-2013
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn auto was helaas kapot en er moest het eea aan gebeuren.
Dit is netjes op korte termijn geregeld. Ook vond ik het tussentijds contact erg fijn. Je wilt natuurlijk je eigen auto zo snel mogelijk terug!
Aangezien dit niet binnen 1 dag kon hebben ze zorg gedragen voor een nette vervangende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Wageningen

25-07-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto aangeschaft bij RoVé op aanraden van collega's. Geen spijt van gehad! Ook daarna bij hen in onderhoud;Perfecte service, klantgericht, goed en vooral eerlijk overleg, redelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Wageningen

30-11-2012
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, goed personeel, vriendelijk te woord gestaan en helpen je snel en staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

eelco uit bennekom

27-10-2012
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Koos uit Bennekom

05-07-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een klein bedrijf met zeer goede service en vakmanschap en dat voor een zeer redelijke prijs. Zojuist mijn auto weer opgehaald na een een grote beurt en de kosten waren heel wat lager dan bij mijn vorige garage. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Antoinette uit Tilburg

01-03-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan